Tänään on 24.05.2018, 11:20.

Limit Hold'Em - Värin (muttei saletti sellainen) pelaaminen

Keskustelua pokeripeleistä.
Viestiketju Lukittu
Wille_78
Jäsen
Viestit: 799
Liittynyt: 30.09.2004, 17:29

Tuotto: +122.96 yks.

Palautus%: 109.28%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 449

Pisteitä: 772
Paikkakunta: Savo

Limit Hold'Em - Värin (muttei saletti sellainen) pelaaminen

Viesti Kirjoittaja Wille_78 »

On tuossa kirjastosta lainassa Pyysingin pokerin käsikirja. Oon pelaillu itse No-Limittiä enemmän ja siinä en ole pelannut/vetänyt väreistä kuin Ax väreihin, ettei tule isoja heittoja pelikassaan.

Kuitenkin jos tulkistin Pyysingin kirjoittamaan kirjaa, niin esim. limiitti hold'emissä pitäisi pelata myös pienempiä värejä, esim jos pelaat ennen floppia vaikkapa 9T suited, niin tällä pelata tarvittassa värin vetoa. Tietysti oli painotettu sitä että jos kohtaa voimakasta korotusta niin sitten vain maksetaan, ei koroteta cappiin, jos on esim. T tai J korkea väri itsellä.

Onko teillä lajitoverit mielipiteitä tästä limiittipöydistä? Aion tätä kyllä koettaa, miten käy oman pelikassan, mutta NL alkuaikoina tuli ainakin shorttipöydissä karvaasti koettua miten buy-in häviää kun vedät Q korkeaan väriin ja vastassa on A korkea väri.

Ihan on siinä rajoilla että hävettää taas kysellä... :oops: mutta kun ei pokeriharrastukselle ole montaa tuntia viikossa aikaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Onhan se mahdollista, mutta epätodennäköistä.

Seurannan panostus asteikolla 1-5 yksikköä. --> Vuoden 2014 alusta tasapanostus 3 yks per veto

Minikommentit


reitsi62
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 05.04.2005, 14:58
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja reitsi62 »

pitää nyt oma mielipide tähän kertoa, että saadaan vähän tänne eloa. Itse pelailen juuri pikkulimittejä ja pelaan värit silloin, jos pöydässä vain kolme värikorttia ja itsellä taskussa kaksi.
Q on raja korkeimmassa eli se tai yli niin korottelen cappiin turniin asti. Riverillä sitten otettaan rauhallisemmin, jos joku on sinne asti mukana roikkunut ja kovasti vielä korottelee.
Joillain pelaajilla on tapana aina reissata, jos pöytään tulee kolmas värikortti. Tämä taitaa olla pikkulimittien yleisimpiä bluffeja. Jos huomaa, että sama pelaaja reissaa aina kolmen värin pöydän niin näille aina rereissu, jos väri on itsellä valmis.
Mikäli pöytään tulee neljäs värikortti niin silloin jatkan vain A:lla, jos riidit vihun kädestä eivät ole johonkin muuhun suuntaan.
Noilla väreillä saa kyllä usein mehevimmät potit. Jos pöydässä on joku AA:n tai KK:n vetäjä, niin ei ne kovin helpolla lyömiseen kyllästy.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Pokeripelit”