Tänään on 24.05.2018, 00:00.

Tennis to 01.12

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis to 01.12

Viesti Kirjoittaja timo »

Joukukalenterin eka luukku avattu, joten joulupukkia odotellessa lyödään vetoa hiukan karvapalloilusta.
Orlando mennyt tähän asti 2/3, mutta nöyränä uuteen pelipäivään…

Challenger - USTA Challenger, Orlando

TRIPLA:

B.Reynolds – S.Jenkins
J.Gimelstob – A.Vlaski
H.Armando – M.Russell

Yhteensä 2,70 (Nordicbet)

Ekassa parissa paljon pelaileva alunperin täällä kakkosijoitettu Reynolds selkeä suosikki.
Tällä kaudella kovilla 44-24 ja ollut muutamassa finaalissa ja useasti semifinaalissa. Voitti toissa viikolla elämänsä ekan turnauksen Nashvillessa sisäkovalla menettäen yhden erän. Marraskuussa 10-3 ja ekalla helpohko 2-0 voitto karsija Wurzmanista. Parikymppisellä Jenkinsillä alla lokakuusta alkaen seitsemän matsia ja sairastui vatsatautiin Nahvillessä. Eilen oli tiukilla uumoilujeni suuntaisesti Martinin kanssa joutuen kolmeen. Tässä häviää todennäköisimmin suoraan kahdessa.
Lisätään tähän kaksi ukkoa eilisesestä voittoisasta parista…
Gimelstob nyt Kimin luovuttua kolmossijoitettu. Oli viime viikolla Champaignin finaalissa ja lokakuun lopulla voitti Carsonin turnauksen kovalla. Justin pelannut paljon myös ATP-matseja ja nappasi Pekingissä syyskuussa jopa itseltään R.Nadalilta erän! Jugoslaavi Vlaski pelannut urallaan vain yhden ATP-matsin ja tässä pitäisi olla vastaantulija.
Armando voitti reilu viikko sitten Pueblan turnauksen, joka myös pelattiin ulkokovalla. Turnausvoitto oli alustalta kokeneen jenkin eka, joten sai varmasti tästä lisävirtaa. Oli eilen ihmeen tiukalla Vemicin kanssa (?). Mutta Russellin pitäisi olla vielä heikompi vastus, jolla loka-marraskuulta alle 10 matsia alla. Täällä karsinnoista sisään, mutta kokeneempi Armando vie kokemuksellaan.

A.Bogdanovic – J.J Rojer 2.45 (Nordicbet)

Britti Bogdanovic paljon kokeneempi kuin vastustajansa. US Openin jälkeen vain 9-6 ja yhtä voittomatsia on lähes poikkeuksetta seurannut tappio. Koko kaudella ulkokovilla negatiivinen 6-13 saldo. Hollannin Antillien Rojer ei ole kummoinen pelaaja, mutta oli semifinaalissa viime viikolla Pueblan ulkokovalla. Molemmat täällä ekalla kolmessa. Britin vasenkätisyydestä ei sentään näin paljon etua nousukuntoista Rojeria vastaan, joka ekalla pudotti taistellen viitossijoitettu Delicin.

R.Sabau – Z.Fleishman 2.20 (Nordicbet)

Romanialainen tässä bookkereilla turhaan suosikki. Oli tosin Bratislavassa sisäkovalla semifinaalissa ja siellä voitti mm.Elsnerin ja Koubekin. On kuitenkin ehdottomasti parhaimmillaan massalla. Jenkin syksy ollut alavireistä, mutta täällä pudotti ekalla maanmiehensä Kendrickin kolmessa. Keskinäinen 2-1 jenkille tältä kaudelta tosin massalta. Kotietu huomioiden tässä Teurastajalla mahdollisuus yllättää…

Linkissä turnauksen ottelukaavio. Mitään varsinaista kotisivua en ole onnistunuit löytämään...
http://www.atptennis.com/en/common/Trac ... 02/mds.pdf

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”