Tänään on 23.06.2018, 08:11.

Tennis la 11.3.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis la 11.3.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Sade vähän sotkee aikatauluja Indian Wellsissä, mutta kokeillaas taas paria kohdetta mitä pitäisi ensi yönä pelata...

BENNETEAU - Djokovic 2.20 (Nordicbet) - Kokeillaan karsintojen kautta mukaan päässyttä ranskan Benneteauta, joka on jo parin viime viikon aikana pelaillut Pohjois-Amerikan turnauksissa (Memphisissä välieriin, kaatoi mm. Roddickin ja Las Vegasissa toiselle kierrokselle). Nuori serbi Djokovic on pelaillut alkakaudella aikas vähän, Australian avoimissa putosi ensimmäisellä, Zagrebin matolla ja Rotterdamin sisäkovilla välieriin ja pari voittoa Davis Cupissa Israeilin sankareista. Benneteaun kauden paras on juuri Memphisin välierät, mutta esiintyi myös edukseen Australian avoimissa missä tuli myös karsintojen kautta ja eteni kolmannelle kierrokselle jossa Roddick sitten hänet pudotti. Benneteau oli viime vuonna mukana tässä turnauksessa, mutta putosi jo ensimmäisellä kierroksella Karlovicille, Djokovicille tämä on uran ensimmäinen turnaus täällä. Miesten saldo kovilta kentiltä tällä kaudella Benneteau 9-3, Djokovic 2-1 (voitot tulivat Davis Cupissa) eikä muutenkaan serbillä ole vielä paljoa kokemusta kovista kentistä (10-6). Jos vaan ranskalaisen hyvät pelit amerikan mantereella jatkuvat niin uskon että Djokovic kaatuu hyvinkin helposti.

MOYA - Safin 2.00 (Bet24) - En usko vielä että Safin on sellaisessa kunnossa että pystyy kaatamaan Moyan ilman että Moyalla olisi jotain vaivoja ja minun tietojeni mukaan Moyalla ei pitäisi olla mitään vaivoja ollut viime aikoina. Safin aloitti kautensa viime viikolla Dubaissa kaataen ensimmäisellä kierroksella maanmies Davydenkon, mutta sitten toisella kierroksella tulikin jo seinä vastaan nuoremman Rochusin puolesta. Täällä kaatui ensimmäisellä kierroksella jenkki-Delic helposti 6-3 6-4, mutta nyt vastus kovenee kauden tähän mennessä kovimmaksi. Vaikka espanjan Moya on pelaillut viime aikoina etelä-amerikan massaturnauksia niin kyllä hän kovat kentätkin hallitsee, tästä osoituksena kauden ensimmäinen turnaus Chennaissa jossa pelasi välierän ja finaalin samana päivänä ja jopa piti finaalissa Ljubicicia tiukoilla vaikka hävisikin suoraan erin 2-0, seuraavalla viikolla Sydneyn turnauksessa tuli pieni loukkaantuminen ja joutui luovuttamaan toisen kierroksen ottelunsa ja uskon että tämä vaikutti myös Australian avointen ensimmäisen kierroksen tappioon romanian Pavelia vastaan. Viime vuonna Safin voitti tässä turnauksessa Jarkko Niemisen mutta seuraavalla kierroksella tulikin jenkki Dent ja hoiteli helposti Safinin ulos kolmannella kierroksella. Moya eteni viime vuonna puolivälieriin asti jossa sitten Roddick hänet tiputti. Miesteen kohtaamiset koko uralla on tällä hetkellä Moyalle voitoin 3-1, tosin yhtään peliä ei ole pelattu ulkokovilla mutta kuitenkin on tässäkin Moya niskan päällä. Jos vaan Moya on täydessä kunnossa niin uskon että hän kaataa vielä keskenkuntoisen venäläisen ja etenee kolmannelle kierrokselle...

Edit: Benneteau -> Nordicbet 2.20

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut grenberg, 11.03.2006, 16:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Gimelstob - F Lopez 1,78 Pinnacle

Gimelstobin saavutukset paremmin tunnettuja kaksinpeleissä, mutta kun tullaan yksinpeleihin ottelut seuraavat pitkälti kaavaa: a-luokan vastustajia vastaan ei koskaan mahdollisuuksia, b-luokan vastustajia vastaan saa harvoin kehitettyä taistelun ja c-luokan vastustajia löydään päähän jos jotakuta lyödään. Gimelstobin aseena on hyvä syöttö. Pari viikkoa sitten Memphisissä vetäytyi selkäkipujen vuoksi, jotka ovat taaksejäänyttä elämää karsintatuloksia katsomalla. Lopez luetaan tässä b-luokan vastustajaksi, joka ei ole myöskään säilynyt alkukaudesta ilman vaivoja. Edellisellä viikolla loukkasi kaksinpeleissä oikean olkapäänsä. Riskialtista, mutta luotetaan Lopezin omaan tuntemukseensa olla kunnossa ja vasenkätisenä oikea olkapää ei tule olemaan kovemmassa rasituksessa oleva olkapää. Lopez on aivan kohtuullinen syötönpalauttaja, mutta ottelut kariutuvat miehen osalta surullisen usein helppoihin virheisiin. Gimelstobilla kotiyleisön tuki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”