Tänään on 06.07.2020, 12:02.

Live - rahapelit Turussa

Keskustelua pokeripeleistä.
Viestiketju Lukittu
rocknroll
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 24.02.2010, 18:15

Tuotto: +5.75 yks.

Palautus%: 109.91%

Panosten ka: 3.62 yks.

Vetoja: 16

Pisteitä: 34
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Live - rahapelit Turussa

Viesti Kirjoittaja rocknroll »

Pelaan ainoastaan rahapelejä kotimaisilla operaattoreilla, ja hienoa, että RAY:kin on investoinut pokeriin ihan kiitettävästi. Kiinnostaisi kokeilla live - pokeria, alkajaisiksi vaikka kotikaupungissani, ja mahdollisuuksia vissiin on? Olen pelannut jonkin verran kotipeliä livenä, mutta olisi kiva kokeilla pelata myös "virallisesti" valvotuissa olosuhteissa.

Kävin vajaat 2 viikkoa sitten arkipäivänä aamulla Turun Täyspotissa pelaamassa automaatteja ja pöytärulettia, niin huomasin, kuinka siellä taisi olla avoinna pokeri -rahapöytä? Pelinä taisi olla Texas Hold'em? Tuntui siltä, että siellä on vakiokasvot tahkoamassa peliä, ja en ainakaan itse alkanut jonottaa pöytään, sillä olin aikeissa sijoittaa pöytärulettiin sillä kerralla. Onko tosiaan niin, että myös arkena Turun täyspotissa on auki Texas -pöytä? Onko kokemuksia?

Ainakin vissiin Börssissä ja voi saada live - kokemuksia pokein tiimoilta. Varmaan joku myös tällä foorumilla on käynyt pelaamassa? Minkälainen taso peleissä on, ja onko siellä vakiokasvot, hait, putsaamassa pöytää ja alottelijoita?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Kirjoitan harrastemielellä blogia osoitteessa http://bluesmood.vuodatus.net

Osittain opintoihinikin liittyvä tietokoneblogi on osoitteessa http://www.tietokoneblogi.net

Minikommentit


Viestiketju Lukittu