Tänään on 25.06.2018, 15:00.

Greek vaikeuksissa?

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
Angelica03
Jäsen
Viestit: 636
Liittynyt: 20.11.2006, 06:27

Tuotto: -217.77 yks.

Palautus%: 84.08%

Panosten ka: 9.43 yks.

Vetoja: 145

Pisteitä: 25

Greek vaikeuksissa?

Viesti Kirjoittaja Angelica03 »

Onko muille tullut vaikeuksia Greekin kanssa?

Tällainen tapaus; Avasin tilin pari vuotta sitten. Avaustalletusbonus tuli mutkitta. Satumainen säkä ollut että kaikki isokertoimiset ja ison panostuksen vedot aina tupanneet osumaan juuri täällä.

Talletuksen tein aikanaan suomalaisen pankkitilini kautta. Eli sinne olen joutunut rahat "bank wire transferina" ottamaan. 4-6K:n nostoja on tullut useampia. Kotiutusta tehdessähän ilmoitetaan että rahan tulo kestää 2-5 pankkipäivää. Noston tehtyäni olen aina saanut mailina ilmoituksen että se kestää 2-7 pankkipäivää. Muistaakseni aina on mennyt juuri tuo maksimi 7 päivää. Mutta aina on raha tullut jämptisti pikkukuluilla vähenettynä.

Nyt sitten NHL-kauden päätteeksi kesäkuun puolivälissä nostin tilin tyhjäksi. Prosessi alkoi normaalisti, maililla vahvistettiin rahan olevan matkalla, 7 pankkipäivän päässä. Kului pari viikkoa, tiedustelin sähköpostilla. IBAN ja SWIFT ei nyt enää riittäneetkään, tarvittiin vanhan mallinen numerosarja myös. Annoin sen ja taas tuli vahvistus, 7 pankkipäivää.

Kului tuo aika, ei rahaa. Soitin, kerrottiin että kyllä raha on tulossa. Ei tullut, pahoiteltiin taas ja luvattiin tehdä selvityspyyntö heidän pankkiinsa ja ilmoittaa asiasta. Ei ilmoitettu, soitin taas ja sanottiin että asiasta on lähetetty mailia (ei ollut). Ei oltu halukkaita kertomaan puhelimitse mikä tilanne ja luvattiin lähettää selvitys heti sähköpostiini. Ei lähetetty. Lähetin nyt sitten tulikivenkatkuisen viestin sitä tivaten. Kerrottiin että ovat laittaneet uuden jäljityksen pankkinsa kautta mihin rahat muka on kadonneet ja että kertovat tuloksen seuraavana päivänä. Pahoiteltiin pitkää prosessia ja rauhoiteltiin että rahat saan kyllä varmasti.

Mitään ei tietenkään lähetetty. Tivasin sitä nyt sähköpostitse 6 tuntia sitten - ei vastausta. Nythän jos account department sijaitsee Jamaikalla kuten ilmoitetaan on se jo kiinni ja kannattaa soittaa vasta huomenna iltapäivällä .

Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia näiden kanssa? Onhan sitä totuttu monen mikkihiirifirman kanssa taistelemaan omista voitetuista rahoista mutta kun Greek kuitenkin on aina niin kehuttu, SBR:lläkin A+ luokituksella. Ja avausbonus, kaikki muut kotiutukset tulleet niin tarkasti. Voisiko sitten tuo kaikkien varojen nosto olla laukaiseva johonkin ihme jarrutustaktiikkaan? Tässähän on kaikki jarruttelun tunnusmerkit, ainut mikä puuttuu on se jatkuva henkilö-, osoite- yms. -tietojen todistamisen vaatiminen. No, ehkä se on näillä viimeisenä ennen rahojen maksua..

Ja vielä, mihin nyt kannattaisi olla yhteydessä asiaa vauhdittaakseen, kuka tällaista valvoo? Missä Greekin lisenssi on? Kannattaisiko näihin watchdogeihin kuten SBR olla yhteydessä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


0309690
Jäsen
Viestit: 138
Liittynyt: 04.02.2004, 17:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja 0309690 »

Mainitsemasi Sportsbookreview.com on ilmeisesti hoidellut menestyksellä näitä ennenkin.

TheGreek tuskin haluaa SBR:n sivuille mitään juttua maksamattomista kotiutuksista ja hoitaa asian (toivottavasti) hyvinkin nopeasti pois päiväjärjestyksestä.

SBR etusivun vasemmasta laidasta alhaalta:

"SPORTSBOOK ASSISTANCE

Are you having a problem with your current Sportsbook?

Tell us about it If it involves an A or B rated book, we can usually have a problem worked out in 24-hours."

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Angelica03
Jäsen
Viestit: 636
Liittynyt: 20.11.2006, 06:27

Tuotto: -217.77 yks.

Palautus%: 84.08%

Panosten ka: 9.43 yks.

Vetoja: 145

Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja Angelica03 »

Rahat tuli viimein.

En ehtinyt käyttämään tuota SBR:n mahdollisuutta. Oli hyvä tieto kuitenkin tulevaisuuden varalle. Pariin viimeiseen närkästyneeseen ja vaativaan sähköpostiini en koskaan edes saanut vastausta. Lieneekö tuo vanha taktiikka että odotellaan rahan kanssa koska asiakas totaalisesti hermostuu ja maksetaan vasta sitten..

Eli n. 6 viikkoa meni tähän kotiutukseen suomalaiseen pankkiini. Jos tunteiden tasaannuttua jatkossa Greekiä käytän, valitsen sitten ilman muuta Netellerin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


asikainl
Jäsen
Viestit: 540
Liittynyt: 12.04.2007, 22:38

Tuotto: +20.70 yks.

Palautus%: 103.72%

Panosten ka: 2.77 yks.

Vetoja: 201

Pisteitä: 98

Viesti Kirjoittaja asikainl »

Tuo heidän webbisivunsa (kun menee itse pelipuolelle) on ainakin edelleen jostain 90-luvun alusta...Ihme homma että sitä ei olla oltu kiinnostuneita uudistamaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonvälittäjät & Rahaliikenne”