Tänään on 21.06.2018, 21:47.

Turnauspelit ja niiden pelaaminen

Keskustelua pokeripeleistä.
Viestiketju Lukittu
Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Turnauspelit ja niiden pelaaminen

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Pistän nyt tälläisen yleisotsikon aiheesta.

Olen jokunen kuukausi sitten aloittanut tämän pokerin pelaamisen hieman vakavammin ja nyt on alkanut myös tulosta hieman syntymään.
Olen erityisesti viihtynyt turnauspöydissä eli 6 tai 10 hengen pöydissä.
Finaaliin eli tilanteeseen jossa on kaksi pelaajaa jäljellä on tullut päästyä jo monen monta kertaa, mutta nyt kun täällä on ammattilaisia niin kysyisinpä miten tuo finaali kannattaa pelata?
Olen huomannut että finaali pelataan vastustajasta riippumatta erittäin agressiivisesti eli all-in on melkein joka kerta vastassa.

Kertokaapas nyt vinkkejä missä vaiheessa kannattaa pistää all-in sisään. Minkälaisia kortteja pitää odottaa, koska yleensä nuo all-init lyödään ennen floppia. Kuitenkaan aikaa ei ole rajattomasti, koska yleensä tuossa vaiheessa blindit ovat kasvaneet jo suhteellisen suuriksi ja helposti saa kassansa kuihtumaan hyvien korttien odottamiseen...

Miten te pokeri gurut yleensä tämmöiset pelaatte/pelaisitte? Mitkä ovat vähimmäisvaatimukset korteilla kädessä...
Sama tietenkin, että vastustaja lyö all-init niin millaiset kortit pitäisi olla, että siihen kannattaa vastata...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


thePJP
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 23.03.2005, 17:03
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja thePJP »

En kyllä täysin ammattilainen ole mutta vastaas kuitenkin jotain. Saa sitten korjata jos korjattavaa löytyy.. :)

Eli pääsääntöisesti näissä yhden pöydän turnauksissa pitäisi ottaa enemmän voittoja kuin 2. ja 3. sijoja. Ero on sen verran suuri. Pitää olla siis agressiivinen ja sitä on hyvä olla jo ennen kun teitä on kaksi jäljellä ja blindit 1k/2k 8k stäkeillä :P Mutta vaikee kyllä antaa mitään pelaa niin ja näin näillä ja niillä korteilla. Mutta kädet kuten Ax riittävät vaikeassa vaiheessa hyvinkin allin tilanteeseen. Erityisesti jos sinulla on pienempi stäkki kuin vastustajalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

www.pokerimestari.com

- Pokerifoorumi

Minikommentit


massimo82
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 27.09.2005, 10:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Porvoo

Viesti Kirjoittaja massimo82 »

Head upissa kannattaa pelata yleisesti ottaen todella aggressiivisesti. Usein kummallakaan ei flopin jälkeen ole mitään, joten pari flopista on jo vahva käsi, toiseksi korkein pari jo todella vahva. Itse pelaan yleensä nämä:

-Kaikki Ax ja Kx
-Kaikki parit
-Yleensä kaikki kädet jotka on yli 9, esim. Q9
-Suoran/Värin haut esim. 87s, en pelaa kaikista pienimpiä yleensä (4-2s)

Isoilla monstereilla ei kannata lähteä heti räiskimään, vaan niillä voi myös ottaa maltillisemmin ja pistää vihu maksamaan pikkuhiljaa. Heads upissa ei ohivetoja tapahdu läheskään niin usein, kuin normaalissa täydessä ringissä. Tiukalta vastustajalta on helppo varastella blindeja aggressiivisella pelillä, ei kannata todellakaan pelata lopussa liian tiukkaa peliä, vaan sitä pitää löysätä loppuvaiheessa. Maanikkoa vastaan voi myös hieman odotella ja tehdä hänelle "ansoja". Antaa mielikuva heikoista korteista ja odottaa hänen all-inniä.

Tärkeintä on muistaa aggressiivisuus, koska pelkällä odottelulla ei enää turnauksen lopussa selviä. Sillä pelillä on isojen blindien ollessa kyseessä nopeasti stäkki loppu. Ja muista vaihdella strategiaa, ei kannata kokoajan puskea päälle, jos vastustaja vähänkin osaa lukea peliä. Huonoa/heikkoa vastustajaa vastaan kannattaa puskea päälle, mutta kohtuus aina kaikessa. 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Huominen on aina tulevaisuutta-Matti Nykänen-

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Pokeripelit”