Tänään on 25.05.2018, 22:18.

Australian avoimet 11.pelipäivä to 26.01

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Australian avoimet 11.pelipäivä to 26.01

Viesti Kirjoittaja timo »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Tämän yön ja aamun peleihin en löytänyt pelattavaa, mutta muutama näkemys matseista...

Nalbandian - Bahgdatis

Nalle tässä suosikki, vaikka kyproslaiselle tämä on varmasti elämänsä turnaus ja pelaa hurmiossa kovalla itseluottamuksella pudotettuaan kaksi kovasyöttöistä (Roddick ja Ljubicic). Argentiinalainen sai lisää puhtia tälle kaudelle voittamalla viime kauden päätösturnauksen Masters Cupin ja finaalissahan Fed-Ex kaatui 3-1, vaikka Nalle oli jo 0-2 tappiolla. Viime kaudella keskinäiset 1-1 ja toisen Nalle voitti massalla ja viimeisen Bahgdatis vei Baselin matolla 2-0 lokakuussa. Tässä vaiheessa turnausta ja viisieräisiä alla kovassa helteessä on myös kentällä vietetyllä ajalla merkitystä. Mutta nämä kaksi ovat tässä suhteessa aika lailla tasoissa: nopean laskutoimituksen perusteella molemmilla 20 erää ja pelejä 172-179 ja ajassakin ero on alle puoli tuntia! Kyproslainen putosi täällä viime vuonna neljännellä Fed-Exille, joten hänellä jo tietoa miltä tuntuu olla Grand Slamin jatkokiekoilla. Nallella kokemusta ATP-matseista lähes kolme kertaa enemmän ja ennen kaikkea tuntua kovista peleistä rutkasti enemmän kuin Baghdatiksella. Tämä vääntö voi mennä jopa viiteen, mutta eniten uskon Nalbandianin 3-1 voittoon.
Eiköhän finaalissa nähdä Nalbandian ja Fed-Ex ja huolimatta tämän päivän ajoittain yllättävistä helpoista virheistä Fed-Ex sittenkin vie tittelin.

Henin-Hardenne – Sharapova

Tämä minun kirjoissani lähempänä tasabuukkia kuin bookkereilla. Molemmat olleet vakuuttavia ja vain belgi menettänyt yhden erän käydyissä matseissa. Viimeksi Henin-Hardenne menetti yllättävän helposti ekan erän Davenportille, jonka liikkuvuus ei enää ole huippuluokkaa. Belgi on vuoden 2004 mestari täältä ja venäläisen paras saavutus on viime vuoden semifinaali, jossa tuli tappio Serenaa vastaan. Keskinäiset 3-0 Justinille viime vuodelta ja vain kerran Maria riisti erän. Tosin näistä juuri 2-1 matsi kovalla alustalla.
Belgillä 10 matsin voittoputki ja on tässä lievä suosikki. Uskon kolmeen erään ja kumpi tahansa voi voittaa. Jos on valittava voittaja, kallistun Henin-Hardenneen, joka osaa varmuudella käyttää hyväkseen Sharapovan rajallista liikkuvuutta.

Clijsters – Mauresmo

Clisters menetti yllättäen (minulle yllätys !) erän Hingisille, mutta liikkui vammoistaan huolimatta hyvin ja vaikutti vahvalta myös henkisesti. Keskinäiset selkeästi 8-3 Kimille, mutta merkitsevin voitto Mauresmolle 2-0 viime kauden lopun Championshipistä, jossa ranskalainen veikin tittelin Pierceä vastaan. Tästä Mauresmo sai varmasti lisää itseluottamusta, jota kieltämättä tarvitsikin, koska mentaalitaso on heitellyt joskus aika paljon ja ollut huippumenestyksen viimeisenä esteenä. Pato on nyt murrettu ja vielä kun Amelie on täällä päässyt helpommalla kuin vastustajansa, on hän tässä varteenotettava altavastaaja.
Tässäkin mennään helposti kolmeen ja vaikka kallistun lievästi Kimin kannalle, niin vammat arveluttavat hiukan ja vaaka tasoittuu…

Belgifinaali on lähellä, mutta tässäkin lajissa pallo on pyöreä :wink:

Pelionnea niille, jotka pelattavaa löytävät. Itse aion nauttia hyvistä matseista tv:n ääressä ja mahdollisesti koettaa pientä peliä livessä….

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Surebetti
Jäsen
Viestit: 501
Liittynyt: 21.01.2005, 15:52
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Surebetti »

Justine Henin-Hardenne - Maria Sharapova 2.55 ~45% Pinnacle

Amelie Mauresmo - Kim Clijsters 2.51 ~45% Pinnacle

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smart
Jäsen
Viestit: 149
Liittynyt: 16.05.2004, 17:15
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Smart »

Mitä tähän nyt kirjoittaisi, kun niin loistavia pelejä on tänään tulossa. Aivan huikea tennisyö todellakin.

Bahgdatisin puolelle kyllä kallistuisin tuossa miesten ensimmäisessä pelissä ehdottomasti... Neljän tai viiden erän voitto hänelle. Nalbandian ei ole vielä esittänyt mitään todella suurta, tappio Niemiselle tai Robredolle olisivat olleet kyllä suuria yllätyksiä. Bahgdatis pelaa aivan hurmiossa, kuten mainitsit. Mutta miksi liito loppuisi nyt? Hän on tourin nopein pelaaja ja saanut aussiyleisön taakseen. Nalbandian ei ole erityisen lahjakas, aivan päinvastainen tapaus Bahgdatisille. Myöskään Bahgdatis ei ole näyttänyt vielä mitään merkkejä siitä, ettei pää kestäisi ratkaisevissa pisteissä. Mutta kolmessa hän ei tätä voita, eikä oikein neljässäkään. Menee taas viiteen, sillä Bahgdatisilla on hieman vaikeuksia lopettaa ottelua. Eli singlenä Bahgdatisia lähes kolmen kertoimilla ja peliä 3-2-voitosta yli kahdeksalla.

Naisissa belgialaiset ovat näissä peleissä omasta mielestäni niin suuria suosikkeja, etten kyllä uskalla Sharapovaa tai Mauresmoa edes ajatella lapuille.
Henin voittaa; mielipiteeni.
Clijsters voittaa; mielipiteeni.

koska...

Sharapova koki viime kauden lopussa kasvupyrähdyksen, josta ei ole vielä aivan toipunut. Luonnollisesti koordinaatio, lyöntiasennon hakeminen ja lyöntirytmi kärsivät tästä. Se on näkynyt kyllä turnauksessa vieläkin, vaikka ei mitenkään kovin rajusti. Mutta nämä asiat tulevat esiin juuri niissä palloissa, jotka pitää hoitaa kotiin! Sharapova ei mielestäni ole voittajatyyppi, vaikka voittikin kyllä Wimbledonin reilu vuosi sitten. Isot pelit ovat yleensä kantona kaskessa ja kuten sanoit, ei hänen liikkuvuutensa ole mitenkään huipputasoa.

Henin pelasi puolestaan Lindsay vastaan huonosti avauserässä ja pääsi tasolleen vasta toisessa ja kolmannessa. Lindsayn huono taistelu teki ottelusta toki vieläkin helpomman Justinelle, mutta hän näyttä ehdottomasti siinä palanneensa todelliseen maailman kärkeen ja olevansa tällä hetkellä mielestäni maailman ehdottomasti paras naispelaaja. Syöttöpeli on aina ollut Justinelle kanto kaskessa hänen kokonsa takia, mutta siitä huolimatta hänelle on tilillään jo 4 Grand Slam -voittoa, joten sitä tilastoa ei kannata tuijottaa turhaan. Silloin kun Justinen syöttö ruutuun osuu, on se yleensä tehokas. Ja kakkossyöttö on kehittynyt talvitauon aikana mielestäni sille tasolle, että silläkin voi jo voittaa otteluita. Hän uskaltaa nyt kakkosessaan ottaa riskejä todella usein ja se on ehdottoman huippupelaajan merkki. Aivan turhaan ei The Tennis -lehti rankannut Justinea maailman 32. parhaaksi kaikkien aikojen listalla... listan kärjessä oli muuten Pete Sampras eikä listalla ollut yksikään nimistä Clijsters, Mauresmo tai Sharapova... Justine vie tämän ottelun... ehkä 2-1, ehkä 2-0... mutta vie kuitenkin..

Mauresmo on aina ollut sitä epävarmempi, mitä pidemmälle suurturnaus on edennyt. Nyt ollaan jo semifinaaleissa ja täällä Mauresmo on viimeistään aina tippunut.. lähes aina siis... poikkeus vahvistaa säännön. Ei vain pää kestä, vaikka itse henkilökohtaisesti toivoisinkin hänelle jo Grand Slam -voittoa, ei kuitenkaan oman suosikkini kustannuksella. No ei Clijsters ole se suosikkini, mutta hän voittaa silti tämän ottelun. Jos loukkaantuminen olisi pahaa laatua, olisi se tullut ilmi jo Hingis-ottelussa. Ei se tästä enää pahene. Tänään Clijsters on henkisesti vanhempana suosikki kahden vahvan pelaajan ottelussa. Se on ainoa ja mielestäni riittävä perustelu Clijstersin 2-0-voiton pelaamiselle. Mauresmolle en haluaisi luvata edes sitä yhtä erää...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10481
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +349.81 yks.

Palautus%: 120.65%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 1050

Pisteitä: 2892
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Huipulle täydellisen paluun tehneen belgikaksikon finaalia tuskin tulevat estämään "hidas" ja "epävarma"...

Henin-Hardenne-Sharapova 1 1.55
Clijsters-Mauresmo 1 1.65
yht.kerroin 2.56 Nordicbet (~45%)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”