Tänään on 19.06.2018, 02:52.

RAY:n peliautomaatteja voi kohta pelata pankkikortilla

Keskustelua pokeripeleistä.
Viestiketju Lukittu
GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1298
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 239

RAY:n peliautomaatteja voi kohta pelata pankkikortilla

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Radiossa kertoivat (kai tuosta netissäkin joku juttu, mutta en jaksanut etsiä), että RAY:n peliautomaatteja voi pian pelata pankkikortilla. Miten v tämäkin on linjassa siihen, että pokeria koitetaan rajoittaa/kieltää. Taitaa pian RAY:n kassaan kilahdella paljon yhteistä hyvää..

T: Hämmentynyt peliystävä

EDIT: jos meni väärään osioon, niin toivottavasti modet siirtävät oikeaan paikkaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


TT
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 22.08.2003, 15:27
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo :-(

Viesti Kirjoittaja TT »

Periaatteessa olisi ihan ok juttu, jos automaatit muutettaisiin toisenlaiseksi. Ainoa toimiva konsti saada ihmisten pelihimoa rajoitettua olisi kolikoilla pelaamisen lopettaminen ja tarjoamalla henkilökohtaista korttia, esim. juuri pankkikortti, pelaamista varten. Kortista kone voisi lukea sitten paljonko pelaaja on automaatteihin kuukauden aikana laittanut ja jos liikaa, niin sitten ei pelaaminen onnistuisi.

Valitettavasti ei taida tästä asiasta olla kysymys (?), vaan ennemminkin taidetaan tarjota keinoja pelata vielä enemmän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


retrou
Jäsen
Viestit: 163
Liittynyt: 07.10.2005, 21:34
Pisteitä: 0

Re: RAY:n peliautomaatteja voi kohta pelata pankkikortilla

Viesti Kirjoittaja retrou »

GooRio kirjoitti:Radiossa kertoivat (kai tuosta netissäkin joku juttu, mutta en jaksanut etsiä), että RAY:n peliautomaatteja voi pian pelata pankkikortilla. Miten v tämäkin on linjassa siihen, että pokeria koitetaan rajoittaa/kieltää. Taitaa pian RAY:n kassaan kilahdella paljon yhteistä hyvää..
Sinänsä ihan luonnollinen uudistus kun Veikkauksen pelitkin voi jo maksaa pankkikortilla ja joissain Rayn kasinoissa voi sillä ostaa pelimerkkejä. Huono juttu ongelmaisten kannalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Joo no jos multa kysytään niin mä olisin niin vastaan kuin vain voi olla.. Edes nettipokerin pelaaminen ei olisi niin paha asia kuin tämä.. siis mun mielestä...

Ennen sitä ihmiset (pelihimoiset sellaiset) saattoivat käydä vaikka pankkitilillä nostamassa muutaman kympin ja hävisivät ne sinne...
Kuinka helppoa tuollaisen pelihimoisen ihmisen olisi työntää pankkikorttinsa koneeseen ja pelata koko kortti tyhjäksi... kuvitelkaa nyt mitä kaikkea negatiivisia asioita tuossa on... Ennen piti kävellä automaatille..nostaa rahaa..vaihtaa kolikoiksi... joillakin järki ehti jossakin tuossa välissä sanomaan että nyt riittää... nyt sitten vaan kortti sisään ja tili tyhjäksi...HIENOA!!!

Ja meillä suomessa vain mietitään nettipokerin kieltoa... :roll: :roll: :roll:

Toivoisin jos joku "idiootti" tälläisen päättää hyväksyä niin tekisivät sitten edes jotkin rajat, mutta vaikka kuinka mietin tätä asiaa niin väitän että pelaaminen tulee tämän uudistuksen jälkeen kasvamaan...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


kingnikki
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 19.06.2007, 13:50
Pisteitä: 0
Paikkakunta: vantaa

Viesti Kirjoittaja kingnikki »

on se ihan jees että ray on jälleen keksinyt uuden tavan viedä ihmisten rahat...mummot vinguttavat korttii ihan v....sti sitten ku se tulee....
itse lopetin kokonaan rayn pelejä pelaamasta kun siirryin pokeriin netissä....tienistit parempii nettipokerissa kun peliautomaatin hakkaamisessa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2039
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +651.81 yks.

Palautus%: 102.86%

Panosten ka: 4.92 yks.

Vetoja: 4629

Pisteitä: 2850
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Lienee selvää että peliautomaattien suosio laskee ja laskee, jolloin harvenevalta pelaajien ryhmältä pitää yrittää riistää kaikki mahdollinen.

Nettipokeri päihittää Ray:n pelit 100-0, mitä tulee palautukseen ja pelaamisen viihdyttävyyteen. Veikkaan että perinteiset peliautomaatit tulevat katoamaan, kun ihmiset pystyvät pelaamaan kotoa ja kännykän avulla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Pokeripelit”