Sivu 1/1

Olympialaiset 8.8

Lähetetty:
Kirjoittaja Volleyball
Avaanpa tämän ketjun biitseillä.

Vedonlyöntivihje: - Gibb/Patterson-Huber/Seidl - peliaika päättynyt

kohde
Gibb/Patterson-Huber/Seidl
veto
Alle 78.5 pistettä
kerroin
1.830 (Bet365)
panos
2.5 yks.

Osuma! +2.08 yks.

78p


Usan pari oli vahva avauksessaan. Itävallan pari pelasi mielestäni aivan limiiteillään ja haastoi Espanjalaiset hyvin. Luotan että Usa hoitaa tämän kahdessa erässä ilman sen suurempia hankaluuksia.

Vedonlyöntivihje: - Brouwer/Meeuwseen-Böckerman/Fluggen - peliaika päättynyt

kohde
Brouwer/Meeuwseen-Böckerman/Fluggen
veto
Alle 80.5 pistettä
kerroin
1.830 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Hollantilaiset olivat ensimmäisessä pelissään äärettömän kovia. Todella hyvää sideouttia ja torjuntapelaamista. Saksalaisten peli oli hieman lukossa olevan näköistä ja resurssejakaan ei ole yhtä paljoa varastossa. Brouwer/Meeuwseen on eilisen kaltaisella pelillä kiinni mitaleisss, joskaan eihän se yllätys ole koska maailmanmestarit vuosimallia 2013 kyseessä.

Aiemmista lohkovedoista sen verran, että Doppler/Horst ja Liamin/Barsouk on käytännössä jo ohi, kun ottivat niin lahjakkaasti kuokkaan ekassa pelissä. Sen sijaan Virgen/Ontiveros ja ennenkaikkea Kuubalaiset Diaz/Gonzalez on hyvässä hapessa. Kuubalaiset kaatoivat juuri lohkon kovimman parin, kun kovat Brassit kaatui 2-1 heidän kotikentällään. Todella hyvä alku Kuuban pojilta ja erinomaista biitsiä ylipäätään. Kaksi kovaa tasaista paria silti lohkossa vielä jäljellä, mutta kyllähän tässä jännittämään ainakin pääsee :)