Tänään on 25.05.2018, 05:14.

Tennis ma 20.11

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ma 20.11

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP-tason matsit loppuivat siis tähän hiukan flopanneeseen Masters Cupiin, jossa eilen finaalissa Nalbandian yllättäen löi Fed-Exin tiukan väännön jälkeen viidessä erässä. Ottelun eka,toinen ja viides erä ratkaistiin tie-breakilla.

Challenger-turnaukset jatkuvat vielä tovin ja yksi peli tälle päivälle…

Challenger - Mobilux Open, Luxembourg

Tämä turnaus on ihan hyvätasoinen haastajaturnaus ja pelataan matolla. Jarkko Nieminen on kakkossijoitettu ja mukana ovat mm. O.Rochus (1), M.Baghdatis (4), F.Santoro (5). Jarkko sai tänne villin kortin. Palkintosumma on 127 500 e, joten kyllä täältä muutama kaveri hyvät joululahjarahat käärii…

TUPLA:

M.Berrer - Fernando Vicente
M.Gicquel - Yeu-Tzuoo Wang

Yhteensä 2.31 (Nordicbet)

Ensimmäisen parin voittaja saa vastaansa Jarkon, sillä Jakke pelaa ekalla karsija Hajekia vastaan (maailmanlistan 345), joka on lähes puhdas massapeluri.
Berrer on matolla hyvä ja pelannut matseistaan lähes kolmasosan juuri tällä alustalla. Kauden saldona 17-7 matolla. Voitti toissa viikolla Eckentalin haastajaturnauksen ja menetti vain pari erää. Espanjalainen on maansa lähes tyypilliseen tapaan massapelaaja ja tulee tännekin massalta. Ei ole pelannut tällä kaudella peliäkään sisällä ja viimeisin peli kovilta ulkokentiltäkin on elokuun alkupuolelta. Saksalaiselle tämän pitää olla helppo nakki…
Ranskalainen oli lokakuun lopulla Lyonin korkeatasoisen ATP-mattoturnauksen neljännesfinaalissa. Siellä karsinnoissa kaatui juuri tämän päiväinen taiwanilainen vastustaja selkeästi 6-4,6-2. Gicquel on hyvä ja kokenut sisäkenttäpelaaja. Wang on hänkin kelpo sisäkentillä, mutta ei ole matolla yleensä erityisemmin menestynyt. Ranskalainen saa katsomon tuen taakseen ja vie tämän kuten kuukausi sitten.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Challenger - Copa Petrobras, Buenos Aires

Näissä Etelä-Amerikan loppuvuoden massaturnauksissa kiertävät paikalliset suuruudet ja eurooppalaiset massaspesialistit. Monta kertaa tuntuu, että toisilla on jo lomafiilikset päällä ja siitä syystä näihin on vaikea löytää pelejä.
No, yhden tuplan löysin…

TUPLA:

J-A Marin – A.Garcia
F.Saretta – J.Silva

Yhteensä 2.55 (Nordicbet)

Kroaatti on voittanut kaudella pari haastajaturnausta massalla ja pelannut alustalla kahta peliä lukuunottamatta koko kauden. Uuden mantereen syksyssä vain 3-3 saldolla, mutta kolmekymppinen Marin on kokenut ja pelannut paljon myös ATP-taolla.
Garcia on pelannut lähes puolet vähemmän matseja kaudella ja pelailee pääasiassa haastajaturneita. Chileläisellä myös muutama turnausvoitto tältä vuodelta, mutta kroaatti tässä kokeneempi ja valmiimpi.
Brassi-ikätoverusten keskinäisessä väännössä pidän Sarettaa kerrointaan suurempana suosikkina. Kieltämättä Silva on pelannut syksyn massakentillä hyvin (7-3) ja voitti kuukausi sitten Santiagon turnauksen. Saretta on kuitenkin paljon kokeneempi ja pelannut urallaan enemmän kovia matseja myös ATP-tasolla. Voitti toissa viikolla Guayaquilin turnauksen. Tässäkin kokemus voittaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”