Tänään on 23.02.2019, 04:49.

BetRedKings

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1777
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1223

BetRedKings

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Etusivujen uusi bonus vaikuttaa pelattavalta ehtojensa puolesta, mutta onko todellakin niin ettei yhtiölle ole saatavilla bonusta mikäli talletusmuoto on joku muu kuin tilisiirto tai luottokortti?

Skrill tai Neteller nyt ainakin voisivat olla listalla?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


affiliate
Jäsen
Viestit: 90
Liittynyt: 10.11.2013, 21:27
Pisteitä: 61

Re: BetRedKings

Viesti Kirjoittaja affiliate »

Tällä hetkellä näyttäisi todellakin olevan tämä tilanne, mutta pyrimme selvittämään tätä vielä tarkemmin. Tietysti Skrill ja Neteller talletukset olisi hyvä saada tähän mukaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kamoon
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 22.03.2007, 16:41
Pisteitä: 16

Re: BetRedKings

Viesti Kirjoittaja kamoon »

Jakaako nämä kertoimia kenenkään kans? Tai siis OddsMatrix näyttäisi olevan käytössä, mutta silti huonommat kuin esim. Jetbullilla ja Gutsilla.
Vai olisko niillä vaan OddsMatrix kertoimet miinustettuna jollain prosentilla siitä vielä. :peukkualas:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


PMTRossi
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 05.01.2015, 10:34

Tuotto: -6.10 yks.

Palautus%: 81.52%

Panosten ka: 2.36 yks.

Vetoja: 14

Pisteitä: 81

Re: BetRedKings

Viesti Kirjoittaja PMTRossi »

Kävi hieman ikävä case BetRedKingsin kanssa. Firmalta napsahti viime viikolla mainosmaili tästä 300€ bonuksesta : https://bet.redkings.com/fi/promotions/ ... _2016.html

Kävin tsekkaamassa bonusehdot ja otin niistä kuvakaappaukset itselleni. Emmin bonuksen käyttöä sen takia, että kokemukseni mukaan BetRedKingsin kertoimet eivät hurraa-huutoja aiheuta ja 3000e kierrätysehto on aika raskas.

Eilen huomasin, että bookeri tarjoaa kuitenkin varsin hyvää kerrointa Real Madridille (2,50). Talletin, otin bonuksen ja asetin tuhdin (satasia) betsin Realille.

Myöhemmin kävin uudestaan katsomassa bonusehtoja ja ne olivatkin muuttuneet sitten viime viikon! Ehtoihin oli lisätty, luultavasti jo ennen vetoni asettamista, tällainen kohta:

"Panostettaessa tämä talletusbonus seuraavat enimmäispanossäännöt ovat voimassa: Enimmäispanos on €50(£50, $50,500Kr) tai 15 % bonussaldostasi (pienempi näistä kahdesta on voimassa). Sääntöjen noudattamatta jättäminen merkitsee, että olet rikkonut talletusbonuksen tarjousehtoja ja pidätämme oikeuden mitätöidä ja poistaa mahdolliset voitot."

Kuvakaauppaukset ja välimuistissa oleva selaushistoria näyttävät selkeästi, ettei tätä ehtoa vielä viime viikolla ollut edes englanninkielisissä ehdoissa. Se tuskin minua kuitenkaan pelastaa, koska käyttäessäni bonuksen ehdot olivat jo varmaan muuttuneet. Olen kysynyt supportilta päätöstä betsini kohtalosta, mutta luultavasti olen tilanteessa, jossa Realin voittaessa betsini voidataan ja muu tulos tuottaa tappion. Best-case scenario lienee se, että betsi perutaan jo ennen matsin alkua, mutta eiköhän päätöstä "yllätäen" vähän vetkutella.

Toinen juttu: Ylikertoimen bookerit listassa BetRedKings on merkattu ETA-bookeriksi. Betsisaitilla näyttää olevan Curacaon lisenssi: http://www.gaminglicences.com/pages/val ... 8-E1401353, mutta pokerisivun alalaidassa lukee näin: "RedKings.com poker is a safe and secure internet poker room and betting operator with licenses in both Gibraltar and Malta." Eli betsisaitti on ei-ETA, mutta pokerivoitot (samoilla tunnuksilla) voi kääriä verottomana?

edit: Päivitys tilanteeseen. RedKings myönsi muuttaneensa sääntöjä talletukseni jälkeen, joten Real-betsi pysyy voimassa. Hyvää toimintaa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

1 yksikkö = 1% kassasta. Laskettu kellyn kaavalla /6-8

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonvälittäjät & Rahaliikenne”