Tänään on 26.05.2018, 05:40.

Tennis la 4.3

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Tennis la 4.3

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Dubai finaali: Fedrer - Nadal 2-1

Mitä löysin eräveikkauksia bet365:lla 2-1: 4, 1-2: 6 ja 0-2: 7. Betfairilla 2-1 tällä hetkellä 4,2. Toinen vahva vaihtoehto on myydä Federerin 2-0 voittoa, vaihtoa ei tällä hetkellä paljoa ole tai jos jostakin saa päälle kahden kertoimia Nadalin erävoitosta.

Nadal sai pari viikkoa sitten Marseillessa haluamansa muutaman pelin alleen pelaamattomuutensa ja loukkaantumisensa jälkeen. Tällä viikolla otteet ovat parantuneet pidemmälle mentäessä. Federer kyttää jälleen yhtä finaalivoittoa lisää kokoelmiinsa. Federer on edennyt myös vakuuttavasti finaaleihin, mutta ei ole pitänyt syöttöään yhtä vakuuttavasti, ellei kyse ole treenaamisen halusta kesken ottelun. Nadalhan tahtoo olla nopeana ja peräänantamattomana jokaisen pallon perässä, joka voi ajaa Federeriä ainakin alussa helppoihin virheisiin. Nadal ei kumminkaan välttämättä vielä ole parhaassa terässään.

Nadal ei ole koskaan poistunut herrojen välisistä kohtaamisista ilman erävoittoa. Miamissa kovalla alustalla kaksi vuotta sitten Nadal voitti 2-0, vuosi myöhemmin finaalissa viisieräisen vei nimiinsä Federer ja Roland Garrosin massalla Nadal eteni 3-1 erin eteenpäin. Yleisesti ottaen Federer on ruoholla ylivoimainen Nadaliin nähden, massalla omasta mielestä etu on Nadalilla, onkin mielenkiintoista nähdä kertoimet jos kyseiset herrat tulevalla massakaudella toisensa kohtaavat ja kovalla alustalla etu on pienoinen Federerin hyväksi. En usko Federerin häviävän finaalia, sen verran kovalla itseluottamuksella mies pelaa ja Nadalin mahdollisesti ollessa vielä parasta kuntoaan alemmalla tasolla yhtään Nadalin taistelutahtoa väheksymättä, mutta yhden erän uskon Nadalin vievän ellei taistele jopa ottelun voitosta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”