Tänään on 27.05.2018, 09:03.

Vedonvälittäjien automaattiset toiminnot?

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Vedonvälittäjien automaattiset toiminnot?

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Kertokaahan viisaammat että onko nykyään (tai jo pitkän aikaa) vedonvälittäjillä listoilla 1X2 kohteissa kuitenkin muuttuvat kertoimet? Olen huomaavinani ilmiön että altavastaajilla tuntuu MYÖS yölläkin jonkin verran joissakin firmoissa kohoavan kerroin vai kuvittelenko aivan turhia?
Käyn valtavasti kohteita läpi, joten ei tule kirjoitettua paperille mitä joidenkin kohteiden kertoimet olivat vaikka 12 tuntia sitten.

Sellainen systeemi mielestäni olisi kuitenkin järkevä sillä jos peli alkaisi vaikka 08:00 sunnuntai aamuna Suomen aikaan ja jotkut pelaisi tiettyä merkkiä hirveällä summalla yöllä, niin olisihan se merkkien tasapainon kannalta hyvä että siihen olisi automatiikkaa että kertoimet muuttuvat (tulevat veto talletukset) hälyttävissä tilanteissa enemmän tasapainoon?
Vai onko monissa järjestelmissä vain automaattisia kohteen sulkemis toimintoja (tietylle merkille) esim. tuhannet ihmiset pelaavat tiettyä merkkiä, vaikka yksittäisen pelaajan katto olisikin aika pieni alunperin, koska ovat saaneet netistä "VARMAN!" sopupeli vihjeen?

Toivottavasti joku edes ymmärsi sekavasta kirjoituksestani huolimatta mitä ajan takaa. :) Kehittelen tässä vain erästä ideaa, joten tietoa kaipaisin enemmän vedonvälittäjien mahdollisista automaattisista toiminnoista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Toivottavasti joku edes ymmärsi sekavasta kirjoituksestani huolimatta mitä ajan takaa. Kehittelen tässä vain erästä ideaa, joten tietoa kaipaisin enemmän vedonvälittäjien mahdollisista automaattisista toiminnoista
Pelottavaa kyllä mutta luulen ymmärtäväni mitä tässä ajetaan takaa.

Ensinnäkin täytyy muistuttaa että kaikki(käytänössä 100%) firmoista toimivat täysillä 24/7 eikä varsinaista yötä ole olemassa vedonlyöntimerkeissä. Toki sarjoihin virtaa enemmän rahaa aina paikalliseen aikaan mutta esim myös Aasia ja Jenkit vetelevät euroopan kohteita niin isoilla rahoilla että kertoimet varmasti muuttuvat.
Kertokaahan viisaammat että onko nykyään (tai jo pitkän aikaa) vedonvälittäjillä listoilla 1X2 kohteissa kuitenkin muuttuvat kertoimet?
Kaikilla isoilla firmoilla on täysin automaattiset riskienhallintasyseemit jotka useimmiten muuttavat kertoimia(ja linjoja), tarvittaessa sulkevat koko kohteen tai vaan rajoittavat yksittäisiä panostuksia.

Muitakin automaattisia systeemejä löytyy varmaan vaikka kuinka paljon kuten asiakaskohtaisia rajoituksia jne.. Ymmärtääkseni käsin noita kertoimia ei paljoakaan säädetä julkaisun jälkeen koska se on todella hidasta työtä verratuna automatiikkaan.

Hyvän esimerkin kertoimien automaattisista muutoksista saa seuraamalla Pinnaclen kertoimia missä tahansa jenkkisarjassa joko heti kertoimien julkaisun jälkeen tai paria tuntia ennen otteluiden alkua.

Mutta se mitä tässä haet eli markkinoiden ennustaminen surewinien toivoissa on kyllä aikamoisen vaikeata ainakin suuressa mittakaavassa. Perinteinen altavastaajat nousevat ennen pelien alkua kyllä kai toimii vieläkin, samoin voisi olettaa arvostettujen vihjaajien kuten OTP:n vihjeiden kertoimien muuttuvan merkittävästi julkaisusta mutta enpä sitten tiedä onko noissakaan riittävästi liikettä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Vilkuilehan Eltzu Tip-exää hieman tarkemmin.

Sieltä pystyt havaitsemaan että suurinpiirtein kaikilla toimistoilla kertoimet elävät ja sieltä jopa näkee milloin kertoimet ovat muuttuneet ja mihin suuntaan. Ammennat sieltä hieman lisää oppia ja sen jälkeen voit jatkaa teoriasi kehitystä, niin ja ei käsikään niin väsy kun ei koko aikaa tarvitse kirjailla kertoimia ylös. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonvälittäjät & Rahaliikenne”