Tänään on 27.05.2018, 15:02.

Tennis ti 27.09

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ti 27.09

Viesti Kirjoittaja timo »

Jatketaan peliviikkoa näillä…

ATP BANGKOK

K.Kucera – J.Nieminen 2-0 1.7 (Centrebet)

Normaalitilanteessa löisin tähän 2-1, mutta nyt vastaanasettuva slovakki on niin surkea peluri kovilla, että tämän pitää olla Jarkolle suupala. Kaikkihan muistavat Jarkon menestyksen US Openissa, jossa eteni hienosti neljännesfinaaleihin. Kucera palasi kentille kesäkuussa yli puolen vuoden loukkaantumistauolta ja on pelannut tänä vuonna vain 11 matsia saldolla 5-6. Jos ja kun Jakke on hereillä ekasta erästä alkaen on tämä selkeä 2-0 voitto!

ATP PALERMO

N.Almagro – I.Andreev 2.15 (Nordicbet)

Venäläinen tässä turhan suuri suosikki. Viime viikkoina Andreev on pelannut tasoonsa nähden liian hyvin ja olikin Bukarestin finaalissa. Tämä ylisuorittaminen saanee nyt lopun, sillä espanjalainen parantaa peliään. Almagro on vienyt kaikki kolme keskinäistä massamatsia, joista kaksi tänä vuonna. Kaverukset tuntevat Valencian treenileireiltä hyvin toisensa. Lisäksi Andreevilla rasitteena alla viikonlopun mattomatsi nelinpelissä.

Katsellaan josko löytyisi myöhempiin matseihin vielä jotain pelattavaa…

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Jarkko sai luovutuksen voitettuaan ekan 6-1 ja johdettuaan toista 3-1...

Jatketaan näillä…

WTA LUXEMBOURG

TUPLA

K.Koukalova – I.Benesova
A.Medina-Garrigues – D.Hantuchova

Yhteensä 2.25 (Centrebet)

Ekassa parissa Koukalova selkeä suosikki kahden tsekin kohtaamisessa. Koukalova epäonnistui US Openissa putoamalla ekalla, mutta voitti sen jälkeen Slovenian turnauksen ja on pelannut tällä kaudella kovilla 12-7. On monipuolinen pelaaja ja omaa hyvän kämmenlyönnin, joka varsinkin kovilla tuntuu toimivan. Benesovan kunto näyttää olevan laskussa ja viime viikkoina tullut pääasiassa tappioita. Voittoon Benesova tarvitsisi ihmettä, jota tässä ei ole näköpiirissä.
Toisessa parissa samoin selkeä suosikki! Hantuchova pelannut viime ajat hyvin ja hävinnyt vain huipuille (Williams,Davenport,Clijsters). On kokenut peluri näissä ympyröissä ja vaikea uskoa, että espanjalaisesta on tässä vastusta, vaikka Medina-Garrigues onkin parantanut peliään. On kuitenkin pelaillut pääasiassa heikkoja vastaan eikä tässä pitäisi Hantuchovalla olla hätää.

ATP PALERMO

TUPLA

F.Serra – D.Sanguinetti
A.Calleri – A.Montanes

Yhteensä 2,10 (Nordicbet)

Serra pelannut jo pari massaturnausta US Openin jälkeen 8-1 saldolla: voitti Bukarestin turnauksen ja oli viime viikolla Puolassa semifinaalissa. Sanguinettilla alla vain muutama massapeli (1-1). Kokenut italiaano vei keskinäisen kovalla alkuvuonna, mutta tällä alustalla ranskalainen selkeä suosikki.
Toisessa parissa kohtaavat eri suuntiin kuntopuntarissa matkaavat pelaajat. Callerilla alla viime viikolta Puolan turnauksen voitto ja menetti viidessä pelissä vain 2 erää. Tällä kaudella toinenkin turnausvoitto massalta ja 27-12 massasaldo. Montanes pelannut vain muutaman massapelin (2-2) US Openin jälkeen. Viime viikon tappio 2-0 (6-1,6-2) heikolle M.Danielille osoitti missä mennään.


A.Calleri 2-0 – A.Montanes 2.12 (Betfair)

Tähän kannattaa koettaa suoraa voittoa, sillä niin eri kunnossa ukot ovat. Huolimatta, että Montanes onkin keskinäisissä massapeleissä 2-0, on tämän päivän kunto eri planeetoilta enkä voi nähdä tässä kuin selkeän 2-0 voiton.


A.Martin – G.Monfils 2.00 (Centrebet)

Centreltä kelpo kerroin espanjalaiselle, jolla alla finaalipaikka Puolasta viime viikolta ja 23-15 saldo massalta tältä kaudelta. Ranskan mustalla helmellä US Openin jälkeen yksi massatappio parin viikon takaa Montanesille. Martin on kokeneempi ja kunnossa ja on tässä kerroinasettelussa turhaan tasabuukki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”