Tänään on 18.11.2018, 13:33.

Halkbet

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
Uamenti
Jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 22.01.2018, 10:36
Pisteitä: 6

Halkbet

Viesti Kirjoittaja Uamenti »

Skrillin mainosten perässä päädyin Halkbetin sivuille. Sama pelisofta kuin Ohmbetillä, RoyalPandalla, jne...
Uusi pulju, josta ei juttuja löytynyt netistä, mutta rohkeasti kokeiluun, kun kerran Skrill mainosti kyseistä lafkaa. Otetaan rahat pois, kun sitä vielä on jäljellä. ;)

Bonukset eivät todellakaan ole parhaasta päästä, vaikka siltä ensisilmäyksellä näyttävätkin! Tuolla on mahdollista voittaa bonuksilla vain se summa mitä bonuksena talletuksestasi saat. Eli ylimääräinen raha menee roskiin, saat vain bonuksen verran, kun olet ensin onnistuneesti kierrättänyt sen. Senkin suhteen saattaa tulla kiire, sillä aikataulu kierrätykselle on aika tiukka: 10 päivää.

Sain bonukseni kierrätettyä ja laitoin kotiutuksen vetämään. Tämän jälkeen tein virheen, ottakaa opiksi. Erehdyin chatissa kyselemään bonuksista ja lopulta päädyin kritisoimaan niitä aspalle. En tajunnut olevani Pohjois-Korean maaperällä, ja johan se saatanan apina otti siitä herneen nenään ja sulki siltä istumalta tilini! Syynä oli jotakuinkin "sopimaton käytös heidän firman edustajaa kohtaan", vaikka en mielestäni edes ollut kovin vittumainen. Kotiutus jäi käsittelemättä.

Chatissa eivät voineet korjata asiaa, käskivät vain lähettää mailia. Päiviä meni, eikä yhteenkään mailiin ikinä vastattu, joten ajattelin kyseessä olevan taas yksi kusetusfirma. Tänään suureksi yllätykseksi sain kotiutukseni, mutta maileihini ei edelleenkään ole vastattu. Tili on myös yhä jäissä.

Eihän tätä millään voi suositella. Olen hemmetin tyytyväinen kun sain rahani, enkä aio enää ikinä tallettaa kyseiselle puljulle, jos tilini vielä avaavatkin. Luulisi asiakaspalvelun kestävän jonkinlaista kritiikkiä ilman että pinna palaa. Surkea kokemus kaikkiaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonvälittäjät & Rahaliikenne”