Sivu 1/1

Kokemuksia mobiilivedonlyönnistä?

Lähetetty:
Kirjoittaja Ylikerroin.com
Olemme tekemässä etusivujen puolelle artikkelia mobiilivedonlyönnistä, minkä buukkerin sivut ovat mobiililaitteilla mukavat käyttää ja toimivat ilman suurempia ongelmia. Tässä hommassa tietysti käytettävällä laitteella ja käyttäjäkohtaisilla mieltymyksillä on suuri merkitys, joten ajattelimme sen sijaan että artikkeli olisi vain kirjoittajansa mielipide, se vastaisi enemmän yleisiä mielipiteitä.

Jos sinulla on hyvää tai huonoa sanottavaa käyttämäsi buukkerin mobiiliversiosta niin nyt on mahdollisuus päästä vaikuttamaan artikkelin sisältöön.

Re: Kokemuksia mobiilivedonlyönnistä?

Lähetetty:
Kirjoittaja SilverFace92
Unibetillä ei ainakaan voi MOBIILIveikata laitteilla jossa windows käyttöjärjestelmä. Kokeilin tehdä 10e risk free betiä kun semmosen sai mobiililaitteelle, mutta ei sit saanukkaan kun väärä käyttöjärj.

Re: Kokemuksia mobiilivedonlyönnistä?

Lähetetty:
Kirjoittaja Gini
Omat kokemukset: Fair ja 365 hyviä. Pinnyn ja sbon kanssa laittaisin mieluummin vedot puhelimella tai kirjeellä sisään.

Re: Kokemuksia mobiilivedonlyönnistä?

Lähetetty:
Kirjoittaja ohoohi
bet365 oikein miellyttävä käyttää.. pinnacle ihan siedettävä. unibet keskitasoo.
nordicbetille lyödessä joutuu AINA pitään pienen hengitys/jooga harjotuksen, ja mitä enemmän pilvessä sen parempi.
marathonbet toimii oikein hyvin mobiilissa jos vain vetoja lyö. ihan mahdottomuus päästä "ei"mobiilisivulle talletteleen ja kotiuttaan(ainakaan skrill kotiutus ei onnistu mobiilissa)

Re: Kokemuksia mobiilivedonlyönnistä?

Lähetetty:
Kirjoittaja jone
Omat kokemukset Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla puhelimella ja selaimena ollut IE. Aloitetaan hyvin toimivista ja se lista onkin hyvin lyhyt. Ainoana suht hyvin toimivat ovat olleet Pinnacle ja Veikkaus. Huonoja kokemuksia on ollut ainakin seuraavilla bookkereilla: Unibet, Nordicbet, Sbobet, Veikkaushuone. On muitakin huonoja ollut, mutta noi nyt tulee päällimmäisenä mieleen. Yleensä toiminut normaalit sivut paremmin kuin mobiilit puhelimella. Sanoisin näin yleisenä mielipiteenä mobiilipelaamisesta, että surkeasti toimivat bookkereiden mobiilisivut. Pyrin kaikin tavoin välttämään puhelimella vetojen jättämistä, mutta välillä vain on pakko muutama veto laittaa.

Re: Kokemuksia mobiilivedonlyönnistä?

Lähetetty:
Kirjoittaja E.Clipperton
Veikkaus ja bet365 oikein toimivat mobiilit. Pinnaclella kohteesta toiseen siirtyminen hankalaa ja välillä heittää WAP puolelle (kyllä WAP!). Muita en ole tainnut mobiilina kokeilla.

Androidilla.

Re: Kokemuksia mobiilivedonlyönnistä?

Lähetetty:
Kirjoittaja Turbojugend
Veikkaus ja Bet365 tosiaankin toimivat todella mallikkaasti, mutta huonoimpia käyttökokemuksia itselläni on Unibetin mobiilista. Tosin saman sivuston käyttö tietokoneenkin kautta aiheuttaa välillä mieletöntä hidastumista, joten olisi varmaankin syytä päivittää tietokone :wink:

Myös Pinnaclen käyttö kännykän (win) kautta ei varsinaisesti aiheuta suuria pelkotiloja.

Re: Kokemuksia mobiilivedonlyönnistä?

Lähetetty:
Kirjoittaja Turbojugend
Lisätään näiden toimimattomien mobiilisivujen listaan omalta kohdaltani myös Nordicbet, jonka sivut toimivat kuin hidastettu filmi. Jokaista klikkausta joutuu odottamaan aivan kuin välittäjä ei edes haluaisi sinne pelattavan.

Veikkaus nostaa kyllä tässä asiassa päätään todella ylös, kuten onkin jo useamman toimesta todettu.

Re: Kokemuksia mobiilivedonlyönnistä?

Lähetetty:
Kirjoittaja kiltroni
Lisätään huonojen listalle Superlenny ja hyvien tosiaan Bet365 ja Veikkaus.

Pääasiassa olen iPadin Safarilla näitä vetoja pyörittänyt. Tuolla kombolla parjattu Unibet toimii ihan kohtuullisesti, kuten myös Veikkaushuone.

Re: Kokemuksia mobiilivedonlyönnistä?

Lähetetty:
Kirjoittaja HR Juz
Paljon tullut vedeltyä vetoja kännykällä/tabletilla (erityisesti kun duunikoneella blokattu nämä). Suurin osa näistä Samsung/Android -kokemuksia, mutta myös iOS:sta jonkun verran. Kaiken kaikkiaan voisin sanoa, että kaikilla on parannettavaa. Muutamalla firmalla on selkeästi ollut yritystä, mutta käytäntö on todella surkea ja buginen (esimerkiksi Unibet). Veikkaus nousee kyllä täälläkin todella korkealle. Ehkä suurin miinus on, että vetojen jättämisen lisäksi siellä ei oikein voi tehdä mitään, kun vaikkapa vanhojen kertsien tai tulevien listojen kaivaminen on mahdotonta. Pinny toimii mielestäni kohtalaisen hyvin, mutta toki voi johtua siitä että suurin osa vedoista menee sinne, niin siihen on tottunut. Toki mobiilipuolen "yksi kohde kerrallaan" on aika väsyttävä varsinkin jos pitää kiireessä nakutella enemmän vetoja kerralla sisään. Nämä voisi mielestäni jakaa kolmeen osaan (tässä lueteltu vain niitä mitä mieleen nyt tulee):

Kohtalaisen hyvät
B365
Veikkaus

Keskinkertainen
Pinnacle
Matchbook (tämä lähinnä sen takia että appi toimii normisivustoon nähden kohtalaisen hyvin)

Huono (tai ei ole)
Sbobet
5Dimes
BWin
Betssonit
Unibetit
10Betit
Tonybet
Optibet
Redbet
Guts
Veikkaushuone

Re: Kokemuksia mobiilivedonlyönnistä?

Lähetetty:
Kirjoittaja rapina
HR Juzin listaan ei pahemmin ole korjattavaa. Windows puhelimella PAFin mobiili ei toimi ollenkaan, mutta normaali nettisivu toimii puhelimella jopa paremmin kuin tietokoneella. (ei ole rasittavaa sivun lataamista)

Lyhyen tuttavuuden aikana 1xbetin mobiilisivu on toiminut oikein hyvin.

Lisätään vielä, että oddsportal toimii aika hyvin puhelimella. Kai sekin on osa mobiilivedonlyöntiä...