Tänään on 20.06.2018, 09:26.

SBR

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
5q00q4q
Jäsen
Viestit: 114
Liittynyt: 25.09.2004, 12:21
Pisteitä: 89

SBR

Viesti Kirjoittaja 5q00q4q »

SBR:llä (=Sportsbookreview) saattaa olla Suomessa ansaitsemattoman hyvä maine, joten välitän tässä viestissä ulkomaisilla foorumeilla esiintynyttä paikan arvostelua.

BetIslands bookkeri katosi tiistaina pelaajien rahojen kanssa. SBR oli arvostanut bookkerin korkealle. Arvostelu oli nostettu muutamassa kuukaudessa D:stä B:hen. SBR:n keulahahmoihin kuuluva Elihu Feustel (nimimerkki Justin7) kertoi tuntevansa Betislandsin omistajan Jonin, joka postasi säännöllisesti SBR:n foorumille. Sittemmin selvisi, että Jon ei oikeasti omista bookkeria, vaan työskentelee asiakaspalvelussa. Tarkempaa tietoa tästä tapauksesta löytyy täältä: http://sportsbettingsites.org/news/beti ... lose-2488/ Tämä ei ole ensimmäinen SBR:n hyväksi arvioima bookkeri, joka osoittautuu myöhemmin vähemmän hyväksi.

Yleisemmälläkin tasolla SBR:ää kohtaan on esitetty kritiikkiä. On ongelmallista, että niin sanotusti bookkereita valvova taho saa rahaa lähinnä markkinoimalla (=affiliatetoiminta) osaa yhtiöistä, joita se on valvovinaan ja tämä aiheuttaa monia intressiristiriitoja ongelmatapausten käsittelyssä. Eli niiden bookkereiden joita valvotaan tekemisiä katsotaan läpi sormien ja muita bookkereita tölvitään. Sama asia paremmin ja laajemmin selitettynä löytyy tämän ketjun ensimmäisestä viestistä: http://forumserver.twoplustwo.com/40/sp ... q-1262150/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 22. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.12.2012 19:17 <JussiQ> Hyvä viesti. Itsekin katsonut välillä vähän ihmetyksellä

20.12.2012 19:17 <JussiQ> heidän rankingeja. Mainosrahahan tuossa määrää joidenkin

20.12.2012 19:18 <JussiQ> kohdalla arvosanan.


Gallin
Jäsen
Viestit: 20
Liittynyt: 25.11.2011, 23:57
Pisteitä: 6

Re: SBR

Viesti Kirjoittaja Gallin »

Itsekin ihmetellyt tällä foorumilla esiintynyttä suoranaista SBR ranking palvontaa. Euro/asia bookkereista näillä kavereille ei suurimmaksi osaksi ole minkäänlaista käsitystä, hyvänä esimerkkinä esim. 12betin D- arvosana. Ja todellakin, SBR on bisnestä siinä missä bookkeritkin... rahalla saa ostettua lähes minkälaisen rankin tahansa (loistoesimerrkinä Betonlinen B+ rankki). Pelaajien "edunvalvonta" on toissijainen asia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


T
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 14.01.2003, 21:38
Pisteitä: 34

Re: SBR

Viesti Kirjoittaja T »

No jaa, ajatuksena oli kyllä asiaa tarkemmin kommentoida mutta kun aikaa ei ole kunnolla tutkia ja kirjoitella niin pidän asian lyhyenä.

SBR kritiikissä ei ole mitään uutta, aina heitä on kritisoitu joidenkin firmojen suosimisesta ja luultavasti jossain määrin aiheesta. Ei poista sitä tosi asiaa että kaikesta huolimatta ovat se hyödyllisin ja luotettavimmasta päästä oleva taho mitä löytyy. Kyllä, on ongelmallista että toiminta rahoitetaan affiliate-rahalla mutta kerrohan jokin muu bisnesmalli näille watch dog sivustoille. Esim tuo sportsbettingsites.org toimii ihan samoin. En tuota BetIsland-casea ala kommentoimaan koska en ole tutustunut asiaan tarkemmin ja tosiaan SBR:n huono maine hyödyttää rahallisesti sportsbettingsitesia joten myös heidän juttunsa kannattaa ottaa skeptisellä mielellä vastaan. Plus vähän haiskahtaa jos asia on tapahtunut juuri näin kuin tuossa jutussa annetaan ymmärtää.

Mutta tiivistän asiani. Kyllä, SBR:än ei kannata luottaa sokeasti, mutta keneen/mihin vedonlyönti-alalla pystyy? Totta, euro-bookkereiden suhteen ovat hieman pihalla mutta enemmänhän he ovat keskittyneet jenkki-bookkereihin. Ja toisaalta kun katselee euro-bookkereiden tekemisiä niin eihän niitä luotettaviksi voi kehua. Aasialaiset bookkerit myös ovat aika alhaalla mutta ymmärrettävää koska heillä ei ole kontakteja samalla tavalla kuin jenkki-bookkereihin, aasialaiset toimivat yleensä ilman mitään valvontaa ja katoamisia on tapahtunut. En kyllä keksi mitään syytä miksi esim 12bet olisi oikeasti luotettava toimija. Ja rajansa tosiaan kaikella, eihän watch dog sivustoilla voi kaikkea tietoa olla. Ja sekin kannattaa muistaa kun lukee keskustelupalstoilta juttuja että asioilla on aina kaksi puolta. Kukaan ei varmaan tunnusta jos on tehnyt parikymmentä tiliä joilla huorannut bonuksia ja jäänyt asiasta kiinni. Tai että on esim entinen työntekijä joka on kusettanut bookkeria ja nyt saa samalla mitalla takaisin.

Mutta, SBR on erittäin hyödyllinen pulju ja jos ongelmia on niin kannattaa heidän puoleensa kääntyä koska he kyllä saavat asiat paremmin hoidettua kuin kukaan muu. Kunhan muistaa realiteetit.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonvälittäjät & Rahaliikenne”