Tänään on 04.08.2021, 08:42.

Ensi vuoden tavoitteet pokerissa..

Keskustelua pokeripeleistä.
Viestiketju Lukittu
FUFISH
Jäsen
Viestit: 161
Liittynyt: 26.07.2004, 11:31
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Ensi vuoden tavoitteet pokerissa..

Viesti Kirjoittaja FUFISH »

Niikuin kaikilla muillakin aloilla niin nyt on aika tehdä vähän katsausta menneeseen ja tulevaan pokerin osalta.

Omalta osalta kulunu vuos oli paljon parempi kuin sitä edeltänyt, jolloin tuntui olevan mahdoton voittaa "kunnolla". Tänäkin vuonna alkupuolisko meni vielä grindaten, mutta sitten oppi jotain uusia kikkoja peliä parantamaan. Hyvänä apuna oli Alan Schoonmakerin "the psychology of poker", jonka avuilla oppi muuttamana peliä vastustajien mukaan, kun ennen pelas kaiken samalla tavalla vastustaja riippumatta. NL ja PL holdem kateispeleistä tuli entistä selkeämmin omat pääpainot, koska opin aika nopeasti että oma "ei-niin-solid" pelityyli ei sovi kovin hyvin fixeddiin ja fixedis myös lämpiää nopeammin, toki tulee vieläkin välillä kokeiltua fixeddiä hupimielessä. Turnaus-peliin jäi vielä paljon parantamista, vaikka muutamia parin tonnin arvoinen voitto tulikin ja jotain muita "mitallisijoja".

Oppi myös sen kaikista paskimman puolen pokerista vielä näin loppuvuonna, kun loka- ja marrasukuu olivat elämäni voitollisimmat kuukaudet, noin 40000€ ansioilla niin nyt joulukussa on pudonnut jo noin 20k€, eikä loppua tunnu näkyvän ;) Pitää vaan yrittää uskoa, että kyllä se taas jossain vaiheessa muuttu, tuntuu vaan tulevan niin järjettömiä ohivetoja. Viimeksi lauantaina kun pelasin priman 4/8nl turbo-pöytää niin floppasin nutvärin kaverin toppari-paska kickeriä vastaan ja kaikki saatiin vielä laitettua keskellä, ja eiköhän sielä tullut ohiveto 2.89% mahiksilla 1.5k potissa :D

Täytyy pitää nyt pieni breikki uuteenvuoteen asi ja tutkia statistiikoista, että mitä tekee erillailla kuin aikasemmin(huonommin) ja vertailla parempien pelaajien lukuihin.

Vuoden isoin potti voitettu: $13k priman 25/50nl:ssä
Vuoden isoin potti hävitty: $11.4k ladbrokesin 25/50nl:ssä

Ekassa floppasin 73s kanssa värin suoraa vastaan, ja tokassa callin koko matkan KK overparin kanssa bettejjä AA:ta vastaan.

Ens vuoden tavoitteita:
-Entistä tasesempi tuotto
-Keskittyä enemmän turnaus ja SNG peliin, sen takia että ainakin itelle tuntuvat paljon hauskemmilta kuin käteispelit.
->$50k turnaus voitto
-Enemmän solid peliä ja vähemmän tyhmiä calleja
-Paremmaksi käsien lukemisessa

Eiköhän noissa oo tarpeeks homma, toki ainakin yks EPT ois kiva pelata, vaikka heti vuoden alussa Köpenhaminassa.

Pistäkäpää muutkin pokerinpelaajat ens vuoden tavoitteita! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Peoplez
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 05.01.2004, 22:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Peoplez »

Saako kysyä ihan mielenkiinnosta että kauankos olet korttia läiskinyt? Vai hiirellä klikannut :D ?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


FUFISH
Jäsen
Viestit: 161
Liittynyt: 26.07.2004, 11:31
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja FUFISH »

Peoplez kirjoitti:Saako kysyä ihan mielenkiinnosta että kauankos olet korttia läiskinyt? Vai hiirellä klikannut :D ?
Kesästä -03 netissä, oikealla casinolla en oo käyny pari kertaa.. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 538
Liittynyt: 24.01.2004, 14:38
Pisteitä: 30
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Jos aloittelija ja pienellä rahalla pelaava tänne saa laittaa viestiä, niin tarkoitus olisi ensi vuonna aloitella opettelemaan pelaamaan ja mielellään voitolle jäämään :) Tulevaisuutta varten harjoitellaan :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hegen
Jäsen
Viestit: 76
Liittynyt: 02.04.2004, 13:37

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 4

Viesti Kirjoittaja hegen »

Ens vuonna olis tarkoitus saada järki käteen 'pelikassan' avulla...Ei tulis tyhmiä 'omat takas' Visa vinkuttamisia...; mitenkä pidätte ohjat käsissänne; olisiko antaa vinkkejä hyvän pelikassan järjestelmään...

Myös poker side range saisi laajentua. Nyt tuppaa jäämään Ladbrokesin ja Expektin sivustoille; tähän voisitte suositella kandidaatteja: bet365, ...

Eipä muuta kun kortti onnea...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 538
Liittynyt: 24.01.2004, 14:38
Pisteitä: 30
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

hegen kirjoitti:Ens vuonna olis tarkoitus saada järki käteen 'pelikassan' avulla...Ei tulis tyhmiä 'omat takas' Visa vinkuttamisia...; mitenkä pidätte ohjat käsissänne; olisiko antaa vinkkejä hyvän pelikassan järjestelmään...
Itse ajattelin ottaa sellasen että max miinukset per päivä vaikka 5% pelikassasta. Jos siitä pystyy pitämään kiinni niin ei pitäs olla ongelmia, vaan järki on siten aina mukana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Anaz
Jäsen
Viestit: 179
Liittynyt: 28.01.2003, 19:56
Pisteitä: 0
Paikkakunta: lappeen Ranta

Viesti Kirjoittaja Anaz »

Laitetaan omiakin tavoitteita ensi vuodelle, hankin juuri pari pokerikirjaa winning low limit hold'em ja small stakes hold'e kirjan. Tavoitteena lukea ne (useasti) läpi ja pystyä pelaamaan ennenkaikkea kurinalaista pokeria, lisäksi muiden kirjojen hankintaa harkitaan koko ajan. Kokemuksia hold'emista on jo jonkun verran micro pöydissä ja voitollisena olen niissä pysynyt.

Lisäksi tavoitteena hankkia bonuksia mahdollisimman monista yhtiöistä joihin rahojani saan talletettua (en omista vielä visaa) ja näin kartuttaa pelikassaani. Pöydistä sen verran, että aikomuksena aloittaa 0,5-1$ limit pöydistä ja (toivottavasti) nousta kassan, pelitaitojen ja kurinalaisuuden kehittyessä isompiin pöytiin, ehkä myös NL pöytiin jossain vaiheessa.

Yhtiöinä näin ensiksi ajateltuna Pacific poker (todella Helpot vastukset, tosin hidas softa ja vain yksi pöytä kerrallaan), Pokerroom (kiva Bonus odottaa kunhan joudan alottamaan pelaamisen) ja priman pokeria käyttävät yhtiöt. Olen vähän kokeillut Pacificia juuri 0,5-1$ pöydissä ja ihan hyvin on mennyt, odotankin innolla että saan nuo kirjat luettua ja lopetan sitä kautta täysin turhien käsien ja vetojen pelaamisen (niihin menee yllättävän paljon kassaa hukkaan kun rupeaa ajattelemaan) ;) eli päätavoitteena on Kurinalaisuus ja voitot maksivoiva pelitapa (omat hölmöilyt minimiin)! Siitä on on hyvä jatkaa eteenpäin.

Toivottavasti vuoden päästä pelaan voitollista pokeria isommissa pöydissä , sen näkee sitten. Hyvät Joulut kaikille lukijoille ja Ylikerroin.com käyttäjille.

ps. täältä www.pokerlistings.com kannattaa tutkailla bonus tilanteita, löysin täältä muunmuassa linkin 50% (max 300$) bonukseen pokerroomiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


FUFISH
Jäsen
Viestit: 161
Liittynyt: 26.07.2004, 11:31
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja FUFISH »

Itellä ei oo mitään kummosta pelikassanjärjestelmää, mutta pidän yleensä pokeritileillä mah. vähän rahaa, ja suurimman osan pankissa.(Toki välillä lähtee käsistä ja isken tilteissä sololla expektille isomman summan ja otan kaiken fixed-pöytään ;) ) Vaikka firmat 99% luotettavia niin on vaan mukava pitää vielä turvallisemassa paikassa rahat. Ja kuitenkin sololla saa aina tosi nopeesti talletettua, jos tarvii.
Tommosista tappioiden rajoittamisesta en niin kovin paljon tykkää, toi 5% varsinkin on tosi vähän jos pelaa fixeddiä suunnilleen sillä 300bb.
Jotkut sanoo että pitäis aina pysyä pöydässä niin kauan kun se on paistikas, huolimatta omista tuloksista kunhan pelaa ite hyvin.

Ite ajattelen vähän enemmän sillein että pelaa niin kauan kuin on hauskaa, kun ei kuitenkaan rahan takia pelaa.

Sama koskee vähän noita panostasoja yms, että ei oo liian tarkka niistä vaan pelaa paistikkaita pöytiä ja ite ainakin tykkään kun peli on nopee temposta. Ja tuskin se pokerikassan katkeaminenkaan on kenellekkään kovin suuri juttu, kun ei se kuitenkaan muuhun elämään mitenkään vaikuta :)


Tossa eilen kirjoitin, että pitäis vähän tutkailla, että mikä kusee pelissä nyt niin oli kyllä vastaukset aika odotettavia. Eli tyypillisimmät paistijutut kaiken "sootedin" ylipelaaminen. Josta hyvänä esimerkkinä vaikka 65. 65o buttonilla ja kaikki kipannu NL:ssä "täyttä paskaa foldaampa" sitten 65s samassa tilanteessa "hmm täähän näyttää hyvältä raiseempä", vaikka todellisuudessa käsillä ei oo juurikaan eroa. Ja sama koskee myös käsiä tyyliin 73s tai jopa 52s.

Ja toinen suuri virhe on se että oon callinu ihan liikaa, kun on ollu saletti ettei oo mitää mahiksia, muttei vaan pysty foldaamaan omaa toppari tai overparia riverillä. =)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


zack
Jäsen
Viestit: 426
Liittynyt: 24.01.2003, 12:05

Tuotto: -189.12 yks.

Palautus%: 95.54%

Panosten ka: 4.68 yks.

Vetoja: 905

Pisteitä: 100

Viesti Kirjoittaja zack »

Anaz: Miten pacificilta hoituu kotiutus? pitääkö avata tili netelleriin? sain 10 dollarin bonuksen ja olen onnistunu monistaan sen 10 kertaseksi. jos sama tahti jatkuu niin pitää kai köyhän alkaa ottamaan jotain poiski.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


brickster
Jäsen
Viestit: 554
Liittynyt: 24.04.2003, 12:54
Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja brickster »

Limittiin kassan hallintaa

1.Pelaa enintään limittiä jossa kassasi on vähintään 300BB

2.Häviä yhdessä istunnossa enintään 30BB, periaatteessahan ei ole mitään syytä asettaa tälläista rajoitusta kunhan vain pelaat pöydässä jossa on paisteja ja pelaat edelleen itse hyvin. Tuppaa vaan olemaan niin että kyllä parempikin pelaaja alkaa tuon 30BB tappion jälkeen pelaamaan ihan huomaamattaan hieman erilailla (huonommin). Lisäksi monen aloittelijan on vaikea huomata että saattaakin olla itse se paisti kyseisessä pelissä.

3. Lisäksi voisi lisätä että ei kannata pelata väsyneenä, kiihtyneessä mielentilassa ja ennekaikkea älä pelaa päihtyneenä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Anaz
Jäsen
Viestit: 179
Liittynyt: 28.01.2003, 19:56
Pisteitä: 0
Paikkakunta: lappeen Ranta

Viesti Kirjoittaja Anaz »

zack kirjoitti:Anaz: Miten pacificilta hoituu kotiutus? pitääkö avata tili netelleriin? sain 10 dollarin bonuksen ja olen onnistunu monistaan sen 10 kertaseksi. jos sama tahti jatkuu niin pitää kai köyhän alkaa ottamaan jotain poiski.

kotiutuksen voi hoitaa (ainakin ite aioin käyttää jompaa kumpaa) bank draftina (Shekki) tai wire tranferina (tilisiirto), toki muitakin kotiutusvaihtoehtoja on. Shekin lunastuksesta peritään Suomessa noin 15€ kuluja. Tuosta tilisiirrosta en tiedä tuleeko miten kuluja, en ainakaan usko että yli tuon 15€, jos joku osaa sanoa niin kertokoon?

Kun talletin sinne rahaa niin ei mennyt mitään kuluja, koska talletus tapahtui suomalaiselle tilille. Periaatteessa voi olla että kotiutuksestakaan tilisiirrolla ei välttämättä menisi kuluja, mutta en tarkemmin tiedä. Kannattaa kysyä asiakaspalvelusta, ovat ainakin omalla kohdalla olleet hyvin auttavaisia. Niin kysyin onko Pacificille tulossa mahdollisuus siirtää rahaa Moneybookersin avulla ja sanoivat tiedustelevansa asiaa, se olisi ainakin itselle mieluisa rahansiirto keino.

Itekin sain aikoinaan tuon 10$ bonuksen ja kyllähän noin paistikkaassa paikassa voittaa helposti jos vähänkin keskittyy siihen mitä tekee, tosin omaa tasoaan kannattaa käydä kokeilemassa jossain "tasokkaammassa" paikassa ennenkuin luulee olevansa voittamaton ja menee paistiksi jollekin muulle yhtiölle. Pacific ei kerro läheskään totuutta. Ainut ongelma on tosissaan hidas softa ja yhden pöydän pelaaminen...mutta ne paistit antaa anteeksi aika paljon :twisted:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sharkie
Jäsen
Viestit: 363
Liittynyt: 02.09.2003, 18:28
Pisteitä: 10

Viesti Kirjoittaja sharkie »

Ajattelin ensivuoden tavoitteeksi tulla paremmaksi pelaajaksi (huikee tavoite :lol: ). Mut oikeesti,nyt kun NHL-kausi ei näytä alkavan tällä eikä ehkä seuraavallakaan kaudella niin ajattelin keskittyä täysipainoisesti pokerin opiskeluun.
Pukki toi jo vajaa 10 pokerikirjaa (mistäköhän ties :roll: ) jotka opiskelen läpi jahka kerkiän. Itselleni vaikeinta pelaamisessa on ollut tähän asti se että tiettyjä käsiä on vaikeeta foldata (AA,KK overpairina) vaikka syytä olisi ollut sekä huono peli kuumenneena. Yhden bad beatin vielä kestää eikä se vaikuta juurikaan peliin mutta jos niitä tulee 2-3 yhteen syssyyn niin sit rupee räiskiin ihan tyhmästi ja yrittää voittaa rahat takaisin liian nopeesti paistien omilla aseilla,eikä se pääty oikeestaan ikinä hyvin :? .
Isompiin blindeihinkin pitäisi jossain vaiheessa siirtyä jahka taidot kasvaa.Ajattelin myös pelata enemmän isoja turnauksia. Jonkinlainen tulostavoite voisi olla ettei tulisi yhtään alle 1000$/kk, mutta se voi olla vaikeeta jos/kun siirryn isompiin pöytiin. Jonkun näkönen häiriötekijä :roll: voi olla myös toukokuussa syntyvä esikoinen 8) .

Omasta puolestani koko Ylikertoimen poppoolle Hyvää Joulua & Menestyksekästä Uutta Vuotta!!!!!!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Chegue
Jäsen
Viestit: 14
Liittynyt: 23.07.2004, 18:02
Pisteitä: 0
Paikkakunta: tampere

Viesti Kirjoittaja Chegue »

Minkälaisella panostasolla pelaat sharkie, kun on varaa asettaa tuollainen 1000/kuukausi tavoite? Itse olen miettinyt että 0.5/1 no-limitissä 6 pöydän multitablena 6 tuntia päivässä olisi mahdollisuuksia moisiin ansioihin. Lieneekö epärealistinen odotus? Nykyisellään on 5000 tilastoidun käden jälkeen BB/100 kättä jotain päälle kymmenen, mutta se tulee tippumaan roimasti jahka tuuri tasoittuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sharkie
Jäsen
Viestit: 363
Liittynyt: 02.09.2003, 18:28
Pisteitä: 10

Viesti Kirjoittaja sharkie »

0,25-2$ bb pääasiassa.Oon kokeillut myös 2/4 pöytiä mutta tähän asti tuotto on ollut varmempaa ja tasaisempaa pikkupöydissä. Vedän 3-4 pöytää samaan aikaan ja pelaan about 6-9 tuntii päivässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jone
Jäsen
Viestit: 2514
Liittynyt: 14.01.2003, 16:19

Tuotto: +70.36 yks.

Palautus%: 101.35%

Panosten ka: 4.01 yks.

Vetoja: 1300

Pisteitä: 2171
Paikkakunta: Hollola

Viesti Kirjoittaja jone »

Tavoitteita? No ensimmäinen tavoite voisi olla päästä voitolliseen peliin käsiksi jälleen. Alkaa vituttamaan tää "pokeriuran" pahin downswing-jakso, joka ei ota loppuakseen. Bad beattia toisen perään ja mikään ei onnistu. Ihan sama missä pelaa, miten pelaa, niin kaikki kusee. Vitun rigged-paikkoja kaikki pokerit. ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Biitti
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 01.11.2003, 16:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Biitti »

FUFISH kirjoitti: Tossa eilen kirjoitin, että pitäis vähän tutkailla, että mikä kusee pelissä nyt niin oli kyllä vastaukset aika odotettavia. Eli tyypillisimmät paistijutut kaiken "sootedin" ylipelaaminen. Josta hyvänä esimerkkinä vaikka 65. 65o buttonilla ja kaikki kipannu NL:ssä "täyttä paskaa foldaampa" sitten 65s samassa tilanteessa "hmm täähän näyttää hyvältä raiseempä", vaikka todellisuudessa käsillä ei oo juurikaan eroa. Ja sama koskee myös käsiä tyyliin 73s tai jopa 52s.

Ja toinen suuri virhe on se että oon callinu ihan liikaa, kun on ollu saletti ettei oo mitää mahiksia, muttei vaan pysty foldaamaan omaa toppari tai overparia riverillä. =)
Itsellä on aivan sama homma, että pitää unohtaa paljonko potissa on. Katsot 1500 euron pottia ja 200 euron katsominen tuntuu houkuttelevalta, mutta pitää tajuta ettei voi enää voittaa.

Erimieltä: Tavoitteena on kuitenkin saada rohkeutta pelata juuri enemmän näitä 45s-78s, jotka ovat parhaita pelin sekoittamiseen. Pitäisi vähentää naurettavien QJ käsien pelaamista, ennemmin pelaa näitä pienempiä. Useimmin joutuu todella veemäisiin tilanteisiin ja sitten erittäin harvoin niihin tuottaviin; Näillä QJ-J10 käsillä ajaa niin helposti hirvittäviin miinoihin kun peliin lähteneen vastustajan pienempi kortti on juuri tämä millä itse saat toppairin. Eli lähes poikkeuksetta QJ pakkaan (joilla joutuu todennäköisesti vain ongelmiin) ja useammin 54 peliin, joka on helppo heittää pois.

Suurin puute kurinalaisuudessa, johon tulee puuttua: Blindien ryöstäjien narauttamisen yrittämisen vähentäminen. Suurimmat tappiot tulee kun yritän olla liian viisas siinä.

tyylikäs, helposti ymmärrettävä viimeinen lause. :lol:

e: Ja ennen kuin tässä nyt teilataan, niin en tietenkään sano että aina pelaan suitedit pikkukortit, mutta hyvällä omatunnolla heitän QJ:t pakkaan, latepositionista vasta harkintaan. Pikkusia suitedconnectoreita mietintään useammin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Chegue
Jäsen
Viestit: 14
Liittynyt: 23.07.2004, 18:02
Pisteitä: 0
Paikkakunta: tampere

Viesti Kirjoittaja Chegue »

Biitti, pelaatko täydessä vai kuuden pelaajan pöydässä? Luulisin, että täydessä pöydässä pikkuiset suited connectorit nostavat arvoaan huomattavasti ja muuttuvat jo sinällään selvästi voitollisiksi käsiksi. Sen sijaan kuuden pelaajan pöydässä QJ, QT, KJ ja tämän tapaiset kädet voivat muuttua hyödyllisiksi käsiksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


FUFISH
Jäsen
Viestit: 161
Liittynyt: 26.07.2004, 11:31
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja FUFISH »

Chegue kirjoitti:Biitti, pelaatko täydessä vai kuuden pelaajan pöydässä? Luulisin, että täydessä pöydässä pikkuiset suited connectorit nostavat arvoaan huomattavasti ja muuttuvat jo sinällään selvästi voitollisiksi käsiksi. Sen sijaan kuuden pelaajan pöydässä QJ, QT, KJ ja tämän tapaiset kädet voivat muuttua hyödyllisiksi käsiksi.


Vaikka multa ei kysytty niin kommentoin :)

Mun mielestä mikään käsi ei muutu "sinäällään voitolliseksi" jos sitä ei osaa pelata oikein. Suited connectoreiden kanssa suurin ongelma on se että niillä tulee vähän väliä under-värejä, suoria ja huonoi kaksiapareja. Ja huomottavasti enemmän kuin pelaaja määrästä noitten käsien value, riippuu siitä millainen pöytä on. Ja noi, että isot offsuited menee ylöspäin shortissa ja pienet connectorit alaspain pätee enemmin fixeddii.. niin kuin kaikki muutkin yleistykset, sen takia se onkin tylsä/tyhmä peli ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Chegue
Jäsen
Viestit: 14
Liittynyt: 23.07.2004, 18:02
Pisteitä: 0
Paikkakunta: tampere

Viesti Kirjoittaja Chegue »

Siltikin pelaan keskimäärin huomattavasti iloisemmin mielin kunkkujätkät ja ässäkympit yksi yhtä vastaan kuin täydessä pöydässä. Ja toisaalta callaan raiset 87suitedilla täydessä pöydässä ja foldaan yksi yhtä vastaan.
:)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Biitti
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 01.11.2003, 16:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Biitti »

Yleensä pelaan kymmenen hengen pöydissä, hyvinä puolina rauhallinen tempo ja voitolliseen peliin pystyy jo perusjämerällä pelillä. Kuuden hengen pöydät vaativat enemmän keskittymistä ja korttien merkitys pienenee. Potit voittaa useammin paras pokerinpelaaja, ei paras käsi.

Kyllä pelattavien käsien määrä toki kasvaa kuuden hengen pöydässä ja KJ/QJ lähtee tulille useammin. Mutta kuten sanottua, se on enemmän pelaamisesta kiinni. Voihan sen pelata vaikka AK kätenä jos A tulee floppiin, mutta se pitää sitten tietää milloin sen tekee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


henkk
Jäsen
Viestit: 38
Liittynyt: 10.02.2003, 18:16

Tuotto: -1.50 yks.

Palautus%: 99.01%

Panosten ka: 7.55 yks.

Vetoja: 20

Pisteitä: 7

Viesti Kirjoittaja henkk »

Mielenkiintoinen topic, itse tuli just vähän aikaa sitten listattua tavoitteet vuodelle 2005, jotka ovat seuraavat:

-50 000€:n voittaminen pokerissa
-no-limit/pot-limit hold'emin selvä parantaminen
-nouseminen limit hold'emissa vähintään 15$/30$ tasolle (ja että pystyis voittaan siinä vähintään 30-40$/h)
-turnauspelaamisen parantaminen
-Omahan opetteleminen ja pelaaminen
-pelata jonkun verran live käteispelejä ja turnauksia (lähinnä Grand Casinolla Helsingissä + ehkä jossain ulkomailla)
-selviytyminen online satelliitin kautta vähintään yhteen ulkomaiseen turnaukseen
+lisäksi olen listannut noin 15 kirjaa, jotka olisi tarkoitus lukea ensi vuoden aikana

Lyhyt esittely meikäläisen pokeri"urasta": Aloitin pokerin pelaamisen käytännössä nollatasolta 2004 helmikuussa. Ensin tuli hävittyä jotain 200€ jonka jälkeen ostin Holdem poker FAP:n ja Theory of pokerin. Luettuani nämä ei kohdalleni ole tappiollista kuukautta osunut, joskin vasta viimeiset 3 kuukautta ovat olleet merkittävämmin voitolliset. Vuoden kokonaissaldoksi muodostuu noin +5000€. Pokerikirjoja on tullut luettua tähän mennessä 6 kpl. Tällä hetkellä pelailen lähinnä 2$/4$ ja 3$/6$ tasoilla limit holdem'ia, yleensä 2-3 pöytää samaan aikaan sekä 20+2 ja 30+3 S&G turneita ja välillä multi-table tourneitakin.

Tuntuu, että olen pitäytynyt vähän turhankin tiukasti limit hold'emissa ja ens vuonna oliskin tarkoitus selvästi laajentaa osaamista.Henkka

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vote
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 22.02.2004, 17:27
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kouvola

Viesti Kirjoittaja vote »

Tulee vähän noviisikysymys, mutta eikös limitin ja no-limitin pelaaminen ole kaksi täysin eri peliä? Eli no-limitin lainalaisuudet eivät päde limitissä ja toisin päin.
Jos pimeet kortit on AA, niin no-limitissä on helppoa pudottaa ennen floppia kaikki huonoilla korteilla roikkujat. Sen sijaan limitissä on tullut katkeria tappioita juuri näille roikkujille, joilla on alla 74 tms. Lopulta aina tulee suora, rattaat tms. :evil:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sharkie
Jäsen
Viestit: 363
Liittynyt: 02.09.2003, 18:28
Pisteitä: 10

Viesti Kirjoittaja sharkie »

sharkie kirjoitti:Ajattelin ensivuoden tavoitteeksi tulla paremmaksi pelaajaksi (huikee tavoite :lol: ). Mut oikeesti,nyt kun NHL-kausi ei näytä alkavan tällä eikä ehkä seuraavallakaan kaudella niin ajattelin keskittyä täysipainoisesti pokerin opiskeluun.
Pukki toi jo vajaa 10 pokerikirjaa (mistäköhän ties :roll: ) jotka opiskelen läpi jahka kerkiän. Itselleni vaikeinta pelaamisessa on ollut tähän asti se että tiettyjä käsiä on vaikeeta foldata (AA,KK overpairina) vaikka syytä olisi ollut sekä huono peli kuumenneena. Yhden bad beatin vielä kestää eikä se vaikuta juurikaan peliin mutta jos niitä tulee 2-3 yhteen syssyyn niin sit rupee räiskiin ihan tyhmästi ja yrittää voittaa rahat takaisin liian nopeesti paistien omilla aseilla,eikä se pääty oikeestaan ikinä hyvin :? .
Isompiin blindeihinkin pitäisi jossain vaiheessa siirtyä jahka taidot kasvaa.Ajattelin myös pelata enemmän isoja turnauksia. Jonkinlainen tulostavoite voisi olla ettei tulisi yhtään alle 1000$/kk, mutta se voi olla vaikeeta jos/kun siirryn isompiin pöytiin. Jonkun näkönen häiriötekijä :roll: voi olla myös toukokuussa syntyvä esikoinen 8) .

Omasta puolestani koko Ylikertoimen poppoolle Hyvää Joulua & Menestyksekästä Uutta Vuotta!!!!!!
Nostetaas ketju ylös. Vuosi takana ja aika tarkastella toteutuiko tavoitteet. Nousin max.400nl pöydistä rollin noustua niin että isoimmat mitä nyt vedän on max 4k pöytiä. Tiltissä ei enää tuu roiskittua kauheesti,mitä nyt joskus pelkän imagon takia mutta selkeesti aikasempaa vähemmän. Multiturneita en kerinnyt pelata hirveesti,muutaman kuukaudessa.Samoin uusia kirjoja kyllä tilasin mutta jos sitten eläkepäivillä kerkeis lukemaan :roll:
Tuntimäärät väheni mutta pöytien määrä lisääntyi. Tulostavoite ylittyi kirkkaasti ja syksyllä lopetin päivätyön ja aloin ammattilaiseksi 8).
Tänä vuonna tavoitteena vois olla shorttipelin opiskelu ja muutama liveturnaus ulkomailla(arvoin itteni jo ens viikon EPT Köpikseen) ja tulostavoitteena tyytyväinen samaan kuin edellisvuonna.
Kuinkas muilla?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

Viime vuodelle ei ollut tavoitteita, koska pokeriura alkoi vasta marraskuussa 2005 huikella 50$ kasalla :P . Pari kuukautta takana 0,05$/0,10$ - 0,25$/0,50$ pot/no-limit shorttia ja oon onnistunut nostamaan kassan 500$. Tälle vuodella voisi lupailla nollan lisäämistä kassaan. Toki siinä voi käydä myös niin, että tuosta katoaa pari nollaa :lol:

Varmaan voisi myös tilata pari kirjaa vessa lukemiseksi Aku Ankkojen seuraksi. Hienoja lukuja sharkiella, joista täällä vielä vain haaveillaan ja onnea Köpiksen turnaukseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


FUFISH
Jäsen
Viestit: 161
Liittynyt: 26.07.2004, 11:31
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja FUFISH »

WOW en muistaknutkaan tämmöstä topiccia. Itse lähdin nopeasti pois SNG turnauksista ja vaihdoin takaisin käteispeleihin, koska niillä saiteilla millä pelaan pyörii harvoin tarpeeksi isoja turnauksia.

Rahallisesti ylitin odotukseni, vaikka edelleen on ongelmia tilttaamisen kanssa. Tällä hetkelle eniten omalta tuntuu shorttifixed, luultavasti vaihtuu taas vuoden aikana useasti mielipide..

Isoin turnausvoitto jäi suunnileen $15000, joten se oli pieni pettymys, mutta toivottavasti tänä vuonna tilanne korjautuu.

Muuten en laita rahallisia tavoitteitta ollenkaan, koska ne häiritsevät enemmän kuin hyödyttävät.

Siispä vuoden 2006 ainoa tavoite on pelata vähintään 30000 kättä/kuukausi mid-high stakes 6max fixed holdemia.

Suurempia liveturnauksia tulee varmasti pelattua jonkin verran, nyt tammikuussa EPT saattaa jäädä väliin kun main eventtiin on kuulemma jo nyt 20 pelaajan odotuslista. Helmikuussa olisi seuraava EPT ja sen aion ainakin pelata.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu