Tänään on 19.06.2018, 00:58.

Tennis la 29.10

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis la 29.10

Viesti Kirjoittaja timo »

Eilisen ihan Ok pelipäivän jälkeen nöyränä taas välieriin…
Tuttuun tyyliin löysin paljonkin pelattavaa.

ATP Basel

D.Nalbandian – M.Baghdatis +5 games 1.80 (Nordicbet)

Tässä raja mielestäni liian alhaalla Nordicilla.
Totta Mooses Nalle on suosikki, mutta rajansa kaikella! Kyproslainen on esiintynyt
edukseen ja oli muutama viikko sitten Tokion neljännesfinaalissa. Eilen kaatoi uumoiluni mukaisesti Acasuson 2-1. Nalbandian oli Madridin semeissä eikä voittomatseissaan alittanut tätä +5 rajaa kertaakaan. Täällä kolme vakuuttavaa 2-0 voittoa ja rutkasti enemmän kokemusta myös matolta kuin vastustajallaan, mutta uskon kyproslaisen pitävän tämän aika tiukilla tyyliin 6-4,7-6. Ja jo 6-4,6-4 riittäisi…

D.Hrbaty – F.Gonzalez 2-1 4.30 (Betfair)

Tämä on kertoimia tasaisempi koitos. Slovakki ollut täällä jo kahdesti kolmessa. Peli ailahteli hiukan ennen tänne tuloa mm.tappio Moskovan ekalla Saulnierille. Täällä pelannut ”heikkoja” vastaan (Chela,Calleri,Vliegen). Gonzo jyrää yhä ja pelaa tasaista syksyä. Voitti eilen odotetusti Murrayn kolmessa ja sitä ennen kaatuivat Seppi ja Berrer kahdessa. Lyö lujaa paikasta kuin paikasta ja jos taktiikka onnistuu tänään on vahvoilla, mutta tällä tyylillä erä tippuu helposti vastustajalle. Tässä slovakilla kerrointa paremmat mahdollisuudet napata erä.

ATP Lyon

G.Monfils – S.Grosjean 2-1 4.00 (Betfair)

Tässä kahden fransun kohtaamisessa luotan kokemukseen. Ranskan musta helmi on kieltämättä esiintynyt edukseen ja oli kuun alkupuolella Metzin finaalissa häviten Ljubille.
Täällä eilen voitti maanmihensä Gicquelin selkeästi (6-4,6-1) oltuaan 3-0 tappiolla ekassa erässä. Grosjeanilla rutkasti enemmän kokemusta myös matolta ja täällä pari hyvää 2-0 voittoa peräkkäin (Robredo ja O.Rochus). On taidoiltaan yhä parempi kuin nuori Monfils, joka kylläkin omaa taistelijan luonteen ja tässä kerrointaan paremman sauman eränriistoon.

ATP Petersburg

T.Johansson 2-0 – F.Verdasco 2.32 (Betfair)

Molemmilla aika vähän kokemusta mattopeleistä. Espanjalainen yllättää olemalla välierässä kukistettuaan Philippoussiksen, Monacon ja Carlsenin. Tosin vastustajien mattotaidot eivät päätä huimaa…
Johansson on edennyt täällä vakuuttavasti ja on lähellä jopa titteliä! Täällä kolme 2-0 voittoa alla, joista viimeisin (Rusedski 6-2,7-6) on merkitsevin. En usko, että massamies Verdasco saa erääkään…

WTA Linz

TUPLA:

P.Schnyder -1.5 games – A.Ivanovic
N.Petrova -1.5 games – K.Peschke

Yhteensä 2.89 (Interwetten)

17-vuotias serbokroaatti joutuu tässä kovaan kyytiin. Ivanovic voitti eilen 2-0 ”neitokaisten” väännössä ikätoverinsa Golivinin, mutta paikka paikoin peli oli hajalla. Sveitsiläinen, joka BTW antoi sattumoisin taannoin lausunnon, ettei ”tennistä ulkonäöllä pelata”, oli viime viikolla Zürichin finaalissa häviten Davenportille ja on seitsemässä viimeisessä voittomatsissaan menettänyt erän. Kaikki kolme keskinäistä v.2005 sveitsiläiselle 2- 0 ja marginaali on ollut 7-9 peliä! Kyllä Schnyderin voimapeli puree ja nuorta tyttöä viedään kuin pässiä narusta…
Toisessa välierässä luotan myös kokemukseen. Venäläisen kausi ei ole ehkä ollut odotusten mukainen eikä eilinen eränmenetys Bammerille mairittele. Petrovaa kannustaa kuitenkin yhä mahdollinen pääsy kauden finaaliturnaukseen L.A:n. Peschke pelaa hyvää turnausta, mutta venäläinen on vahvempi. Keskinäiset 2-0 Petrovalle ja viimeisiin tämän kuun alusta 6-3,6-1. Tänään tsekki kykenee pitämään tiukempana, mutta Petrovan suora voitto on todennäköisin.

WTA Hasselt

TUPLA:

F.Schiavone -1.5 games – M.Krajicek
K.Clijsters -1.5 games – D.Safina

Yhteensä 2.16 (Interwetten)

Tässä suosikkien osalta samanlainen tilanne kuin edellisessä tuplassa.
Schiavone hävinnyt viime aikoina oikeastaan vain parhaille (Pierce,Davenport,Clijsters) ja täällä alla kolme 2-0 voittoa selkein numeroin. Ei ole lokakuun 11 voittomatsissaan menettänyt kuin pari erää. Krajicek voitti Tashkentin turnauksen, josta kovimmat olivat poissa. Oli toisella täällä Safarovan kanssa tiukilla. Tässä italialainen lyö selkeät numerot taululle.
Clijsters on lyönyt täällä kolme vastustajaansa 2-0 pelein 36-11 ja on kunnossa ollessaan yksi maailman parhaista myös matolla. Safina joutui eilen kolmeen Srebotnikin kanssa. Keskinäiset 4-0 Kimille ja viimeisin elokuulta L.A:sta 6-0,7-5. Jotain tuollaista tänäänkin on odotettavissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”