Tänään on 25.05.2018, 10:16.

Pacific Life Open: Pe 10.3.2006

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Pacific Life Open: Pe 10.3.2006

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Huomenna alkaa turnaus miestenkin osalta ja ensimmäisen kierroksen vetoja tässä vaikka osa saatetaan pelata lauantainakin. Valinnoista heijastunee aika vahvasti, että painotan aika selvästi viimeaikaisia otteita. Kaikki kertoimet on otettu Pinnaclelta.


Pashanski - Schuettler 1,56

Pashanski on urakoinut tällä kaudella kohtuullisella menestyksellä, mutta kolmennen viikon jälkeen mies on keskittynyt massaturnauksiin ja tässä on tulossa miehen ensimmäinen turnaus kovalla alustalla viiden massaturnauksen jälkeen. Schuettler sen sijaan tuntuu esittävän parasta osaamistaan ja en antaisi Pashanskille suuriakaan mahdollisuuksia voittoon.

Söderling - Melzer 1,44

Kuntoutunutta Söderlingiä vastaan Melzerille ei taida jäädä muuta kuin menolippu kotiin. Jos harrastaa tuplia, tässä olisi hyvä tukikohde. Pelaajien tasoero on huima, mutta onnetar on sokea.

Seppi - Mathieu 2,32

Mathieu tässä otteluparissa suosikki, mutta ei noin suuri. Ottelun ratkaisu nähdään siinä kuinka Seppi pystyy vastaamaan Mathieun syöttöihin. Italialaisen ottelut ovat usein murtorikkaita molempiin suuntiin. Mathieu on loppupeleissä ailahtelevainen pelaaja.

Goldstein - Martin 1,70

Tässäkin Martin viihtyy enemmän massakentillä, jossa pelannutkin kolmessa viimeisessä turnauksessaan. Goldstein sen sijaan on viihtynyt kovalla alustalla ja viime viikolla Vegasissa otteet olivat loistavia. Lisäksi Goldsteinille lankeaa yleisön tuki.

Carlsen - Muller 2,05

Puolitoista vuotta sitten Carlsen voitti Shanghan kovalla alustalla Mullerin. En väittäisi voimasuhteiden kauheasti muuttuneen edellisestä kohtaamisesta, tietenkin Muller saanut lisää kokemusta ja Carsen vanhentunut, mutta Carlsen on pelannut hyvin tämän kauden. Mullerin kuntoa pidän pienoisena arvoituksena, ei ole pelannut turnauksia kuukauteen, olisiko valmistautunut henkisesti jo suurempaan turnaukseen? Carlsenilla ei kumminkaan ole vaikeuksia vasenkätisiä vastaan vaan melkeinpä päinvastoin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Jaahas ja nyt se alkaa... Karsintoja tuli pelattua vähän vaihtelevalla menestyksellä joten toivotaan että se onnistunut menestys jatkuisi pääsarjassakin... Aamutuimaan pari kohdetta

HERNYCH - Vik 2.05 (Nordicbet) - Kahden tsekkiläisen kohtaaminen jossa uskotaan vuotta vanhempaan Hernychiin. Kummankaan alkukausi ei ole juhlaa ollut, Hernych ei vielä toista kierrosta pidemmälle missään turnauksessa ja Vikin paras tuli viime viikolta Dubain puolivälieriin, jossa Federer hänet pudotti. Aikaero voi mahdollisesti vaikuttaa, mutta vain Vikiin koska Hernych oli jo viime viikolla Las Vegasin turnauksessa, jossa Hewitt pudotti hänet toisella kierroksella, kun taas Vik lensi Dubaista Amerikan puolelle. Hernychillä on jonkin verran enemmän kokemusta kovista kentistä jolla tämä turnaus pelataan, Hernychin saldo 69-54, Vik 28-29. Viime kaudella Hernych eteni kolmannelle kierrokselle tässä turnauksessa, Vik ei ollut lainkaan mukana. Näiden kahden heikosti kauden aloittaneen kohtaamisessa uskotaan Hernychiin.

QUERREY - Reynolds 2.30 (Nordicbet) - Tässä kohteessa on taas kaksi jenkkiä vastakkain joista kokeillaan hieman yllätyksellä Querreytä, jolla ei ole vielä yhtään ATP-tason ottelu voittoa, mutta tässä on hyvä paikka hankkia se. Querrey pääsi turnaukseen villillä kortilla, kun taas Reynoldsin piti karsia paikastaan, mutta Dentin luovuttaessa pääsi Reynolds suoraan pääsarjaan. Molemmat ovat pelanneet alkukaudella Pohjois-Amerikan turnauksissa heikolla menestyksellä. Reynolds oli Waikoloan challenger-turnauksessa välierissä, mutta muuten on tullut noutaja jo ensimmäisellä kierroksella. Querreyn paras on myöskin challenger-tason turnauksesta Dallasissa jossa pääsi puolivälieriin asti. San Josen ATP-turnauksessa hän eteni karsintojen kautta pääsarjaan jossa ekalla kierroksella Spadea pudotti hänet, viime viikolla Las Vegasin turnaukseen hän pääsi taas villillä kortilla, mutta siellä tuli noutaja tiukan väännön jälkeen maanmies Vahalylle. Reynolds on myös pelannut tiukkoja kolmieräisiä otteluita jotka ovat järjestään päättyneet hänen häviöön. Uskotaan että tänäänkin pelataan tiukka kolmieräinen vääntö joka päättyy Querreyn voittoon...

illemalla mahdollisesti lisää...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Ja vielä pari kohdetta lisää

PHILIPPOUSSIS - Mayer 2.20 (Nordicbet) - Tässä ottelussa ratkaistaan Niemisen vastustaja toiselle kierrokselle ja uskotaan että uutta tulemistaan tekevä aussi Philippoussis hoitaa tämän. Huonon rankiginsa ansiosta Philippoussis on joutunut alkukaudella kohtaamaan kovia vastuksia ja putoaminen on tullut yleensä jo toisella kierroksella ja selkäkin oli kait vihoitellut ja sen täkiä jätti Las Vegasin turneen väliin, mutta uskotaan että nyt selkä on kunnossa. Saksan Mayer on myöskin alkukaudella kiertänyt kovien kenttien turnauksia ilman sen suurempaa menestystä, parhaat saavutukset ovat puolivälieriäpaikat alkukauden turnauksista Aucklandista ja Delray Beachilta. Viime viikolla Las Vegasissa tuli ensimmäisen kierroksen tappio Hewitille. Viime vuonna molemmat putosivat turnauksessa ensimmäisellä kierroksella joten tänä vuonna toinen etenee varmasti toiselle kierrokselle ja uskotaan siihen että Philippoussiksen selkä on kunnossa niin kokenut aussi kaataa saksanpojan ja etenee seuraavaksi Niemistä vastaan...

BJÖRKMAN - Rochus.C 2.00 (Bet24) - Tässä kokeillaan kokenutta ruotsinmies Björkmania joka on viime vuodet pelaillut suurimman osan nelinpelejä, mutta nyt olisi paikka näyttää että kyllä se kaksinpelikin onnistuu. Rochusin alkukausi on alkanut aikalailla paremmin kuin ruotsalaisen, tästä osoituksena finaalipaikka Rotterdamissa, missä kävi vähän tuurikin vastustajien suhteen (Lisnard, Dent (joutui luovuttamaan), Parmar ja Nieminen). Kun taas Björkmanin alkukausi on alkanut pelkillä tappiolla kunnes John McEnroen avustuksella kausi mahdollisesti rupesi kääntymään parempaan suuntaan. Herrat voittivat Memphisin turnauksen nelinpelin ja heti seuraavalla viikolla Björkman kaatoi ranskan Monfilsin ja piti Karlovicia tiukoilla toisen kierroksen ottelussa. Muistetaan että Rochusin Rotterdamin finaalipaikka tuli sisäkovilta, kun ulkokovilla belgialaisen saldo on tältä kaudelta 1-4, ainut voitti tullut Acasusosta joka on täysin massakenttien mies. Eli tässä uskotaan että Björkman on saanut myös yksinpelinsä kulkemaan eikä tarvi McEnroeta kuin kannustamaan kentän laidalle että vanhempi Rochus kaatuu...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Bjorkmanin otteluun pieni varoituksen sana. Ainoa mitä saavutti Karlovicia vastaan oli yksi murto ensimmäisessä erässä ja tämän jälkeen Karlovic piti syötöllään Bjorkmanin aisoissa ja Monfils on Monfils. Omissakin päivän valinnoissa heijastuu enemmän massalla viihtyvien pelaajia vastaan pelaaminen, mutta omissa rankkauksissa kenttä on keskimääräistä hitaampi. Mitä mieltä muut ovat alustasta? Tässä mitä www.tennisform.com sivustolla sanotaan kenttien pinnasta:

Medium/slow gritty sand based hard court. The extra sand mix chews the ball up and slows it down quite dramatically. Usually low humidity meaning the ball travels through the air much quicker. The tournament is also open to the wind and extreme heat. Friday, Partly cloudy, Highs 62 to 67. Winds northwest 15 to 25 mph with gusts to 40 mph.

Tarkoituksena ei ole viilata pilkkua tai vastaavaa vaan paras tulos varmaan saavutetaan keskustelemalla kohteista, toivataan Bjormanin hoitelevan Rochus.
Omasta puolesta omat valinnat saa vapaasti haukkua jos edes jonkunlaiset perustelut antaa :). Mihin liittyen edellämainitulla sivustolla suhtaudutaan positiivisesti Melzerin mahdollisuuksiin ja Söderlingin kertoimet ovat nousseet eilisestä, itse seison Söderlingin takana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”