Tänään on 26.05.2018, 12:04.

Tennis ke 16.11

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ke 16.11

Viesti Kirjoittaja timo »

Eilen Ljubi piti Fed-Exiä tiukoilla, mutta Roger puristi kolmannen erän tie-breakin itselleen kuten uumoilinkin…

Tennis Masters Cup, Shanghai

F.Gonzalez 2-1 – M.Puerta 4.60 (Betfair)
F.Gonzalez -4 – M.Puerta 1.75 (Nordicbet)

Molemmilla voitolla mahdollisuudet jatkopaikkaan.
Chileläinen olisi tässä normaaliolosuhteissa suuren suuri suosikki. Nyt pääsi kisaan oltuaan jo lomalla Santiagossa ja valmentajakaan ei ole kuherruskuukaudeltaan kerinnyt Shanghaihin. Kovilla 21-9 tällä kaudella ja Baselin mattoturnauksen voitto lokakuun lopulta. Lyö kovaa joka asennosta ja paikasta.
Puerta pelannut paljon vähemmän kovilla. Gaudiota vastaan pelasi toissapäivänä siedettävästi (3-6,5-7) siihen nähden, että joutui muutaman tunnin varoitusajalla katsomosta kentälle. Sai siis pelin alleen ja voi tässä napata hyvinkin ekan erän, koska kyllä tauon pitää jossain tuntua Gonzollakin…
Laitetaan ”suojaksi” Gonzolle handicap jos matsi repeääkin kahdessa erässä ja voihan tuo pitää kolmessakin.

N.Davydenko 2-0 – G.Gaudio 2.52 (Betfair)

Venäläinen kaatoi ramman Agassin, joten siihen ei kannata paljon painoa laittaa. Sai kuitenkin henkisesti hyvän alun turnaukselle. Davy pelaa hyvää peruspeliä loistamatta ja täällä varmuudella halajaa välieriin.
Argentiinalaisen saldo kovilla on negatiivinen. On ehdottomasti massamies ja on voittanutkin neljä kertaa Davydenkon massalla. Nyt alustana on sisäkova ja se painaakin peliä selkeästi venäläiselle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Jatketaan näillä challenger-peleillä…

Challenger - Privat Bank Cup, Dnepropetrovsk

I.Kunitsyn – A. Falla
D.Sanguinetti – R.Sluiter

Yhteensä 2.10 (Nordicbet)

Venäläinen pudotti ounasteluni mukaisesti eilen Rusedskin. Oli Moskovan ATP-turnauksen finaalissa ja muutoinkin ollut syksyllä oivassa vireessä. Fallalla syyskuun US Openin jälkeen 4 matsia ja vain kaksi matsia urallaan sisäkovilla. Venäläinen vie…
Italialainen on kolmossijoitettu ja pelannut 26-14 kovilla alustoilla. Oli mm.kuukausi sitten Tulkholmassa semifinaalissa. Sluiter pelannut matolla hyvin, mutta sisäkovilla peli tökkii. Viime viikolla hävisi Bratislavan ekalla Meffertille 0-2. Alusta puoltaa peliä Sanguinettille.

I.Minar – L.Zovko 2.75 (Nordicbet)

Kroaatti tässä sopivalla kertoimella dogina. Pelannut tasaisesti tällä kaudella sisällä. Täällä karsintojen kautta pääsarjaan ja eilen 2-0 voitto Ivanovista.
Minar viitossijoitettu ja eilen otti Ledovskikhista voiton, vaikka ennustinkin tappiota.
Tiukkaa oli ja kun US Openin jälkeen saldona ennen tänne tuloa 1-5, joskin vastustajat ovat olleet tätä kovempia, voi tässä tulla noutaja.

A.Pavel – M.Berrer 2.60 (Nordicbet)

Tässä bookkerit painavat romanialaisen suosikiksi vanhojen meriittien vuoksi. Pavel pelannut tällä kaudella harvakseltaan ja sisäkovilla vain muutaman matsin ja saldo kovilla negatiivinen. Saksalainen pelannut kauden kovilla 21-9 ja matollakin 17-7. Berrer on voittanut jo yhden turnauksenkin ja ollut muutaman kerran finaalissa, viimeksi viime viikon Eckentalin finaalissa. Berrer voi tässä yllättää nelossijoitetun Pavelin.

Y.El Aynaoui – Y-T.Wang 2.00 (Nordicbet)

Taiwanilainen ollut muutamassa finaalissa ja voittanut yhden turnauksenkin tällä kaudella ja juuri kovilla alustoilla. On erityisesti kovien alustojen pelaaja, sillä pelannut niillä urallaan n.90 % matseistaan. Täällä voitti kuutossijoitettu Braccialin vaivatta 2-0 (6-3,6-4).
34-vuotias marokkolainen ehti jo käytännössä lopettaa uransa, sillä pelasi viime kaudella vain 5 matsia. Tällä kaudellakin vain parisenkymmentä matsia alla. Omaa vähän kokemusta sisäkovilta eikä tässä ansaitse suosikin asemaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Muutama lisäpeli…


Challenger - IPP Open, Helsinki

TUPLA

P.Wessels – A.Parmar
S.Koubek – M.Przysiezny

Yhteensä 1.88 (Nordicbet)

Kahden suomalaisten kaatajan kohtaaminen. Nelossijoitettu hollantilainen oli yllättävän tiukoilla Paukun kanssa (7-6,6-4) ja britti kaatoi epäilyksistäni huolimatta Ketolan 7-5,6-2.
Wessels on pelaillut myös paljon pelejä ATP-tasolla ja on kokeneempi. On voittanut useita haastajaturnauksia ja täällä nappasi tittelin viime vuonna. Parmarilla US Openin jälkeen 3-7 saldo. On esiintynyt myös täällä usein, mutta tässä hollantilainen on etevämpi varsinkin kun omaa hyvät saumat titteliin Baghdatiksen vetäydyttyä.
Koubek pudotti 2-0 viitossijoitettu Gillesin ja osoitti olevansa vireessä. Puolalainen karsinnoista pääsarjaan. On pelannut alle 30 matsia tällä kaudella ja niistä vain pari kovilla alustoilla. Itävaltalainen paljon kokeneempi ja lyönyt koviakin, joten tämän pitäisi olla selvä matsi…

J.A.Marin – M.Gonzalez 2.30 (Nordicbet)

Etelä-amerikkalaisten B-sarjalaisten kohtaamisia on hiukka vaikea arvioida.
Tässä kohtaavat kokenut costa ricalainen ja 7 vuotta nuorempi argentiinalainen. Marin on se kokeneempi ja voitti lokakuun alussa Rooman turnauksen. Mantereen vaihduttua pelit menneet penkin alle ja kahdessa viime turnauksessa tappiot ekalla kiekalla. Täällä sai luovutuksen ykkössijoitettu Behrendiltä. Gonzalez pelasi lokakuun 10-3 saldolla ja oli kahdesti semifinaalissa. Gonzalez puhkuu varmaan intoa ja on kovemmassa vireessä ja tässä huomioitava altavastaaja.

Näyttää tuo kaava jatkuvan eli haastajaturneissa metsään ja ATP:ssä oikeitakin…

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”