Sivu 1/1

Karamba

Lähetetty:
Kirjoittaja avatron
https://fi.karamba.com

Ensitalletustarjouksena 10 € ilmaisveto, kun tallettaa 10 € ja vetää sen yli 2.0 kertoimiseen vetoon (Neteller/Skrill-talletukset ei kelpaa tarjoukseen).

MGA:n lisenssi. OddsMatrixin softa.

Re: Karamba

Lähetetty:
Kirjoittaja fatface
Otin täältä vedonlyönnin 100% / 100€ tervetulobonuksen. Kierrätettävää 900€ minimi 2 kertoimella max 30% saldosta per veto. Softa vaikuttaa ainakin puhelimella kankealta ja sivu ponnahtelee usein randomilla mihin sattuu.

Ehdin kierrättää 200€ kunnes löivät limiitin että maksimi voitonmaksu on 1.08€ per veto. Lisäksi minimipanos on 0.55€ per veto eli käytännössä estivät vedonlyönnin kokonaan. Olen ollut 3 kertaa keskustelussa livechatin kanssa ja ovat luvanneet aina selvittää asian saman päivän aikana minulle sähköpostilla. Vieläkään ei ole tullut sähköpostia. Katsotaan miten tilanne etenee. Livechatissa kirjoittaessa näppäimistö sulkeutuu itsestään suunnilleen 10 sek välein joka tekee kirjottamisesta aika vaikeaa ja ärsyttävää :D

Tällä hetkellä iso miinus tälle bookkerille. Lienee konkurssikypsä kasino kun vaikeaa saada edes yhteydenottoa täältä. Tosin livechattiin vastaa alle puolessa tunnissa. En suosittele kenellekään

Re: Karamba

Lähetetty:
Kirjoittaja Bawdy
Sama paskalaaki avannut hopa.com vedonlyönnin, samat ehdot. Itse tein talletuksen mutta bonusta ei tullut, en kuulemma kuulu joukkoon kuka voi heiltä saada bonusta. Nuo olisi mukava tietää ennen kuin käy tallettamaan. Täysin ripulifirma.