Tänään on 26.04.2018, 03:35.

Otobet

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1150
Liittynyt: 11.02.2007, 06:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6652

Otobet

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Onko kenelläkään kokemuksia tällaisesta saitista? Lisenssit jossain Costa Ricalla. Tarjoavat 100% talletusbonusta 175 euroon asti kierrätysvaatimuksella 9x depo+bonus minimikertoimella 2,00. Vetojen täytyi myös joko voittaa tai hävitä, eli pushiin menneitä ei lasketa kierrätykseen. Aikaa kierrätykselle taisi olla 90 päivää. Palautusprosentit ihan hyvällä tasolla ainakin moniin sarjoihin. Kotimaisesta kiekkoliigasta laskin tämän päivän KooKoo-Ilveksen palautusprosentin ja se oli 96,2 (vrt. Marathonbet 96,4). Kaverin veli oli kuulemma pelannut bonarin läpi ja kotiutellut vajaan kilon ja se oli tullut Skrilliin moitteettomasti dokumenttien lähettämisen jälkeen. Arbusersin (tjsp.) keskusteluissa joku kertoi pelanneensa lähes sata vastavetoa tuonne ilman limittejä. Varoittelivat pitkästä hyväksymisajasta vedoille ja mainitsivat että voi olla parempi lyödä esim. 4x50e kuin suoraan 200. SBR:llä pari negatiivista keissiä ollut, mutta mitään ratingia eivät ole antaneet. Toinen liittyi johonkin romanialaisten oikeuteen saada bonus (ilmeisesti ehtoja muutettu myöhemmin) ja toisessa muistaakseni KYC:in kanssa ongelmia. Skrillin osoite eri kuin saitille rekisteröity mailiosoite tjsp liittyi keissiin. Löytyy googlella jos kiinnostaa tarkemmin.

Ajattelin kuitenkin kokeilla, koska palautusprosentit sen verran hyvät. Talletusbonus tuli automaattisesti eli jos sitä ei halua, niin joutunee ottamaan aspaan yhteyttä ennen ensimmäistä vetoa. Yritin lyödä vetoa suomifutiksen Liigacupiin. Kokeilin alkuun koko bonussummaa, mutta vedon varmistaminen kesti ja reilun 10min jälkeen klikkasin refreshiä. Mitään ei oltu otettu sisään, mutta pelikohteeni +0 oli kokonaan poistettu ja suoran voiton kerroin oli laskenut. Yritin siihen pelata pienempiä summia, mutta niistä tuli ilmoitusta nopean varmistamisen jälkeen että vetoja ei hyväksytty. Kokeilin KHL:ään lyödä Vladivostokia huomiseen peliin kun kerroin sille oli tasan 2. Siihen sain lyödä 4x50e satsia ja sen jälkeen tuli joku automaattinen uloskirjautuminen saitilta ja hetkeen en päässyt sisään. Kun kirjauduin uudestaan, niin Vladivostokia en saanut enää pelata. Löin Ufa -1,5 tälle päivälle loput 150e. Nyt kävin pelailemassa siitä tulleet 300e kahteen eri kohteeseen ja noilla 50e satseilla onnistui hyvin.

Jos jollain on kokemuksia tästä saitista niin mielellään saa tuoda julki. Kotiutuksia en ole vielä kokeillut ja saa nähdä pääsenkö ikinä siihen vaiheeseen. Kotiutuksista muuten lukee säännöissä että ensimmäinen on ilmainen, mutta seuraavista veloitetaan 2%. Ja ilmeisesti ei mitään kotiutus per kuukausi vaan tuo 2% lähtee toisesta kotiutuksesta lähtien aina. Jos kuitenkin kotiutukset pelaa, niin tuo kerrointaso on sen verran hyvä, että pelattavaa löytyy sen verran että tuon bonarin voi ainakin kierrättää läpi ehdoista huolimatta. Hyvin mahdollisesti häviän rahani ennen kuin pääsen kotiutusvaiheeseen ainakaan tuon bonarin osalta, mutta voin päivitellä kokemuksiani myöhemmin.

Kaikki lisäinfo plussaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.02.2016 19:17 <Jii> Pääskö Jantsa kierrättään loppuun tai joku muu?

27.02.2016 04:31 <Jantsa_> ainiin, kierrätys jäi kesken kun koko rolli kahessa pelissä

27.02.2016 04:32 <Jantsa_> ja molemmathan kosahteli sit... en oo depoillut uudestaan


_Iletus_
Jäsen
Viestit: 54
Liittynyt: 27.04.2013, 16:44
Pisteitä: 36

Re: Otobet

Viesti Kirjoittaja _Iletus_ »

Laitetaan nyt kokemukset tähän yleiseen tietoon kun tuli koko "elinkaari" käytyä läpi. Talvella otin siis bonuksen 100% ad. 175€. Alkuun vedot sujui malikkaasti ja sai hyvin 100-200 euron betsejä änäriin ja SM-liigaan. Kun kierrätys alkoi lähentyä loppua, ei meinannut saada sisään mitään. Alkuun meni 50€ betsit, mutta sitten alkoi tökkiä. Veto ei mennyt koskaan perille, vaan betsislippi prosessoi vetopyyntöä aina vaan. Mitään vetoa en noihin sarjoihin enää saanut, paria yksittäistä lukuunottamatta. Koska kierrätystä oli alle tonni jäljellä ja kassa iso, löin loput kierrätysvedot alikertoimiin. Kaikki niistäkään ei mennyt läpi, mutta osa kuitenkin. Ei tokikaan helposti, vaan betsislippi jäi prosessoimaan ja jälkeenpäin saldon määrästä tai historiasta näki, että vedot on sisällä. Loppujen lopuksi sain bonuksen kierrätettyä eli yli 3k vetoja tehtyä.

Sitten kotiuttamaan. Dokumenttejahan piti luonnollisesti lähettää. Verifioinnissa kesti eikä mitään kuulunut, joten suppoon yhteyttä. Parin päivän päästä joku Michael Jankowski vastaili, että pitää olla kuvallinen todistus kahdesta erillisestä henkilöllisyystodistuksesta. Marmatin tästä käytännöstä puolan pukumiehelle ja ihmettelin näin omituista käytöstä. Tässä vaiheessa olin varma, ettei rahoja saa ulos, kun SBR:n sivuille alkoi ilmestyä vastaavia valituksia. Myös toinen tuttu betsikaveri oli samassa tilanteessa, toki rahaa sisässä vieläkin enemmän. Hän oli jouluna saanut accon verifioitua ja rahat ulos, mutta nyt ei millään. Selitys oton puolelta oli, että rahansiirtotekniikkaa päivitetään ja siksi kotiutukset ei tule.

Lopuksi taivuin ja lähetin kuvan passista, vaikka sitä en mielellään olisi heille lähettänyt. Yllätyksekseni acco verifioitui noin viikon ja 5 muistuttelusähköpostin jälkeen. Tässä vaiheessa myös tuttuni oli saanut rahaa ensimmäisen kilon erän ulos, jolloin toivo taas nousi. Itse laitoin vajaan 1,5k:n kotiutuksen menemään ja noin 1,5 viikon odotukseksi ihme tapahtui ja rahat skrilliin. Toki muistuttelin välillä tästä sähköpostilla, mutta vastausta en koskaan näihin saanut.

Aikaa koko prosessiin meni yli 2 kuukautta. Ensin muutama viikko vetoja, jonka jälkeen taistelua loppukierrätyksen, verifioinnin ja kotiutuksen kanssa. Kiloiset rahat siis saatu ulos kahdessa tapauksessa, mutta kyllähän tämä taas hyvä opetus oli. Tällaisiin bookereihin tulee suhtautua varovaisesti eikä missään nimessä surevetoja, joita en itse tehnyt, mutta toinen betsari ilmeisesti niitäkin. Pienellä depolla voi oman elämänsä löytöretkeilijät lähteä koettelemaan kepillä jäätä ja omia hermojaan, mutta muuten ei voi suositella. Joltain Itä-eurooppalaisten rahanpesu/ponzi-viritelmältä vaikuttaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jonne
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 22.08.2016, 15:28

Tuotto: +43.67 yks.

Palautus%: 106.09%

Panosten ka: 5.27 yks.

Vetoja: 136

Pisteitä: 9

Re: Otobet

Viesti Kirjoittaja jonne »

Vinkkinä kanssaforumisteille, että tänne ei kannata rahojaan missään nimessä enää laittaa, jos se ei jo edellisistä ketjun viesteistä tullut selväksi.

Tervetulobonarin sain aikanaan kierrätettyä ja rahatkin Skrilliin ongelmitta, mutta enää ei taida raha liikkua tuolta ulospäin.

Lisätietoja vaikka täältä: http://www.sportsbookreview.com/betting-sites/otobet/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pequ
Jäsen
Viestit: 30
Liittynyt: 02.08.2014, 23:49
Pisteitä: 4

Re: Otobet

Viesti Kirjoittaja pequ »

jonne kirjoitti:Tervetulobonarin sain aikanaan kierrätettyä ja rahatkin Skrilliin ongelmitta, mutta enää ei taida raha liikkua tuolta ulospäin
Näinpä tuntuu olevan. Reilu 300e on ollut kotiutuksessa jo muutaman viikon. Postia kyllä tuli, että kotiutus on käsitelty ja maksettu vaan ei ole rahoja näkynyt Skrill-tilillä. Sähköposteihinhan nämä eivät vastaa. Eipä taida paljoa olla tehtävissä asian suhteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.01.2017 22:59 <Pelikone> saitko ikinä rahoja?

17.01.2017 10:43 <jonne> Itse en ole ainakaan saanut, 680€ roikkunut lokakuusta asti.


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonvälittäjät & Rahaliikenne”