Sivu 1/1

Betzest

Lähetetty:
Kirjoittaja avatron
https://www.betzest.com/

100 % ensitalletusbonus 50 € asti. Kierrätys 15x bonus vähintään 2.0 kertoimilla 14 päivän sisään.

Kotiutuksessa ei ollut ongelmia.

Curaçaon lisenssi.

Re: Betzest

Lähetetty:
Kirjoittaja jeejorma
Vuodenvaihteessa oli aikamoisia ongelmia saada rahoja ulos. Muutaman kerran kotiutin ja pari viikkoa meni molemmilla kerroilla enkä ollut ainoa https://www.askgamblers.com/online-casi ... no-review/

Re: Betzest

Lähetetty:
Kirjoittaja Urinedange
Itse törmäsin siihen, että talletus epäonnistui toukokuussa. Oli kuitenkin veloitettu kortilta, ja ottaessani yhteyttä finanssi kuittasi että rahaa ei ole otettu ja olisi syytä olla yhteydesssä omaan pankkiin.

Nyt kuitenkin palasin n. 1,5kk myöhemmin asiaan kun rahaa ei näkynyt vieläkään siellä tilillä ja kortilta se oli edelleen veloitettu ilman hyvityksiä.

Finanssi tällä kertaa kyllä vastasi sähköpostiin nopeasti ja totesi siinä olleen jotain häikkää ja lisäsi tilille tuon talletuksen.

Tarkkuutta siis :geek:

Re: Betzest

Lähetetty:
Kirjoittaja KomeaUros
1

Re: Betzest

Lähetetty:
Kirjoittaja Mandingo
Bonusraha käytetään ennen oikeaa rahaa ja vaikka sen häviää oikealla rahalla pitää suorittaa kierrätys loppuun ennen kuin voi ottaa osaa tarjouksiin. Vain yksi bonus voi olla aktiivisena kerrallaan.

Re: Betzest

Lähetetty:
Kirjoittaja tommis123
He mainostaa sivuillaan 'Double your deposit' promoa, jolla voi lunastaa 100% bonuksen joka perjantai, lauantai ja sunnuntai, joten päätin kokeilla.

Kerran sai lunastaa bonuksen, eilen. Bonusrahalla tehty betsi meni väärin, ja talletuksen kierrätin kerran jonka jälkeen tein kotiutuksen. Rahat tuli nopeasti. Tänään kun kokeilin lunastaa uuden bonuksen, sita ei saanutkaan enää tehdä :D Piti käydä live chatista kysymässä, mistä kiikastaa. Se on kuulemma 'company decision' ja he ei voi myöntää minulle enää bonuksia, eikä ilmaisvetoja. Mitään sääntöjä ei rikottu, ja tietysti he olisi sen maininnutkin jos niin olisi käynyt.

Harvinaisen paskasta puljusta on siis kyse :roll:

Re: Betzest

Lähetetty:
Kirjoittaja fouba
Talletusvaihtoehtona tällä hetkellä näkyvissä ainoastaan: MuchBetter ... kokemuksia?

Muutaman bonuksen saanut arbeilla hävittyä tänne joten so far elossa pelit tänne :D

Re: Betzest

Lähetetty:
Kirjoittaja jeejorma
Itse en ole mb käyttänyt mutta ainakin poker/betstars sitä mainostaa ja westhamin sponssi joten eiköhän se ole ihan legit firma. Jotain palkintojakin voittanut viime vuoden puolella. Ilmeisesti tuolla talletetaan vain puhelinta käyttämällä, jos oikein ymmärtänyt ja prepaid kortissa ei ole perinteistä kolminroista turvakoodia vaan laite joka antaa aina uuden nron sitä tarvittaessa.

Re: Betzest

Lähetetty:
Kirjoittaja fouba
Pari kertaa ehdin tuon viikonloppubonarin hävitä, taas eilen koitin ottaa mutta talletuksen jälkeen ei tullutkaan bonaria.

Sanoivat chatista jotta "company decision" että en saa enää. Tuli kuitenkin vielä lauantaina tuo viesti jotta saisin.. Noh talletetut varat piti kuitenkin kierrättää joten iskin ne Kansasille Super Bowlin voittoon, kirjauduin tänään sisään ja 100€ näkyy tilillä, veto kadonnut..

Joten eipä suosituksia täältä:)

Re: Betzest

Lähetetty:
Kirjoittaja matsipena
Humpuuki mesta. 2 bonusta viikon sisään sai, ja sitten tuli company decision :D