Tänään on 22.06.2018, 04:27.

Tennis la 12.11

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis la 12.11

Viesti Kirjoittaja timo »

Viime yönä Maria oli veltto ja hävisi, mutta onneksi raja kesti. Pierce oli juuri sellainen kuin uumoilinkin.
Välieriin olisi ”turvallisinta” lyödä molempia suosikkeja tuplana about 2.4 kertoimella, mutta valitsin seuraavat:

WTA Tour Championship

L.Davenport 2-1 – M.Pierce 4.20 (Betfair)

Lindsay velttoili viimeisessä alkulohkon matsissa Mariaa vastaan. Keskinäiset jenkille 4-2, mutta ranskalaisen voitot massalta. Lindsay on tällä kaudella ollut kaikissa kovilla pelaamissaan turnauksissa yhtä lukuunottamatta finaalissa. Tänne tullessaan hänellä kolme turnausvoittoa ja 12 matsissa vain kaksi eränmenetystä. Pelaa n.86 voittoprosentilla. Täällä Schnyder ja Petrova kaatuivat selkeästi.
Maryn syksyn ollut loistava: elokuussa San Diegon voitto, syyskuussa US Openin finaalissa ja lokakuussa Moskovan voitto. Pelailee siis harvakseen ja säästelee varmaan tietäen jo iän tuomat rajoitukset. Täällä 2-1 Clijstersistä ja Mauresmosta ja 2-0 heittopussi Dementievasta. On miltei elämänsä kunnossa ja liikkuu huomattavasti Lindsayta paremmin. Kykenee ehdottomasti eränriistoon, vaikka lopulta uskon Davenportin vievän.

M.Sharapova -2.5 games – A.Mauresmo 1.80 (Nordicbet)

Marian viimeöistä peliä Petrovaa vastaan ei kannata liikaa painottaa, sillä tilanne oli hänen kohdallaan selvä ja kuukauden tauon jälkeen tarvitsi varmasti hiukan helpomman matsin.
Keskinäiset 2-0 ranskalaiselle viime vuodelta (toinen luovutuksella). Toisen Maria hävisi täällä yllättäen alkusarjassa, vaikka voittikin sitten tittelin. Pelaamattomuus hiukan arveluttaa, mutta osoitti pelitasonsa Lindsayta vastaan tämän näennäisestä velttoilusta huolimatta. Pelaa kuitenkin yli 80%:n saldolla ja on kova luu näillä alustoilla. Lisäksi Maria on ehdottoman hyvä keskittyjä ja omaa naarasleijonan taisteluluonteen!
Amelie hävisi viime vuoden semifinaalissa S.Williamsille ja varmasti janoaa finaaliin pääsyä. Sai hyvän turnausvoiton Philadephiasta vyölleen tämän turnauksen alla. Sitä ennen kärsi jonkinasteisesta burn outista ja hävisi kahdessa turnauksessa ekalla.
Kohdatessaan aivan maailmanlistan top3:a peli hyytyy ja mentaalitaso heittelee. Esimerkkinä tästä on kohdannut tällä kaudella Davenportin kolmesti ja saanut vain erän!
Uskon, että Mary taistelee tässä itsensä finaaliin ja jopa 2-0 voitto houkutti, mutta valitsin tämän ehkäpä turvallisemman…

ATP Masters Cup

Tänään se alkaa ja täytyyy koettaa heti takoa suosikkeja…

TUPLA:

R.Federer 2-0 – D.Nalbandian
I.Ljubicic 2-0 – G.Coria

Yhteensä 2.06 (Centrebet)

R.Federer – D.Nalbandian under 21.5 games 1.80 (Nordicbet)
I.Ljubicic – G.Coria under 21.5 games 1.80 (Nordicbet)
Ivan Ljubicic -4 games – G.Coria 1.80 (Nordicbet)Odottelin ottelukaaviota ja kieli pitkällä Fed-Ex – Ljubin matsia avaukseen…
Fed-Ex on varmuudella tyytyväinen saadessaan vanhan ”vihollisensa” avausvastustajakseen. Rogerilla n.kuuden viikon tauko alla. Ylistyssanoja ei varmaan tarvita kuin todeten, että ukon saldo tällä kaudella 77-3 ja viimeisen kahden kauden aikana hävinnyt 9 matsia! Keskinäiset ”vain” 5-3 Fed-Exille, mutta vuodet ovat vierineet. Viimeisin 3-0 Federerille US Openista selkein luvuin 6-2 6-4 6-1.
Nalbandian pelaili 8-4 saldolla lokakuun. Alla kaksi mattotappiota Baghdatikselle ja Haasille. Tässä vastaan asettuva Fed-Ex on niin motivoitunut ja hereillä ekasta pallosta lähtien, että uskon suoraan voittoon.
Ljubi on eittämättä syksyn pelaaja. Lokakuussa 3 turnausvoittoa ja yksi finaalitappio. Näytti viikko sitten Berdychiä vastaan Pariisissa hiukan uupuneelta, mutta on saanut palautua viikon. Hävinnyt sisäkovilla vain kolme matsia (22-3) tällä kaudella ja on ehdottomasti suosikkini välieriin ja jopa finaaliin!
Coria johtaa keskinäisissä 3-1, joista 2 matolla ja kaksi massalla. Argentiinalainen oli syyskuussa Pekingin finaalissa Nadalia vastaan. Sen jälkeen vain 2-5 saldo. Jos Vliegen voitti Guillermon pari viikko sitten 2-0 en näe tässä hänellä mitään saumaa Ljubia vastaan!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”