Tänään on 08.08.2020, 00:06.

Käyttäjänimi ja sivustot!

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
JormaJJJ
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 28.11.2017, 22:02
Pisteitä: 59

Käyttäjänimi ja sivustot!

Viesti Kirjoittaja JormaJJJ »

Itselle tuli ilmoitus eräältä saitilta että joku on yrittänyt kirjautua tililleni kaksi kertaa. Otin yhteyttä kyseisen sivuston asiakaspalveluun kyselläkseni asiasta. Annoin heille sähköpostin josta viesti tuli ja kysyin onko tämä heidän email. He sanoivat että se on huijaus eikä siihen kannata klikata. Palasin myöhemmin sitten uudestaan chattiin sanoakseni että he voivat sulkea tilini koska en ollut käyttänyt sivua puoleen vuoteen (5 euron limiitit ja tili nollassa). Ajattelin että parempi sulkea tili mikäli kyseinen sivusto on esim. hakkeroinnin kohteena ja täten loput tiedot eivät päädy huijareille jatkossa. No sitten tämä asiakaspalvelija sanoikin että se email on itseasiassa heidän email ja että he alkavat selvittämään asiaa. Eli alkuperäinen viesti ei ollutkaan huijaus jolla pyrittiin kalastelemaan salasanoja. Viesti olikin hyvinkin aidon näköinen ja sillä en epäillytkään klikata sitä. Yleensä oma sähköposti muutenkin suodattaa kaikki huijaukset pois. No anyway he eivät ole vielä olleet yhteydessä mutta nyt kun asiaa on miettinyt tarkemmin niin joku on varmaan vahingossa laittanut väärän käyttäjänimen yrittäessään kirjautua omalle tilille. Eli tästä päästäänkin siihen ettei kannata laittaa käyttäjätunnuksia kuten HJK20 taikka Jokerit08 koska jollakin muulla voi olla esim. Jokerit07 taikka HJK19 ja sitten joku kerta he syöttävät vahingossa sinun tunnuksen. Veikkaan että eilisen Pukki Partyn ja Valioliigan avauksen jälkeen moni ihminen on kirjautunut vanhoille tileilleen pelaamaan vähän vedonlyöntiä. Nämä kirjautumisyritykset tulikin joskus yhden aikaan yöllä. Niin ja veikkaan että he siellä sivustolla nyt miettivät sitä että josko minulla itsellä olisi useampi tili tai vastaavaa kun kerran toisella ihmisellä on lähes tulkoon sama nimimerkki. Eli säästytte monelta ongelmalta kun keksitte omanlaisia käyttäjätunnuksia =) Niin ja voihan se olla että kyseinen sivusto on joutunut hakkeroinnin kohteeksi. Mutta kuten aiemmin totesin en ole ollut missään tekemisissä kyseisen sivuston kanssa about puoleen vuoteen joten tästä johtuen en usko joutuneeni yksittäisen hakkeroinnin uhriksi. En myöskään käytä käyttäjätunnusta missään muualla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.08.2019 15:16 <fac> Anaalipakottaja2 nickillä mennään vastedes uusille sivuille

10.08.2019 16:54 <Bawdy> Älä helvetissä kun täällä on se originaali

10.08.2019 19:33 <fac> Minkä bookkerin kans sulla olikaan toi kotiutus-sotku? :D siihen viitaten heitto

11.08.2019 06:16 <Bawdy> Tais olla se Vulcanbet


JormaJJJ
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 28.11.2017, 22:02
Pisteitä: 59

Re: Käyttäjänimi ja sivustot!

Viesti Kirjoittaja JormaJJJ »

Niin ja eihän kovin monella sivustolla taida olla tuollaista järjestelmää joka ilmoittaa epäonnistuneista kirjautumisista. Mutta joo kyllä sitä aamulla avatessaan sähköpostin alkaa kelailemaan että mitä vittua kukahan siellä on yrittänyt kirjautua mun tilille. Niin ja kyseessä on Betway. Ajattelin jos jollakin muulla on samanlaisia kokemuksia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JormaJJJ
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 28.11.2017, 22:02
Pisteitä: 59

Re: Käyttäjänimi ja sivustot!

Viesti Kirjoittaja JormaJJJ »

Betwayta itseään ei hirveästi kiinnosta vastailla takaisin. En taida olla ihan prioriteettilistan kärjessä johtuen 5 euron limiiteistä ja nollan euron saldosta. Eiköhän ne kuitenkin näe sen mistä kaupungista ja maasta ne yrityksen on tehty mun nimimerkillä. Tai millä ip:llä ja onko sillä ip:llä esim. jokin samantapainen käyttäjätunnus jonka se on kirjoittanut väärin. Vai onko Betway yleisesti joutunut hakkeroinnin kohteeksi. Tai olenko minä joutunut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin