Tänään on 21.05.2018, 01:33.

Tennis ke 02.11

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ke 02.11

Viesti Kirjoittaja timo »

Hyvin alkanut viikko jatkui eilen hyvällä 7/10 tuloksella, mutta nöyrin mielin uuteen pelipäivään kuten aina…

ATP Paris

F.Verdasco – R.Ginepri 2.40 (Centrebet)

Tässä kertoimet minun kirjoissani jopa miltei päinvastoin! Jenkillä matolta urallaan vain muutama matsi ja viime viikolla luovutti ekalla kiekalla Mathieulle Lyonissa. Samaan aikaan Verdasco oli Pietarin semifinaalissa. Ginepri on periaatteessa taitavampi kovilla alustoilla kuin Verdasco, mutta nyt espanjalainen on huomattavasti valmiimpi kuin jenkki.

J-R.Lisnard – D.Hrbaty 2-1 4.10 (Centrebet)

Ranskalainen pääsi kisaan lucky-loserina ja kiitti eilen kotiyleisöään voittamalla Mahutin 2-1. Lisnard oli pari viikkoa sitten Wienissä neljännesfinaalissa ja on pelannut urallaan paljon mattomatseja. Keskinäiset 2-0 slovakille, mutta aina on tarvittu enemmän kuin 2 erää.
Hrbaty tässä eittämättä suosikki. Oli viime viikolla Baselin semifinaalissa, mutta voittomatseissaan menetti kahdessa kolmesta erän. Kotiyleisön tuki takanaan Lisnard kykenee myös eränriistoon ehkäpä tie-breakin kautta…

A.Roddick -4 games – T.Dent 1.80 (Nordicbet)

Tässä kahden jenkin koetuksessa voi vain sanoa hyvästit Dentille. Eilinen Grosjean voitto yllätti minut, mutta ei muuta sitä tosiasiaa, että tässä Andy on ylivoimainen suosikki. Voitti viime viikolla Lyonin turnauksen ja tänään kaataa maanmiehensä about 6-3,6-4, joka riittääkin…

F.Gonzalez 2-0 - P-H.Mathieu 1.80 (Centrebet)

Gonzo voitti uransa ekan mattotittelin viime viikolla Baselissa vakuuttavin ottein.
Ranskalainen kaatoi Sanguinettin eilen 2-1, mutta syksy on ollut alakuloista menoa ja tässä joutuu tykkilyöntisen Gonzon lähettämänä katsomoon ekalla. Gonzo oppinut muutakin kuin lyömään aina kovaa joka paikasta ja tässä suora voitto häämöttää.

D.Nalbandian 2-0 – T.Haas 2.00 (Betfair)

Haasin syksy on ollut omintakeinen: neljässä viime turnauksessa vain yksi voitto ja aina siis toisella katsomoon! Hävisi viime viikolla Baselissa Baghdatikselle 2-0 (6-2,6-3) ja jotain tuollaista tässäkin on odotettavissa.
Nallen lokakuu on mennyt hyvin ja oli Madridissa ja Baselissa semifinaaleissa. Baselin tappiossa oli nähtävissä säästelyä juuri tänne, koska täällä ratkeaa Shanghain paikat. Lokakuun saldo on 8-3 ja voitetuissa matseissa vain kerran eränmenetys. Motivoitunut argentiinalainen voittaa suoraan kahdessa.

Naisten matseihin pelejä iltapäivällä...

PS. Betfairilla päivitys menossa, joten odottelen ennen kuin laitan pelejä sisään ja voipi olla, että päivitän kertoimia päivän mittaan tarpeen niin vaatiessa, mutta nuokin riittävät peleihin.

EDIT:Kertoimia muutettu vastamaan pelattuja ja poistettu yksi kohde, jota en saanutkaan sisään...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut timo, 03.11.2005, 12:22. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Jatketaan naisilla…

WTA Philadelphia

M.Sucha – A.Haynes 2.50 (Centrebet)

Jenkki on maailmanlistalla n.70 sijaa alempana, mutta tässä hyvät saumat voittoon. Haynes voitti täällä jo pari karsintamatsia. Sucha oli tiukilla eilen karsija Foretzin kanssa ja muutoinkin syksy on ollut vaikeaa, sillä voittoputken kasvattaminen yhtä pidemmäksi on ollut vaikeaa. Hävisi kuun alussa Azarenkalle ja Haynes on tätä parempi. Kotiyleisön tuella jenkki vie tämän.

WTA Quebec

TUPLA:

L.Granville – H.Nagyova
Amy Frazier - Youlia Fedossova

Yhteensä 1.86 (Nordicbet)

Jenkkikaksikko tässä aika selkeinä suosikkeina…
Granville oli US Openin kolmannella ja on sen jälkeen pelannut 2-2 saldolla. On jenkkityyliin hyvä alustalla ja pärjää yleensä hyvin mantereen turneissa. Ikääntyvä slovakki ei ole tänä vuonna voittanut kuin yhden matsin kovilla alustoilla (1-8 ) ja on parhaimmillaan massalla. Syksyn kovilla 1-4 saldo eikä se tässä parane…
Kokenut 33-vuotias Frazier jaksaa yhä takoa karvapalloa. Lokakuussa oli alemman tason turnauksissa Ashlandissa semifinaalissa ja voitti Houstonin turnauksen. Voitti usean paremman vastustajan kuin Fedossova. 17-vuotias venäläinen vasta availee WTA-turnausten ovia ja jenkki vie tämän kokemuksellaan.

S.Arvidsson – L.Keothavong +4.5 games 1.80 (Nordicbet)

Eilen tipsasin molempia, nyt ei voi ja valintani on tasoitus britille. Tämä vääntö ei ole kertoimien kaltainen selkeä voitto ruotsalaiselle. Britti on maailmanlistan 362:s, mutta oli mm.Lagosin finaalissa ja voitti seuraavalla viikolla turnauksen samassa paikassa. on pelannut tänä vuonna paljon ja on omimmillaan juuri kovilla. Sofia saa olla tarkkana, koska nimihirviö britti voi jopa viedä tämän…

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”