Tänään on 22.01.2020, 00:43.

Jalkapallon MM 11.7

Keskustelua arvokilpailuista.
Vastaa Viestiin
Taika
Jäsen
Viestit: 5407
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +94.72 yks.

Palautus%: 102.08%

Panosten ka: 0.47 yks.

Vetoja: 9624

Pisteitä: 5362
Paikkakunta: Tampere

Jalkapallon MM 11.7

Viesti Kirjoittaja Taika »

kroatia.tankki. tyhjä.

en erityisemmin edes tykkää englannista, mutta, ei vaan toivu kroatia 2x120min ed.matseista.

Vedonlyöntivihje: - kroatia-englanti - peliaika päättynyt

kohde
kroatia-englanti
veto
englanti-0.25
kerroin
2.070 (sportmarket)
panos
0.6 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Puoliksi huti: -0.30 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jonkka
Jäsen
Viestit: 1211
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: -107.04 yks.

Palautus%: 98.65%

Panosten ka: 2.83 yks.

Vetoja: 2805

Pisteitä: 592

Re: Jalkapallon MM 11.7

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Vedonlyöntivihje: - Kroatia-Englanti - peliaika päättynyt

kohde
Kroatia-Englanti
veto
U 2,25
kerroin
1.724 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
1.66

Puoliksi osuma! +1.63 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - Kroatia-Englanti - peliaika päättynyt

kohde
Kroatia-Englanti
veto
X
kerroin
3.210 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
3.03

Osuma! +4.42 yks.

1-1

Kroatia tulee olemaan todella väsynyt. Väsymystä kuitenkin erittäin vaikea arvioida. Englanti lähellä vetoa omilla arvioillani. Kroatia ei maistu oikeastaan ollenkaan.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.50, palautukset 12.55, tulos +6.05 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Twitter: @OASavolainen

Minikommentit


silakka
Jäsen
Viestit: 202
Liittynyt: 06.06.2007, 12:51
Pisteitä: 24

Re: Jalkapallon MM 11.7

Viesti Kirjoittaja silakka »

Cro - Eng. HT/FT X/2 any price

Croatian joukkueelta eväät syöty, eivätkä luultavasti jaksa tulevassa pelissä edes toisella puoliajalla juoksuaskelia ottaa. 1 maalivahdin takareisi poksahtaa luultavasti jo ensimmäisellä puoliajalla, mikäli Englanti saa pari vetoa maalia kohti.
Ainoa jännityksen aihe pelissä on missä vaiheessa Englanti tekee 1-0 maalin jonka jälkeen peli alkaa olla taputeltu. Ensimmäinen puoliaika mennään todennäköisesti 0-0 kuten kisoissa on tähän asti ollut tapana.

HT/FT vedoissa on yleensä huono value, mutta tähän peliin en näe kuin 3 vaihtoehtoa X/X, X/2 tai 2/2. Näistä keskimmäinen vaikuttaa parhaimmalle. Veijolta 5,00 tällä hetkellä., kolikkopuljuista jopa 5,75.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.07.2018 12:55 <HypeMonster> on tässä ollut aika monta päivää palautua, ei mitään NHL jokailtaista peliä.

09.07.2018 12:55 <HypeMonster> IMO jengi yliarvostaa kroatian huonoa palautumista

09.07.2018 13:06 <Mäyris> Niinpä, luulis melkeen 4 vuorokautta riittävän palautumiseen aivan hyvin...

09.07.2018 21:31 <guessingames> Samaa mieltä. Eiköhän ne nyt MM-välierässä jaksa pari juoksuaskelta ottaa.

09.07.2018 21:32 <guessingames> Jos joku on yliarvostettu niin Englanti, kuten aina. Nättiä kerrointa saa CRO.


Mamba
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 11.03.2003, 17:18

Tuotto: +19.96 yks.

Palautus%: 102.00%

Panosten ka: 5.91 yks.

Vetoja: 169

Pisteitä: 206
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Jalkapallon MM 11.7

Viesti Kirjoittaja Mamba »

11.7.2018 eng - cro 45 31 24 O2,5 35

Samoilla linjoilla yllekirjoittaneiden kanssa. Tässä vaiheessa kisoja on usein joku joukkue väsähtänyt pahasti. Neljä vuotta sitten brassit ja kahdeksan vuotta sitten Saksan toppariosasto. Venäjä-pelistä jäi semmoinen kutina että seuraavaksi väsähtää Kroatia. Englanti-vedon maistuvuus hyvä.

Vedonlyöntivihje: - eng - cro - peliaika päättynyt

kohde
eng - cro
veto
eng+0
kerroin
1.620 (Sbobet)
panos
4 yks.
raja
1.54

Push: +0.00 yks.

1-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3827
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +84.30 yks.

Palautus%: 100.49%

Panosten ka: 3.64 yks.

Vetoja: 4691

Pisteitä: 3255

Re: Jalkapallon MM 11.7

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Kroatia-Englanti ottelu on varsin mielenkiintoinen arvioinnin suhteen. Monessa näkemässäni rankingissa sekä mestaruuskertoimissa lädit olivat jonkin verran Kroatiaa edellä. Myös omissa arvioissa lädit olivat hieman Kroatiaa parempi. Ennen turnausta tämä olisi ollut ehkä 53-54% +0 lädeille. Tähän peilaten voimasuhteet ovat muuttuneet jonkin verran.

Kroatia oli alkusarjassa suhteellisen hyvä ollen kuitenkin hieman onnekas päästettyjen maalien suhteen. Osittain tämä johtui toki Islantia vastan pelatusta pelistä ilman motivaatiota, jossa Islanti loi reilusti paikkoja. Kroatia kohtasi kuitenkin näiden kisojen pudotuspeleissä samat ongelmat kuin esimerkiksi 2016 EM-kisoissa, jossa se putosi ensimmäiselle hyvin valmennetulle joukkuueelle (Portugali). Samoin näissä kisoissa se on tehnyt selvää jälkeä lohkovaiheessa Nigeriasta ja Argentiinasta, joista ensimmäisen taso eri riittänyt ja Argentiina oli sekaisin. Tanska oli taas hyvin valmennettu ja Kroatia oli ongelmissa vaikka se kuitenkin jatkoon meni. Samoin Venäjä oli yllättävän hyvin valmennettu ja Kroatia oli taas ongelmissa vaikka materiaalin suhteen Venäjä on selvästi heikompi. Onkin pieni kysymysmerkki, riitääkö Kroatian valmennus, kun vastassa on loistavasti vastustajat skoutannut Southgate? Näissä peleissä Kroatia epäonnistui erikoistilanteissa, sillä Tanskan 1-0 johto tulipitkästä sivurajaheitosta ja Venäjän 2-2 tasoitus vapaapotkusta. Vaikka joukkue on välierissä, pitäisi silti valmennusta pienenä kysymysmerkkinä. Materiaali kestää helposti vertailun Englantiin (pl. pakit).

Englanti on ollut odotuksia parempi joukkue vaikka sen tie välieriin on ollut todella tavallista helpompi: Tunisia, Panama, Belgia B, Kolumbia (ilman Rodriguezia) ja Ruotsi. Alkusarjan peleistä ei voi suurempia johtopäätöksiä vetää jatkopeleihin, koska vastukset olivat heikkoja tai 2. miehistöllä. Pudotuspeleissä joukkue on sen sijaan loistavasti puolustussuuntaan molemmat pelinsä. Hyökkäys ei toiminut Kolumbiaa vastaan, mutta Ruotsia vastaan joukkue oli erinomainen. Ruotsin puolustus oli täysin sekaisin ja kysymys kuuluukin, johtuiko se Ruotsin heikkoudesta vai Englannin hyvyydestä? Ruotsin puolustusta ei oikein mikään joukkue saanut samalla tavalla solmuun kuin Englanti, ensimmäisellä puoliajalla Sterlingillä oli taas paikat ainakin 1-2 maaliin. Jopa Saksalla oli hieman vaikeampaa vaikka paikkoja loi sekin. Molemmat maalit päällä, joka saattoi olla Ruotsin heikkous hieman ennakko-odotuksista poiketen. Puolustussuuntaan Englanti onkin ollut Ranskan (ja Brasilian) ohella parhaita. Omaan päähän on mennyt hyvin vähän maalipaikkoja. Erityisesti Kolumbia oli vähintään keskitason joukkue ilman Rodriguezia, samoin Ruotsi oli erikoistilanteissa erinomainen, mutta Englantia vastaan se ei oikein saanut yhtään maalipaikkaa niistä (Bergin pusku muistaakseni pelitilanteesta). Varmasti suurin syy puolustuspään dominoinnille kuuluu Southgatelle (ja hänen valmennustiimilleen), joka tuntuu saavan joukkueesta kuin joukkueesta hyökkäysterän pois. Southgate on myös tajunnut sen, että tärkeintä on pitää nollat omassa päässä eikä pyrkiä "viihdyttävään" peliin, johon joukkueen taito ei riitä.

Pelillisesti kumpikaan ei tule varmasti tekemään muutoksia. Kroatialla Vrsaljko saattaa olla pois. Keskikentän pohjalla Modric-Rakitic, jotka pystyvät vuorottelemaan hyökkäys-puolustusvastuuta pitäen kenttätasapainon kunnossa. Aseet, joita Englanti ei ole näissä kisoissa joutunut kohtaamaan, on nopeat ja taitavat laiturit kuten Perisic ja Rebic. Kolumbialla oli toki Cuadrado, mutta syöttöjä hänelle ei saatu ilman Rodriguezia. Modric-Rakitic tulee varmasti ruokkimaan laitoja, sillä Englannilta ei löydy tarpeeksi taitoa molempien pimentämiseen vaikka Southgatella on varmasti pelisuunnitelma heidän suhteen. Yksi mahdollisuus on tietenkin laittaa yksi pelaaja tekemään miesvartiointia Modricin suhteen, mutta Rakitic pystyy tässä tapauksessa ottamaan enemmän roolia vaikka ei ehkä ihan Modricin tasoinen pelaaja ole hyökkäysuuntaan. Lisäksi Perisic ja Rebic pystyy prässäämään voimakkaammin kuin Englannin aikaisemmat vastustajat (kisoissa ja karsinnoissa), joka laittaa Englannin joukkueen uuden haasteen eteen. Kroatian kannalta fiksuinta olisi estää erityisesti Trippierin laidan nousut ja tukkia keskikenttä ja syöttölinjat niin, että Kane joutuu jälleen hakemaan palloa kaukana hyökkäysboksista -> vähemmän uhkaa boksissa.

Englantikaan ei varmasti muuta mitään, edelleen Sterlingin voisi vaihtaa, koska ei tunnu saavan maalia mistään ja niihin paikoille pääsemisestä ei ole mitään hyötyä, kun pallot menee katsomoon. Myös Englannilla on vahva laitapeli erityisesti Trippierin puolelta (Young edelleen pettymys). Kroatian suurin huolenaihe on erikoistilanteet, josta se on päästänyt pudotuspeleissä jo kaksi maalia ja ollut muutenkin helisemässä. Englanti on ollut ehkä kisojen parhaimpia erikoistilannejoukkueita hyökkäyspäässä.
Kuten aiemmin todettu, Englanti ei todennäköisesti saa täysin kuriin Modric-Rakitic -kaksikkoa, jolloin Trippierin ja Youngin olisi hyvä pelata hieman alempana tukemassa puolustusta, ettei Perisic-Rebic kaksikko pääse murtautumaan tai keskittämään. Trippierin laidalla pelaava Walker on ehkä suurin Englannin heikkous, johon Kroatia saattaa iskeä. Lisäksi Mandzukic hieman heikoista otteistaan huolimatta on loistava pääpelaaja boksissa ja aiheuttaa ongelmia jos pallo hänelle saadaan, Maguiresta ja Stonesista huolimatta.

Kroatia on varmasti väsynyt kahdesta jatkoajasta, mutta osa joukkueesta pelaa Euroopan kovimmissa joukkueissa, jotka pelaa UCL/oma liiga-ruuhkassa todella paljon. Laskin kuitenkin Englannille edun vaikka hekin pelasivat yhden 120 minuuttisen. Kroatia oli kuitenkin varsin heikko jatkoajalla Venäjää vastaan. Molemmille, ja erityisesti Kroatialle, sopisi varmasti hidas tempo. En usko, että kumpikaan lähtee heti alussa vyöryttämään kovaa vaan peli tulee olemaan hyvin hidasta ja varmaa ainakin ensimmäisen puoliajan, jos maalia ei jostain erikoistilanteesta synny. Englanti pystyy kyllä kyttäämään maalintekopaikkaa, koska jatkoaikakaan ei olisi katastrofi Kroatian väsymys huomioiden.

Englannin pelit ei todennäköisesti edelleenkään tule olemaan mitään maalirikkaita. Itse uskon, että Englanti ei erityisen hanakasti hae maaleja heti alusta. Mitä pidemmälle kello menee tasatilanteessa, sitä enemmän se on Englannin pussiin, koska Kroatia on pelannut ne 2x 120min ja Islantia vastaan ihan koko joukkue ei saanut rotaatiota. Jos tähän yhdistetään vielä Englannin rautainen puolustus, on maaliodottama itselläni ainakin todella alhainen. Eiköhän se erikoistilanne ratkaise tämänkin pelin suuntaan tai toiseen.

Tasurille 33%, joten sille saa peliä toistaiseksi sideseistä.

Vedonlyöntivihje: - Kroatia-Englanti - peliaika päättynyt

kohde
Kroatia-Englanti
veto
U2
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
7.5 yks.

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3827
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +84.30 yks.

Palautus%: 100.49%

Panosten ka: 3.64 yks.

Vetoja: 4691

Pisteitä: 3255

Re: Jalkapallon MM 11.7

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Juuri kun postasin niin Kroatia nousi juuri sen verran, että sen haluaa peleihin. Alle 1.05 OA en Kroatiaa pelaisi

Vedonlyöntivihje: - Kroatia-Englanti - peliaika päättynyt

kohde
Kroatia-Englanti
veto
Kroatia+0.5
kerroin
1.714 (Pinnacle)
panos
6.5 yks.
raja
1.61

Osuma! +4.64 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3827
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +84.30 yks.

Palautus%: 100.49%

Panosten ka: 3.64 yks.

Vetoja: 4691

Pisteitä: 3255

Re: Jalkapallon MM 11.7

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Korttivetoja olen vältellyt alkukisan löylytyksen vuoksi, mutta suurimmat valuet koittanut kuitenkin pelata. Jos ja kun Kroatia on väsynyt, niin korttiherkkyys kasvaa. Tässä Kroatia olisi muutenkin selvähkö suosikki. Väsymyksestä muutama % lisää.

Pinnyllä valunut 1.80 tasoon ja luultavasti valuu lähelle 1.70 illan mittaan.

Vedonlyöntivihje: - Kroatia-Englanti, enemmän keltaisia - peliaika päättynyt

kohde
Kroatia-Englanti, enemmän keltaisia
veto
Kroatia -0,5
kerroin
1.900 (veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.75

Osuma! +4.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 871
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1560

Re: Jalkapallon MM 11.7

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Betsari Pro:n blogissa tulosvedon kerroinrajat ja yksi pelivalinta otteluun Kroatia - Englanti.

Veikkausvihjeet: MM-jalkapallo ke 11.7.2018

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Arvokisat”