Tänään on 22.01.2020, 01:15.

Jalkapallon MM-finaali 15.7

Keskustelua arvokilpailuista.
Vastaa Viestiin
Mamba
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 11.03.2003, 17:18

Tuotto: +19.96 yks.

Palautus%: 102.00%

Panosten ka: 5.91 yks.

Vetoja: 169

Pisteitä: 206
Paikkakunta: Jyväskylä

Jalkapallon MM-finaali 15.7

Viesti Kirjoittaja Mamba »

Mahtavat kisat olleet. Viimeistä peliä viedään jo. Kiitoksia kanssavihjaajille!

15.7.2018 fra - cro 54 28 18 O2,5 37

Ranskan Matuidi lienee sivussa kun sai välierässä tällin päähänsä. Ranskalla lepoetua edelispelistä yksi päivä enemmän ja koko kisoissa kolme jatkoaikaa vähemmän. Ranskan voitto kyllä maistuisi tän hetken lähes kahden kertoimilla, mutta kun on jo isosti Ranskan mestaruutta pelattuna niin saatan vielä suretella siitä osan pois Betfairille jos Kroatian kertoimet vielä pikkuisen nousisivat 3,1:stä. Saisin overinkin niukasti pelattavaksi, mutta maistuvuus on kovin heikko.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

15.07.2018 13:55 <S.Sukkela> Eikös futis ole saanut kritiikkiä siitä, että päävammoihin ei kiinnitetä

15.07.2018 13:56 <S.Sukkela> huomiota, kuten vaikka isoissa jenkkisarjoissa, joten eiköhän Matuidi pelaa?

15.07.2018 14:14 <Mamba> Onhan ne kritiikkiä saaneet ihan aiheesta. Illalla nähdään pelaako Matuidi.


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 871
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1560

Re: Jalkapallon MM-finaali 15.7

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Tulosvedon kerroinrajat Betsari Pro:n blogissa pienen pelivalinnan kera.

Veikkausvihjeet: MM-jalkapallo su 15.7.2018

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4736
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2378

Re: Jalkapallon MM-finaali 15.7

Viesti Kirjoittaja Hese »

Vedonlyöntivihje: - FRA-CRO - peliaika päättynyt

kohde
FRA-CRO
veto
FRA-0.5
kerroin
2.000 (Pinny)
panos
1.1 yks.

Osuma! +1.10 yks.

Vedonlyöntivihje: - FRA-CRO - peliaika päättynyt

kohde
FRA-CRO
veto
X
kerroin
3.300 (b365)
panos
0.3 yks.

Huti: -0.30 yks.

Juuri noussut Ranskan voitto 2.0 kelpaa oikein hyvin. Silti tasapeli varmistus ottelun odotetun vähämaalisuuden vuoksi. U 2.50 noin 66%.

Vihjeet yhteensä: panokset 1.40, palautukset 2.20, tulos +0.80 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


HerraSir
Jäsen
Viestit: 478
Liittynyt: 24.07.2017, 10:56

Tuotto: +22.89 yks.

Palautus%: 100.41%

Panosten ka: 3.96 yks.

Vetoja: 1414

Pisteitä: 1270

Re: Jalkapallon MM-finaali 15.7

Viesti Kirjoittaja HerraSir »

Kiitoksia kaikille vihjaajille kisoista! Finaalin kunniaksi pari hassutteluvetoa markkinatoppeihin(?). Pinnyllä Griezmann ja Mbappe romahtaneet eilisistä 3.10 & 3.25 -> 2.69 & 2.80. Veikka pitää päänsä. Perisic Unibetille, mutta on niin härski ero muihin tarjoajiin että pakkotägi.

Vedonlyöntivihje: - MM-kisat 2018 - Ranska - Kroatia - peliaika päättynyt

kohde
Ranska - Kroatia
veto
Tekee maalin ottelussa - I.Perisic
kerroin
7.500 (unibet)
panos
1 yks.
raja
5.5

Osuma! +6.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - MM-kisat 2018 - Ranska - Kroatia - peliaika päättynyt

kohde
Ranska - Kroatia
veto
Tekee maalin ottelussa - K.Mbappe
kerroin
3.400 (veikkaus)
panos
1 yks.
raja
3

Osuma! +2.40 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 2.00, palautukset 10.90, tulos +8.90 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3827
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +84.30 yks.

Palautus%: 100.49%

Panosten ka: 3.64 yks.

Vetoja: 4691

Pisteitä: 3255

Re: Jalkapallon MM-finaali 15.7

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Nopeasti meni kuukausi ja viimeinen peli menossa!

Finaalissa olevat joukkueet ovat kyllä finaalinsa ansainneet. Ranska on päässyt finaaliin ilman mitään draamaa, hyvin kliinisesti ja tarkasti puolustamalla. Ranskan puolustus on ollut johtoasemassa täysin rautaa pl. ehkä Argentiina-pelin maalit, mutta siinäkään kovan % maalintekopaikkoja juuri tullut pl. Agueron maali. Alkulohkossa Peru, Australia ja Tanska jäi ilman maalipaikkoja, Uruguay ja Belgia saivat kumpikin yhden vaarallisen paikan, muuten Ranska onnistui jäädyttämään ne täydellisesti. Tästä Ranska saa luonnollisesti kiittää Kante-Pogba-Matuidi kolmikkoa, jotka muodostavat kisojen kovimman keskikentän niin ylös kuin alaspäinkin. Kanten statistiikka on Valioliigan tavoin huikea, kun huomioidaan, että korttejaakaan ei juuri tule. Koko keskikentän statistiikka taklauksineen, pallonriistoineen ja peliä edistävine syöttöineen on omassa kastissaan ja Ranska on täysin ansaitusti finaalissa. Jos joku ylipäätään (lähinnä Belgia satunnaisesti) on päässyt läpi keskikentältä, on myös puolustus toiminut tilastojen mukaan erinomaisesti juuri sitä Argentiina-ottelu lukuunottamatta. Puolustus pelaa hyvin varovaisesti ja ainoastaan Pavard on noussut tukemaan hyökkäyksiä (ja Umtiti/Varane erikoistilanteissa), joten oikea puoli saattaa olla ainoa Ranskan heikkous. Toisaalta keskikenttä on reagoinut erinomaisesti, kun Pavarde ja Mbappe hyökkäävät. Vasen puoli on ollut puolustussuuntaan varmempi, koska Lucas ei juuri ole noussut ja Matuidi on samalla laidalla. Ja toki Kantekin ilmestyy aina sinne pallon kanssa. Erikoistilanteista Ranskaa vastaan on tehty maali vain pilkulta ensimmäisessä pelissä. Sen jälkeen joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana erikoistilannemaaleista, läheltä piti tilanteita oli ainoastaan Uruguayta vastaan. Tässä on suuri ero Kroatiaan, joka on jatkopeleissä päästänyt 3 erikoistilannemaalia, kaksi kertaa vapaapotkusta ja kerran pitkästä vapaaheitosta (vertautunee kulmaan), joten Kroatialla on paljon parantamisen varaa.

Kroatian matka matka finaaliin on ollut taas täyttä draamaa, koska jokainen jatkopeli on venynyt jatkoille ja niistä kaksi pilkuille asti. Joukkueen kestävyys on koetuksella, koska joukkue on pelannut 90 minuuttia enemmän kuin Ranska. Lisäksi huomioon pitää ottaa se, että joukkue on pelannut yliaikansa 90 minuutin päälle, jolloin teoriassa väsymyksen pitäisi kumuloitua nopeammina. Tästä ei ollut kuitenkaan viitteitä Englantia vastaan, koska Kroatia dominoi peliä toisen puoliajan 60 minuutista eteenpäin. Toisaalta voidaan kysyä, romahtiko Englanti eikä saanut fyysisestä edustaan huolimatta peliä hallintaan. Suurin syy Kroatian dominointiin löytyy taas vähemmän yllättäen keskikentältä. Jos Matuidi-Kante-Pogba muodostaa kisojen kovimman kolmikon, voidaan Modrid-Rakitic-Brozovic -kolmikon todeta muodostavan toiseksi parhaan kolmikon (vähän Belgiaa parempi, imo). Ylöspäin tämä kolmikko on hieman parempi kuin Ranskan vastaava, mutta puolustussuntaan ei ole ollut samalla tasolla. Lisäksi Kroatian puolustus ei ole ollut samalla tasolla kuin Ranskan. Omaan päähän on kertynyt xG:tä erityisesti erikoistilanteista. Pelitilannemaalejahan Kroatiaa vastaan on tehty vain 1 koko kisoissa (Venäjä), mutta xG on silti hieman toteutumaa suurempi vaikka jätettäisiin huomiomatta lepuutuspeli Islantia vastaan. Kroatian laiturit Rebic ja Perisic olivat erittäin vahvoja Englanti-pelissä ja heidän kauttaan Kroatialla voi olla mahdollisuus aiheuttaa harmia Ranskalle. Ongelmaksi tässä kuitenkin muodostuu se, että Kroatia ei tule saamaan samalla tapaa keskikenttää haltuun, jolloin heille on vaikeampi pelata palloa.

Ranskan yksi parhaimpia aseita on jälleen Mbappe, sillä Strinicin laita ei ole ollut erityisen vahva ja Strinic tekee myös nousuja (varmasti tässä pelissä hyvin harvoin), mutta se avaa mahdollisuuksia Ranskalle. Uruguayta vastaanhan Mbappe oli varsin pimennossa, koska Uruguay puolusti alhaalta. Belgiaa vastraan Mbappe oli taas esillä. Kroatian puolustus ehkä Vidaa lukuunottamatta ei ole kovin nopea. Pieneksi ongelmakisi Kroatialle muodostookin se, että tuhlailustaan huolimatta Giroud on tärkeä palanen Ranskan hyökkäystä oivana target-pelaajana. Vida otti hyvin Venäjän jättiläisen Dzuyban pois ja hyvänä pääpelaajana tunnettu Kane ei saanut oikein mitään, kun Vida häntä sattui vartioimaan. Jos Vida vartioi Giroudia, jää Mbappe ehkä Strinicille. Ei ole myöskään täysin varmaa, pelaako Strinic. Jos ei pelaa, hänen tilallaa on todennäköisesti Pivaric, joka ei ole Strinicin tasoinen.

Peli on todennäköisesti erittäin tarkkaa ja Ranska on osoittanut olevansa erittäin kärsivällinen. Belgia pyöritti ensimmäiset 20-25 min ja Ranska puolusti kiltisti, jonka jälkeen se otti peliä haltuun. Tämän jälkeen se sai erikoistilannemaalin, jonka jälkeen se pelasi erittäin kurinalaisesti antaen Belgian pitää palloa. Kroatian kannalta onkin toivottavaa, että Ranska ei tee avausmaalia, koska sen jälkeen Kroatian aseet pelin murtamiseen ovat todella heikot, edes kisojen kovin hyökkäys ei saanut oikeen naarmuakaan Ranskan puolustukseen. Vastahyökkäykset mahdollisessa 1-0 tilanteessa on murhaavia, kun huomioidaan Kroatian väsymys ja Mbappen nopeus ja Griezmannin taito pitää palloa ja ohitta vastustajia. Peli voi hyvin ratketa taas yhteen erikoistilannemaaliin, sillä Ranska on ollut varsin vahva ja Kroatia suhteellisen heikko. Tässä on Ranskan suurin etu.

Pelaaja-pelaaja vertailussa tasainta on ehkä maalivahtien suhteen. Muuten lähes järjestäen kääntäisin edun Ranskalle. Samoin Kroatian rasitus on pakko huomioida kovalla kädellä siitä huolimatta, että Englantia vastaan siitä ei ollut nähtävissä mitään. Tosin kuten aiemmin totesin, laittaisin osittain sen Englannin piikkiin, koska eivät saaneet keskialuetta hallintaan. Jos hallitsee keskialuetta, ei tarvitse juosta päättömästi pallon perässä. Itse asiassa tämän seikan johdosta kohteesta tulee paljon pelattavampi, joten voi olla myös iso analyysiriski..

Kokonaisuutena Ranska on ollut peliesityksilään luokan vahvempi, samoin materiaalinsa puolesta. Perusarviona tähän tulisi 50-51, mutta jos huomioidaan rasitus hieman smoothaamalla, on arvio ehkä 54-55% luokkaa, jolloin 2.00 tasoiset riittää todella hyvin.

Vedonlyöntivihje: - Ranska-Kroatia - peliaika päättynyt

kohde
Ranska-Kroatia
veto
Ranska-0,5
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.82

Osuma! +6.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Ranska-Kroatia, maalintekijä - peliaika päättynyt

kohde
Ranska-Kroatia, maalintekijä
veto
Mbappe
kerroin
3.400 (veikkaus)
panos
2 yks.
raja
2.86

Osuma! +4.80 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 18.80, tulos +10.80 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 26. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

15.07.2018 14:44 <Hese> Vielä kerran kiitos. Tarkkaa analyysiä finaaliin asti.

15.07.2018 14:54 <jeejorma> Iso kiitos täältäkin. Ollut ilo lukea näitä läpi kisojen.

15.07.2018 17:53 <Romppanen> Täältä myös jättimäinen kiitos analyyseistä, mukavasti saanut niistä maustetta

15.07.2018 17:53 <Romppanen> omiin aatoksiin!


guessingames
Jäsen
Viestit: 237
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +311.11 yks.

Palautus%: 126.78%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 467

Pisteitä: 717

Re: Jalkapallon MM-finaali 15.7

Viesti Kirjoittaja guessingames »

En tiedä astunko tässä nyt johonkin miinaan, koska lajitietämykseni on hyvin kyseenalaista. Joka tapauksessa:

Vedonlyöntivihje: - MM-finaali, Griezmann pelaa koko ottelun (vars. peliaika). - peliaika päättynyt

kohde
MM-finaali, Griezmann pelaa koko ottelun (vars. peliaika).
veto
Kyllä
kerroin
2.000 (unibet)
panos
1 yks.

Osuma! +1.00 yks.

Muiden kertoimet vertailuksi:

Rakitic 1,13, Pogba 1,33, Perisic 1,70, Modric 1,03, Mbappe 1,65, Mandzukic 1,40, Kante 1,15.

Tasapeli- tai tappioasemassa en keksi millä järjellä Griezmannia otettaisiin ikinä vaihtoon. Entä johtoasemassa? Griezmannin joukkue tämä on, kaveri on loistava puolustussuuntaan ja mielestäni se liideri kentällä. Ainoa skenaario, missä näen pois ottamisen todennäköisenä on jos Ranska selkeässä johdossa ja halutaan antaa finaalipeliaikaa jollekin. Antaisin tälle 55-60%.

Vedonlyöntivihje: - MM-finaali, Modric pelaa koko ottelun (90min) - peliaika päättynyt

kohde
MM-finaali, Modric pelaa koko ottelun (90min)
veto
Ei
kerroin
10.000 (unibet)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Antaisin tälle 12-13%. Kroatialla erittäin pitkä turnaus alla = loukkaantumisriski ja aivan puhki oleminen keskimääräistä todennäköisempää. Modricilla on jo kaikista kisojen pelaajista eniten juoksumetrejä. Vaihdettiin myös Englantia vastaan ihan lopussa 2-1 johtoasemassa pois. Toki tämä osuu hyvin harvoin, mutta mielestäni kyllä useammin kuin kerran kymmenestä. Jos Kroatia johtaa ja Modric todennäköisesti aivan puhki voidaan myös vaihtaa puolustavampaan.

Vedonlyöntivihje: - MM-finaali, Mandzukic pelaa koko ottelun (90min) - peliaika päättynyt

kohde
MM-finaali, Mandzukic pelaa koko ottelun (90min)
veto
Ei
kerroin
2.750 (unibet)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Melko lailla samat perustelut kuin yllä. Lisäyksenä Mario oli jo reisi paskana välierän jatkoajalla, kävi välissä sutaisemassa maalin ja sen jälkeen näytti taas että hyvä kun juoksemaan pystyy. Jos Kroatialla olisi joku toinen selkeä kärkipelaaja, olisi selkeä ylikerroin, nyt varmaan korkeintaan marginaalinen.

edit: korjasin typon

Vihjeet yhteensä: panokset 2.00, palautukset 2.00, tulos +0.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


E.Clipperton
Jäsen
Viestit: 562
Liittynyt: 26.11.2014, 15:57

Tuotto: +33.74 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 3.78 yks.

Vetoja: 601

Pisteitä: 1000

Re: Jalkapallon MM-finaali 15.7

Viesti Kirjoittaja E.Clipperton »

Vedonlyöntivihje: - Ranska - Croatia - peliaika päättynyt

kohde
Ranska - Croatia
veto
Croatia under 0.5
kerroin
2.250 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

raja 2

Vedonlyöntivihje: - WC 2018 Mestari - peliaika päättynyt

kohde
WC 2018 Mestari
veto
Ranska
kerroin
1.526 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +3.16 yks.

raja 1.41

Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 9.16, tulos -0.84 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3827
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +84.30 yks.

Palautus%: 100.49%

Panosten ka: 3.64 yks.

Vetoja: 4691

Pisteitä: 3255

Re: Jalkapallon MM-finaali 15.7

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Odotetut kokoonpanot. Matuidi mukana, samoin Strinic. Ranska nousussa, joten saa vielä finaaleihin ottaa reilun panoksen.

Vedonlyöntivihje: - Ranska-Kroatia - peliaika päättynyt

kohde
Ranska-Kroatia
veto
Ranska-0,5
kerroin
2.150 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.82

Osuma! +4.60 yks.

Overikin nousi sen verran, että kehtaa ottaa peleihin.

Vedonlyöntivihje: - Ranska-Kroatia - peliaika päättynyt

kohde
Ranska-Kroatia
veto
O1.75
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.72

Osuma! +5.88 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 21.48, tulos +10.48 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


eht
Jäsen
Viestit: 699
Liittynyt: 29.11.2015, 21:02

Tuotto: -13.14 yks.

Palautus%: 99.84%

Panosten ka: 5.10 yks.

Vetoja: 1654

Pisteitä: 67

Re: Jalkapallon MM-finaali 15.7

Viesti Kirjoittaja eht »

Vedonlyöntivihje: - Ranska-Kroatia - peliaika päättynyt

kohde
Ranska-Kroatia
veto
1 -0,5
kerroin
2.190 (Sbobet)
panos
3 yks.
raja
2.06

Osuma! +3.57 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Pääpainona Englannin Championship, panostus 1-10

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 871
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1560

Re: Jalkapallon MM-finaali 15.7

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Ylikerroin.com kirjoitti:
15.07.2018, 11:54
Tulosvedon kerroinrajat Betsari Pro:n blogissa pienen pelivalinnan kera.

Veikkausvihjeet: MM-jalkapallo su 15.7.2018
Ranskan kertoimet nousseet, riittää hyvin peleihin. Veto päivitetty.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Arvokisat”