Tänään on 21.05.2018, 14:05.

Tennis 14.6.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3841
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.65 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1585

Pisteitä: 14644
Paikkakunta: Tampere

Tennis 14.6.

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Arnaud Clement - Nicolas Kiefer 1 2.0 (Unibet), panos 8/10

Ja Unibet tarjoilee jälleen mainiota kerrointa. Clementin kuuluisi olla tässä ottelussa suosikki. Kummatkin pelaajat ovat hyviä ruoholla. Clement vaikuttaa olevan tällä hetkellä huippukunnossa. Kiefer taasen ei ole vielä tällä kaudella juuri mitään esittänyt, eikä otteluita ole vielä kertyny kuin 10, joista 6 tappiota. Tässä turnauksessa Kiefer on edennyt hienosti tähän asti, mutta nyt vastassa oleva huippukunnossa oleva Clement on selkeästi edellisiä vastustajia kovempi ja uskonkin, että Kieferin pitää saada lisää matseja alle, jotta kaataisi tässä iskussa olevia vastustajia. Wimbledonin ajan tullessa voi Kiefer olla jo tiukka vastustaja ihan kenelle tahansa, mutta ei vielä.

Andre Agassi - Andy Roddick 2 3.25 (WilliamHill), panos 3/10

Kokeillaapa tälläistä pienellä. Onhan toki Andre suuri suosikki tähän otteluun. Kaikki 4 keskenäistä ottelua on Agassi hoidellut. Syy miksi kuitenkin sijoitan tähän otteluun muutaman kympin on motivaatio. Roddick varmaan haluaa kovasti saavuttaa ekan voittonsa kokeneesta maamiehestään ja tulevasta maailmanlistan ykkösestä. Agassi taas voi olla jo nyt tyytyväinen siihen mitä on tässä turnauksessa saavuttanut eli nousun maailman ykköspelaajaksi joka varmasti on mieluisampi saavutus kuin tälläisen pikkuturnauksen voitto jota ei edes Andre muhkeassa ansioluettelossa edes huomaakkaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Puusimmu
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 20.05.2003, 12:23

Tuotto: -15.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Clement-Kiefer

Viesti Kirjoittaja Puusimmu »

Ihan vaan lisätietoa tuohon Clement-Kiefer matsiin. All-time tilastot ruoholla Clement 17-15 ja Kiefer 26-13, muutenkin Kiefer kovien kenttien erikoismies. Viime vuonna Kiefer eteni samaisen turnauksen finaaliin. Matkalla kaatui mm. Sampras ja Federer! :o Kafelnikow voitti finaalin. Vuonna 2001 Clement-Kiefer kohtasivat tässä turnauksessa ensimmäisellä kierroksella, Kiefer voitti 2-0.

Tähän kohteeseen maltillinen panostus, voi kääntyä kummalle tahansa. Itse jätän väliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


novanteri
Jäsen
Viestit: 238
Liittynyt: 31.05.2003, 02:42
Pisteitä: 29
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja novanteri »

Kiitos sulle S.(imo).Sukkela,vanha Sarkolan Sepin ravikone.Pelasin eläessäni ekan kerran tennistä ja heti tuli sun todellisella paukahdoksellasi tiliä Unibetiltä.Satuin tosin sattumalta tiiraamaan kuku vittuilee Jalilla kenelle,että sitäkin ajatellen oli nyt tuurit matkassa.Youzhnyllä olin saanut lunastusta,vaikka en edes tänä päivänä tiedä kuinka ottelu päättyi (ei tarvitse kertoa).Kerroppa vihjeesi jatkossa tälläkin palstalla,että todelliset petsaritkin saavat pelikohteita.Multa saat jatkossa vastineeksi ravivetoja,en tiedä pelaatko niitä,mutta seuraa tässäkin vain voittavaa "tiimiä".P.S. kiitos edellisestä en pelannut todellakaan ihan senteillä tota sun hehkutustasi.Toivottavasti jatko on yhtä ruusuista puolin ja toisin...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”