Tänään on 22.05.2018, 23:06.

Tennis ti 25.10

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ti 25.10

Viesti Kirjoittaja timo »

Toinen pelipäivä tällä viikolla ja aluksi seuraavia…

ATP Basel

T.Zib – M.Berrer 2.05 (Nordicbet)

Sveitsin kakkossarjalainen Berrer pelasi kaksi voitollista matsia karsinnoissa ja hävisi vikalla Waskelle 2-1. Lisäksi Berrer on erittäin kokenut mattopelaaja (n.70 matsia urallaan).
Zibin syksy on ollut alavireistä: US Openin jälkeen 2-7 ja voitot Madridin karsinnoista heikoista vastustajista. Keskinäiset 2-0 sveitsiläiselle, joista toinen 2002 juuri täältä.
Kotiyleisön tuella Berrer vie ja Zib vikisee…

P.Srichaphan 2-0 - C.Rochus 1.96 (Betfair)

Tämän täytyy olla Paranormaalille selvää pässinlihaa…
Thai oli reilu viikko sitten Tukholman finaalissa eikä vierasta alustaa: mm. oli v.2003 täällä semeissä ja omaa 20-9 saldon urallaan matolla. ”Se-huonompi” Rochus pelailee pääasiassa alkukiekoilla ja karsinnoissa ATP-tasolla. Tässä thai vie todennäköisimmin 2-0.


WTA Hasselt

S.Stosur – N.Llagostera Vives 2.32 (Betfair)

Tässä olen eri mieltä kuin muutamat vihjaajat esim. BA:n Anastazija.
Stosur on peruspeliltään parempi pelaaja kuin espanjalainen ja alustakin puoltaa aussia.
Mutta viime viikon Moskovan turnauksen kakkoskiekan peli ei vakuuttanut, vaikka pitikin
Safinaa välillä tiukilla (1-2). Ennen Moskovaa saldo heinäkuusta alkaen 2-7.
Llagostera Vives pelasi kuun alussa Ganzhoun finaalissa ja huolimatta Pekingin romahduksesta ekalla Petrovalle (1-6,-2-6) uskon tytön olevan kunnossa ja hänellä onkin tässä kerrointaan paremmat saumat viedä koitos nimiinsä.

ATP Lyon

D.Ferrer – M.Gicquel 2.90 (Interwetten)

IW:llä liikaa kerrointa Gicquelille (oma raja n.2.60).
Eittämättä Ferrer on parempi pelaaja ja menestyi (oli semeissä) täällä viime vuonna. Lisäksi espanjalainen pelasi neljännesfinaalissa viime viikolla Madridissa. Mutta menestys matolla on muutoin ollut vaatimatonta ja pelivire heitellyt varsinkin näin syksyllä. Kuun vaihteessa pari yllättävän selkeää tappiota (Aldille 0-2 massalla ja Martinille 1-2 sisäkovalla).
Ranskalainen on pelannyt hyvin mm.syyskuun lopulla Grenoblen haastajaturneen voitto, jolloin kaatuivat mm.Santoro ja Enqvist. Täältä karsintojen kautta pääsarjaan. Nyt on valmiimpi tässä kuin espanjalainen ja kotiyleisön edessä haastaa tosissaan.

G.Monfils – J.Hernych 3 sets 2.67 (Betfair)

Kerroin laskettu 2-1 molemmille pohjalta.
Ranskan musta helmi pelasi pari viikkoa sitten hyvin ja oli Metzin finaalissa. Sittemmin kärsinyt lonkkavaivasta ja putosikin Madridin ekalla 0-2 C.Rochusille. Pelaa kuitenkin yleensä kotiyleisön edessä hyvin.
Tsekillä enemmän kokemusta alustasta ja kävi Moskovassa pelaamassa alustalla pari matsia. Tämä tasoittaa puntteja ja tämä vääntö edennee kolmeen.

ATP St.Petersburg


T.Gabashvili 2-0 – J.Monaco 2.70 (Interwetten)

Parikymppinen venäläinen voitti matolla Moskovan ekalla Mullerin ja piti Mirnyitä tiukilla. Viime viikolla oli Koldingin haastajaturnauksessa kolmannella. Argentiinalainen hyytynyt kovilla: US Openista alkaen 2-5 saldo ja kolmessa viimeisessä tappio ekalla kiekalla. Venäläinen jyrää selkeän voiton kotiyleisön edessä.

A.Popp – S.Stakhovsky 2.12 (Betfair)
A.Popp – S.Stakhovsky 2-0 3.55 (Betfair)

Hiukan sama asetelma kuin edellisessä: nuori venäläinen hyvä matolla (v.2005 7-4) ja vastustajan peli hukassa.
Muutoinkin Stakhovsky pelaa positiivista kautta. Saksalainen kokeneempi, mutta pelit ovat tällä kaudella menneet penkin alle saldolla 5-16 ! Kolmikymppisellä vähän pelejä alla ja tähän tulee minun kirjoissani altavastaajana. Kotiedun turvin venäläinen vie tämän suoraan. Tähän kerrointen valossa kaksi vetoa...

Lisää illan peleihin iltapäivän kuluessa…

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

WTA Linz

V.Razzano – S.Bammer 2.42 (Betfair)

Aika lailla tasabuukkimatsi. Razzanon peli ailahdellut ja karsintoja lukuunottamatta ei kahta peräkkäistä voittoa pitkään aikaan. Saldo kovilla tällä kaudella 3-10 ei juurikaan mairittele. Muutaman vuoden vanhempi italialainen ei ole myöskään vakuuttanut viime aikoina,mutta omaa kovilta hyvän 32-13 saldon tältä kaudelta ja voittipa elokuussa jopa alemman tason turnauksen! Lisäksi pelaa syntymäkaupungissaan, joten en saa tässä Bammeria altavastaajaksi.

ATP Lyon

A.Roddick – T.Ascione 3 sets 5.67 (Betfair)

Kerroin laskettu 2-1 molemmille pohjalta.
Andy tekee tuloaan US Openin loukkaantumisen jälkeen ja alla vain muutama peli. Viime viikolla hävisi 1-2 Karlovicille. Ei ole erityisesti mattopeluri, vaikkakin oli muutamassa turnauksessa semifinaalissa v.2003. Ranskalainen hävinnyt viimeiset kolme matsiaan, mutta on silloin tällöin väläytellyt. Pelaa kotikatsomon tuki takanaan ja Andyn kunto ja tuntuma huomioiden tämä on kertoimia tasaisempi matsi!
Rohkea valitsee jopa fransun voiton, jolle löytyy reilusti yli 10 kertoimia…

ATP Petersburg

F.Verdasco – M.Philippoussis 3 sets 2.52 (Betfair)

Kerroin laskettu 2-1 molemmille pohjalta.
Espanjalainen tässä kertoimia niukempi suosikki minun kirjoissani. Sisäkovilla 2-5 saldo tältä kaudelta ja ei mattopelejä pariin kauteen. Aussi yrittää paluuta ja on tällä kaudella tehnyt kohtuullisen saldon 11-12. Oli kuun alussa Metzissä kolmannella kiekalla ja hävisi Hrbatylle 2-1. Philippoussis kykenee viemään tämän kolmeen.

WTA Hasselt

A.Chakvetadze – M.Krajicek 2.12 (Betfair)

18-vuotialla venakolla neljä peräkkäistä tappiota ja kolmessa viime turnauksessaan ulos ekalla. On perushyvä alustalla, mutta tuntuu menettäneen vireensä. 16-vuotias hollantilainen sensaatio tekee tuloaan WTA-tasolle ja voitti Tashkentin turnauksen viidellä voitolla menettäen vain yhden erän. On tässä kovakuntoisempana suosikkini.

D.Safina – S.Foretz +1.5 sets 2.20 (Interwetten)

Safina on eittämättä nousussa ja olikin Moskovan matolla välierässä häviten turnausvoittaja Piercelle. Peli ailahtelee mm.Sharapovaa vastaan johti kolmannessa erässä jo 4-1 ja päästi tämän lähes rinnalle (7-5) eikä peli Pierceä vastaan ollut mitään erityistä. Ranskalainen oli Bangkokissa neljännesfinaalissa eikä ole ”lähes” kotikentällään kädetön ja kykenee viemään tämän kolmeen varsinkin jos ja kun Safinan peli ailahtelee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”