Tänään on 22.05.2018, 10:25.

Hallituksen rahapelifoorumi

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
Patessi
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 23.11.2004, 07:38
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Hallituksen rahapelifoorumi

Viesti Kirjoittaja Patessi »

Satakunnan Kansan vedonlyöntiaiheisessa artikkelissa oli tänään, että päättäjämme aikovat kevään kuluessa pitää jotain POLIITIKOISTA koostuvia rahapelifoorumeita joissa käsitelllään pelaamisen ongelmien hallintaa ja Veikkauksen monopoliasemaa. Itseäni häiritsee ainakin jos siellä tosiaan on pelkkiä poliitikkoja, joiden urheiluvedonlyöntiasiantuntemuksesta ei voi mennä takuuseen. Oletan, että pitävät taitopelejä ihan samana asiana kuin Lottoa ja vastaavia.
Onko teillä mitään tietoa siitä mitä koiruuksia ne siellä meinaavat keksiä meidän harrastuksemme/ammattimme vaikeuttamiseksi? Vai hyvääkö vaan seuraa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Surebetti
Jäsen
Viestit: 501
Liittynyt: 21.01.2005, 15:52
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Surebetti »

Mene ja tiedä sitten... :lol:

No toivottavasti heillä tuosta veikkauksen monopoliasemasta olisi jotain positiivistä kerrottavaa, vaikkakin todennäköisyys minimaalinen...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Re: Hallituksen rahapelifoorumi

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Patessi kirjoitti:Satakunnan Kansan vedonlyöntiaiheisessa artikkelissa oli tänään, että päättäjämme aikovat kevään kuluessa pitää jotain POLIITIKOISTA koostuvia rahapelifoorumeita joissa käsitelllään pelaamisen ongelmien hallintaa ja Veikkauksen monopoliasemaa. Itseäni häiritsee ainakin jos siellä tosiaan on pelkkiä poliitikkoja, joiden urheiluvedonlyöntiasiantuntemuksesta ei voi mennä takuuseen. Oletan, että pitävät taitopelejä ihan samana asiana kuin Lottoa ja vastaavia.
No milloinkas yhtään missään asiassa olisi kuultu oikeita asiantuntijoita. Kyse on politiikasta, ei siinä järjen -tai kansan- ääntä kuunnella...Esimerkkeinä vaikka auto-, viina- ja yritysverotuksen muutokset viimeaikoina. Ensin mietitään miten homma saadaan näyttämään poliittisesti suotuisailta suuren kansan silmille (vaikka vääristelemällä totuutta, ööh, propagandaa??) ja että valtio saisi edelleen rahaa mahdollisemman paljon. Viimeksi mainitussa yleensä unohdetaan kokonaiskuva isommassa kuvassa ja ns. loppupeleissä mitä jää viivan alle, esimerkkeinä menee hyvin taas autoverotus jossa kansalle ensin esitetään että valtion saamiset vähenee vaikka oikeasti kävikin päinvastoin...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonvälittäjät & Rahaliikenne”