Tänään on 25.06.2018, 10:56.

Tulevaisuuden vihjepulju?

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Tulevaisuuden vihjepulju?

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Aloin huvikseni miettimään millainen voisi olla uuden sukupolven vihjepulju perinteiseen puhelinpalvelu 0700 verrattuna. Nykyään kun nettipalvelut ovat aika kehittyneitä, niin täysin automaatisoidun järjestelmän pystyttäisiin kyhäämään ja itselle jäisi lähinnä vihjeiden kirjoittelu, laskutus sekä mainostustyö.

Tehdään kotisivu "SuperTietäjä.commuuni". Ihmiset rekisteröivät itsensä ja tallettavat kredittejä esim. 1 vihje maksaa 1e. Vihjeitä olisi useampi joita voisi katsoa pelkän otsikon perusteella aluksi ja jokainen voisi katsoa mieleisensä vihjeen perusteluineen sillä kaikki kun ei tykkää naisten kuviokellunnasta :) Vihje veloitetaan ja JOS VIHJE EI TOTEUDU toteudu niin sama SUMMA HYVITETÄÄN TAKAISIN pelitille, jolloin vihjaajallakin on tietynlainen tulosvastuullisuus vihjeistään eikä asiakkaan tarvitse maksaa tyhjästä. Tässä olisi myös se hyvä puoli asiakkaalle että jos sattuu häviämään kassansa niin asiakas voi vaikka kuukauden päästä taas tulla urkkimaan vihjeitä kun on taas rahaa vedonlyöntiin eli käyttää palvelua kun hänelle itselleen sopii kellonajasta riippumatta.

Itse ei tarvitse olla edes mikään kummoinen vihjaaja. On erilaisia lähteitä mistä vihjeitä voi saada ilmaiseksi ja kirjoittaa niistä yhteenveto omasta näkökulmastaan. Myöhemmin varmasti itsellekkin alkaa tulla jo jotain näkemystä, joten "toisten kopioiminen" jää jo vähemmälle.

Kun ehkä vuoden päästä asiakkaita alkaa olla jo jonkin verran, niin voisi veloittaa pientä summaa mainosbannereista sillä kaikenlaisia vedonlyöntifirmoja ja casinoita alkaa olla netissä jo ihan kiitettävästi.

Muutenkin pitäisi laittaa vaikka kaikenlaisia hyödyllisiä linkkejä kotisivulle ja muuta pientä kirjoittelua silloin tällöin, jotta sivusta olisi muutenkin hyötyä kuin vain maksaville asiakkaille, jolloin tulee myös suusta suuhun mainostusta pikku hiljaa. Myös kamppanjoita pitää keksiä esim. kerran kuukaudessa arvotaan ilmaisia kredittejä tai vaikkapa 50% alennus jne.

Veikkaan että ensimmäinen vuosi olisi varmasti koko päiväistä työtä varsinaisen leipätyön ohella (sivutyö) ja vasta muutaman vuoden päästä alkaakin olla jo ehkä vain muutama tunti päivässä työtä JOS tuulipuvut tästä palvelusta innostuvat. Riskibisnes siis ja starttirahaa voi olla hankala hakea...

Tietysti verotus (kirjanpito) ja ohjelmointi sotkut ovat ehkä haastavin osuus aluksi, mutta jos kummastakin löytyy jo kokemusta tai tietää osaavia tuttuja, niin ei pitäisi olla mahdoton rasti. Minulla ei ole mitään hajua mitä tuollainen kotisivusto voisi maksaa plus sen ylläpito (päivitys), mutta veikkaan että kaupalliseen tarkoitukseen ei varmaankaan alle 1000e selviä jos siinä pitäisi olla paljon automaattisia toimintoja esim. vihjetilin hoitaminen (laskutus).

Noh, tossa nyt jotain mitä tuli äkkiseltään mieleen. Miettikääs millaista palvelua te olisitte valmiita käyttämään, niin eiköhän joku täältä ylikertoimen käyttäjistä sellaisen joskus kyhäisi. Ties vaikka itsekkin sijoittaisin ja tulisin tämän kaltaisen palvelun osakkaaksi :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


power
Jäsen
Viestit: 2536
Liittynyt: 10.12.2003, 16:41

Tuotto: -73.99 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 1.70 yks.

Vetoja: 2030

Pisteitä: 215

Re: Tulevaisuuden vihjepulju?

Viesti Kirjoittaja power »

Eltzu kirjoitti: Tehdään kotisivu "SuperTietäjä.commuuni". Ihmiset rekisteröivät itsensä ja tallettavat kredittejä esim. 1 vihje maksaa 1e. Vihjeitä olisi useampi joita voisi katsoa pelkän otsikon perusteella aluksi ja jokainen voisi katsoa mieleisensä vihjeen perusteluineen sillä kaikki kun ei tykkää naisten kuviokellunnasta :) Vihje veloitetaan ja JOS VIHJE EI TOTEUDU toteudu niin sama SUMMA HYVITETÄÄN TAKAISIN pelitille, jolloin vihjaajallakin on tietynlainen tulosvastuullisuus vihjeistään eikä asiakkaan tarvitse maksaa tyhjästä.
Eli vihjeen tekijän kannattaisi aina vihjata kovia suosikkeja, jotta joutuisi maksamaan vihjepalkkion takaisin mahdollisimman harvoin. Eli ylikertoimia vihjaamalla ei tuottoa kertyisi, koska ne toteutuvat harvemmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Power:

Tuskin kukaan jaksaa kauan n. 1.3 kertoimisilla vihjeillä pelata päivästä toiseen vaan kaivataan myös huomattavasti suurempia esim. n. 2 kertoimen vihjeitä vaikka osumisprosentti olisikin jo huomattavasti huonompi.

Joskus olisi myös hyvä uskaltaa vihjata ylläreitä kehoittaen pelaamaan pienellä panoksella, joka luo myös uutta mielenkiintoa asiakkaille. Mielipiteitä on monia ja jos PAINOTTAA niiden ylläritekijöiden tärkeyttä vihjeessään esim. suosikilta puuttuu monta tähteä, niin vihje saadaan helposti kuulostamaan pelattavalta. Mielestäni asiakkaiden pitää uskoa että sinulla on jotain näkemystä ettei tule "rahat pois" tunnetta jos aina suosikkeja vihjataan. Tosin moraaliakin tulisi kuitenkin noudattaa sillä pitkäaikainen huijaus kyllä vie asiakkaat mennessään...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TT
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 22.08.2003, 15:27
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo :-(

Viesti Kirjoittaja TT »

Tuollaisella systeemillä näitä palveluita jenkeissä jo toimii, mutta ei se ole parantanut näiden palveluiden tasoa yhtään. Onhan se halvempaa maksaa pelkästään osuvista viheistä, mutta ei se vielä takaa, että palvelun käyttäjä jää voitolle.

Eikös Suomessakin ollut joku palvelu joka kauppasi ilmaiseksi seuraavaa kuukautta, jos edellinen oli ollut tappiollinen? Asiakkaan kannalta parasta olisi varmaankin tuollainen systeemi, tai sitten sellainen jossa tarkastelujaksona olisi useampi kuukausi. Firman kannalta tuollainen ei sitten välttämättä olisikaan niin kannattavaa, ellei asiakkaaksi sattumalta tulisi jotain rikasta tyyppiä kuten jenkeissä vahän aikaa sitten tapahtuneessa jutussa ilmeni. Yksi tyyppi oli maksanut vuosien aikana useita miljoonia vihjeistä jollekin firmalle

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Eltzun idea on oikean suuntainen ehdottomasti. Toisaalla foorumissa kirjoittelinkin jo vähän samantapaista juttua itsekkin. Vaika samapa tuo on mitä hääräävät kun kyse ei ole mun rahoista.

Mutta, vielä "tykimpi" juttu ja palvelu johon olisin valmis heti sijoittamaan rahaa oli seuraavanlainen. Minä annan vihjepalvelulle vaikkapa 2000 euroa pelirahaa vuodeksi jonka he pelaavat sitten mun puolesta. Vuoden kuluttua firma palauttaa mulle takaisin 2000 euroa +pelivoitot. Pelivoitoista voivat mun puolesta ottaa vaikkapa 10% siivun itselleen palkkiota. Jos firma häviää mun rahoja, eli pelirahaa olisi alle 2000 euroa palautettavaksi niin siinäkin tapauksesa maksavat mulle takaisin sen 2000 ekiä :D Firma voi sitten omien maksukykyjen mukaan määrittää montako tällaista asiakasta olisi varaa ottaa pahimman mahdollisimman sattuessa :lol:

Kyllähän nuo firmat niin itsevarmasti mainostavat osaamistaan että tappion mahdollisuutta tuskin edes on :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Täytyy tunnustaa että mainiosta Sputnikin aiemmasta kirjoituksesta aloin pyörittelemään ideaa miten tulosvastuullisuus voisi ehkä käytännössä toimia ja toivoinkin että joku keksisi parempaa ideaa. Jälleen sama mies kuluttajan kannalta ehdottaa mainiota ideaa, mutta en minäkään oikein jaksa uskoa että kukaan vihjaaja uskaltaa ottaa kuitenkaan moista riskiä sillä silloinhan olisi aivan turha vihjata vaan kannattaisi ottaa vaikka lainaa, jolla pääsisi kohtuullisesti alkuun. Uskon siis itsekkin että todelliset ammattipelurit (suurta tulosta tekevät) eivät jaksa nähdä vaivaa maksulliseen vihjailuun vaan iso pelipanos korvaa kyllä tutkimus vaivan moninkertaisesti voitollisessa juoksussa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Noihin takuisiin liittyen: itse tiedän ainakin yhden varsin kohtuuhintaisen vihjepalvelun, joka antaa aina yhden kuukauden vihjeitä ilmaiseksi jos joku kuukausi osoittautuu tappiolliseksi. Yllättäen se ei ole suomalainen :D Onhan toi ainakin eräänlainen takuu siitä, että vihjeitä pelaamalla ei häviä rahojaan (jos seuraa niiden panostussuositusta). Toki jokainen voi itse rähmätä panoksensa, riippuu mitä bookkereita on käytössä jne.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1052
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Eltzu kirjoitti: Uskon siis itsekkin että todelliset ammattipelurit (suurta tulosta tekevät) eivät jaksa nähdä vaivaa maksulliseen vihjailuun vaan iso pelipanos korvaa kyllä tutkimus vaivan moninkertaisesti voitollisessa juoksussa.
Epäilen vähän samaa. Tosin Vuoksenmaa tekee satavarmasti tuottoa pelaamalla ja hän jakaa vihjeitä. Epäilen että parhaat täkyt jää jakamatta hänelläkin ja palveluun asti menee sen verran että niillä nyt plussalle pääsee :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonvälittäjät & Rahaliikenne”