Tänään on 18.06.2018, 16:46.

Winlinebet

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1150
Liittynyt: 11.02.2007, 06:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6652

Winlinebet

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Kohtuullisen uusi venäläisbookkeri(?). Toisinaan näkee tätä bookkeria vihjetageissa, mutta onko kukaan oikeasti pelannut tänne? Sivusto on suomalaiselle varmasti haastava johtuen siitä, että kaikki on venäjäksi eikä meikäläisten aakkosilla olevaa versiota taida olla vielä tarjolla. Markkinoiden parhaat palautusprosentit esim. pesäpalloon ja Suomen futiksen aladivareihin myös lähelle kärkeä olevat palautukset.

Päätin testimielessä avata tilin tänne. Rekisteröitymisvaiheessa pisti silmään mm. se, että ääkkösiä tuo saitti ei hyväksy. Saa nähdä tuleeko tuosta ongelmia kun pelitilillä oleva nimi ei tuon takia täsmää passissa olevan nimen kanssa. Talletin satasen ja löin sen pesäpalloon. Veto osui ja tein heti perään kotiutusyrityksen Skrilliin. Mielenkiintoinen yksityiskohta tuossa vaiheessa oli se, että pelitili ja Skrill-tili ovat euroissa, mutta kotiutukset saitin ilmoituksen mukaan maksetaan dollareissa ja kotiutettavan summan määrä haluttiin ruplissa. Kotiutuksen yhteydessä haluttiin suoraan kuva passista. Lähetin sen ja kolmessa vuorokaudessa luvattiin jonkinlaista vahvistusta. Jäädään odottelemaan mitä tapahtuu.

Tähän topiciin voi jatkaa keskustelua Winlinebetistä ja jakaa kokemuksia. Tällä hetkellä en suosittele ainakaan "heikkohermoisille" kyseistä saittia, sillä pelkästään venäjäksi olevan sivuston lisäksi noita mahdollisia selviteltäviä juttuja kyllä löytyy (ääkköset jne.). Asiakaspalvelun kanssa en ole vielä ollut missään yhteyksissä. Aika näyttänee pystyykö aspan kanssa kommunikoimaan englanniksi.

Plussaa: hyvät kertoimet joihinkin sarjoihin, maksimipanoksen näkeminen suoraan ennen vetoa
Miinusta: sivusto venäjäksi, ainakin toistaiseksi paljon epävarmuutta aiheuttavia yksittäisiä asioita

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


caf
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 01.12.2012, 10:27
Pisteitä: 777

Re: Winlinebet

Viesti Kirjoittaja caf »

Olikos tää se costaricalainen firma joka sieltä käsin tarjoaa venäläisille peliä? Muistaakseni tutkin tätä bookkeria talvella ja taisin jotain kommentoida venäläiset bookkerit topiciin tai johonkin että aika hämärältä vaikuttaa kaikki asiakaspalveluun liittyvät asiat jne, enkä viitiny tehdä tiliä itse.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

“The hardest thing in the world to understand is the Income Tax.”

-Albert Einstein

Minikommentit


tommis123
Jäsen
Viestit: 20
Liittynyt: 12.04.2015, 11:18
Pisteitä: 21

Re: Winlinebet

Viesti Kirjoittaja tommis123 »

Jantsa, saitko rahat ulos winlinebetistä? Otitko muuten sen talletusbonuksen? Oddsportalilla mainitaan 150 euron bonus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1150
Liittynyt: 11.02.2007, 06:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6652

Re: Winlinebet

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Ainiin ei tullut tähän laitettua updatea vaikka ehkä syytä olisi ollut. Yritin kotiuttaa ja niitä dokumentteja sinne lähettelin, mutta kotiutus ei ikinä lähtenyt käyntiin eikä dokumenteista tullut mitään infoa sen osalta hyväksyttiinkö niitä vai oliko niissä jotain vikaa (esim. eri nimi passissa kuin tilillä, ääkkösiä kun ei nimeen pystynyt laittamaan). Eli rahat on edelleen siellä jumissa ja vähän jo luovutinkin asian osalta. Tai jostain winlinebetin twitteristä, facebookista tjsp luin, että olisivat jollain aikavälillä laittamassa saittia englanniksikin niin ajattelin hoitaa hommat siinä vaiheessa. Joku 330 euroa tuolla taitaa olla. Olin jo unohtanut salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen, niin käytin salasanan palautustoimintoa. Siinä vaiheessa olisi pitänyt joku vahvistuskoodi tulla puhelimeen, mutta arvatkaapa kaksi kertaa tuliko.

En voi suositella saittia tällä hetkellä ainakaan, mutta otan kyllä osan omaan piikkiini kun en ole jaksanut esim. aspaan olla yhteydessä vieläkään. Niinjoo, bonaria en ottanut. En huomannut, että ainakaan silloin olisi ollut tarjolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

24.11.2015 23:48 <tommis123> Itsekin ajattelin odottaa kunnes tekevät englannin kielisen

24.11.2015 23:49 <tommis123> version... liian epäselvä tällä hetkellä


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonvälittäjät & Rahaliikenne”