Tänään on 23.07.2018, 03:26.

EM-kisat 16.6

Keskustelua arvokilpailuista.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Neo »

EM-Kisat: Lohko B, kierros 2
Lohko B:ssä pelataan ensin Venäjä-Slovakia ottelu 15.6, jonka lopputulos ei kuitenkaan vaikuta erityisemmin tämän pelin asetelmiin. Etenkin siksi, kun kysessä on vuosikymmeniä odotettu arvokisakohtaaminen.

Wales-Englanti
Joukkueet lähtevät kohtaamiseen hyvin erilaisista asetelmista. Walesin taktiikka tuli kyllä selväksi kaikille Slovakia-ottelua seuranneille; Balen vaparimaalia puolustettiin huolella läpi ottelun ajan, ja Wales onnistuikin pitämään Slovakian hyvin pois vaarallisista paikoisa. SVK sai vain kaksi vetoa kohti Danny Wardin vartioimaa maalia, joista toinen meni sisään. Huomioitavaa on siis se, että Walesin ykkösveskari Hennessey oli poissa, ja kannattaa tarkistaa tilanne palaako mies tolppien väliin. Englanti lähtee otteluun valtava pettymys niskassaan, ja tämä tunnetilahan on varsin outo joukkueen faneille...tai sitten ei :cry: Jälleen kerran lopputuloksena oli vitutusta, mutta se on kyllä sanottava, että Englannin pelissä oli paljon hyvääkin. Jatkamalla samaan tahtiin lohkovoitto on yhä otettavissa, ja paljon muutakin näissä kisoissa. Pelisysteemiä oli hieman vaihdettu, ja edeltävänä päivänä ennakoidut huhut pitivät kutinsa: Vardy oli pudotettu pois Milnerin kanssa, ja tilalla oli Lallana & Sterling kaksikko. Lallana sai avausjaksolla paikat pariinkin maaliin, ja itse en niele täysin myöskään Sterlingin dissausta. Luulen että Englanti jatkaa samalla kokoonpanolla myös Wales-otteluun.

Walesin kannalta asetelma on selvä: voitto olisi jackpot, tasuria lähdetään puolustamaan, mutta tappiollakin kaikki on vielä auki viimeisessä ottelussa. Englannille mikä tahansa muu tulos kuin voitto olisi imagotappio, mutta tasapeli jättäisi sillekin hyvät asetelmat päästä 1-2-0 saldoon (ja käytännössä jatkoon viimeistään lohkokolmosena) kaatamalla Slovakia lohkon päätöskierroksella. Alustavasti paras idea on oltava U2.5 1.80 tasoisilla, mutta tätä pitää vielä vähän mutustella. WAL-SVK oli paikoiltaan hyvin vähämaalinen ja Wales on ollut todella under myös karsinnoissa päästäen hyvin vähän maaleja. Englanti tekee aina saman kuvion päästessään johtoon, eli antaa pelin hallinnan pois, ja matsi kuolee selvästi. Jos Englanti taas ei ole johdossa, niin Wales on syvällä omalla alueellaan ja tukkii kentän parhaansa mukaan. En näe oikein mitään skenaariota, miten tässä lähtökohdat olisivat noinkin overit; ottelun ollessa tasan toisella jaksolla riskejä tuskin otetaan. WAL pelasi karsinnoissa 7/10 U2.5, 8/10 nollapeliä, ja kaikki pelit laatujengi BEL+BIH vastaan olivat U2.5. Ja SVK-WAL oli ehdottomasti myös vahva under-peli. Englanti päästi myös karsinnoissa vain 3 maalia / 10 otteluun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


Taika
Jäsen
Viestit: 4422
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +59.92 yks.

Palautus%: 101.45%

Panosten ka: 0.50 yks.

Vetoja: 8334

Pisteitä: 3427
Paikkakunta: Tampere

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Taika »

Vedonlyöntivihje: - ukraina-p-irlanti - peliaika päättynyt

kohde
ukraina-p-irlanti
veto
ukraina-0.75
kerroin
1.820 (pinnacle)
panos
0.5 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Huti: -0.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3580
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +73.36 yks.

Palautus%: 100.46%

Panosten ka: 3.79 yks.

Vetoja: 4241

Pisteitä: 2573

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Ukraina ollut vahva Saksan hyökkäyspäässä. Toki Pirlantia vastaan peli on erilainen, koska Pirlanti aloittaa taas bussilla, mutta tässä matsista tarvitsevat pisteitä jatkopaikkaan, joten joutuvat jossain kohtaa avaamaan. Laitapeli ei tule olemaan ihan samanlaista kuin tänään, koska Pirlanti tukkii koko keskustan -> keskitykset hyödyttömiä. Kuitenkin Ukraina maistu hyvin.

Vedonlyöntivihje: - Ukraina-Pirlanti - peliaika päättynyt

kohde
Ukraina-Pirlanti
veto
Ukraina -1
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
4 yks.

OA 1.07

Huti: -4.00 yks.Saksa ollut puolustussuuntaan hieman odotettua heikompi. Puola pääsee hyödyntämään Pirlanti-matsia paremmin omia vahvuuksian vastahyökkäysjoukkueena aivan kuten Ukraina nyt. Tulee vaikea peli Saksalle. Karsinnoissa olivat jo suhteellisen tasainen pari.

Vedonlyöntivihje: - Saksa-Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Puola
veto
Puola +1
kerroin
1.870 (Pinnacle)
panos
4 yks.

OA 1.07

Osuma! +3.48 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 7.48, tulos -0.52 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Otetaas vähän futista. Sen verran ylireagointia kertoimissa. Toisella jaksolla Ukraina aseeton. Lopulta aika odotetusti meni maalitilanteet.

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo - Ukraina - P-Irlanti - peliaika päättynyt

kohde
Ukraina - P-Irlanti
veto
P-Irlanti +0,5
kerroin
2.640 (Pinnacle)
panos
0.2 yks.
raja
2.5

Osuma! +0.33 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.06.2016 00:48 <JussiQ> Jatkaa vaan nousuaan 2,71. About 2,35 tasolta lähti 22:00.

15.06.2016 13:46 <Jarcon> Kumpikin tarvitsee voiton tästä, jopa enemmin suora P-Irl?


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Neo »

EM-kisat: lohko C, kierros 2
C-lohkon toiselle kierrokselle lähdetään hyvin odotetusta tilanteesta: Puola ja Saksa olivat tänään selvät ennakosuosikit otteluissaan, ja hoitivat lopulta homman kotiin puhtaalla pelillä ja täysin ansaitusti. Toisen kierroksen UKR-NIR ottelu pelataan ensin, ja GER-POL myöhäispelinä.

Ukraina-P.Irlanti
Ukraina-Saksa ottelu oli klassinen kahden hyvin erilaisen puoliajan vääntö. Ukraina sai ensimmäisen tekopaikkansa jo muutaman minuutin jälkeen Saksan löysäilystä, ja sai jakson aikana todella monta muutakin vaarallista tekopaikkaa. 1-1 olisi ollut hyvin ansaittu taukotilanne, ja Ukrainen oddsit lähtivät ropisemaan alas jo puoliajalla. Toisella jaksolla Saksa pisti kuitenkin rivinsä kuntoon, eikä Ukrainalla ollut oikeastaan pelissä enää mitään saumaa eikä myöskään maalitilanteita. Näin ollen kysymys kuuluu, että miten paljon avausjakso oli Ukrainan hyvyyttä ja Saksan huonoutta? Mun mielestä Ukrainalla on vielä todistettavaa kun huomioi koko 90 minsaa. P-Irlanti oli Puolaa vastaan jaloissa ottelun alusta asti, eikä se saanut ennen 1-0 maalin tuloa yhtään mitään aikaan. Pallollinen pelaaminen oli häkellyttävän huonoa, ja NIR menetti pelivälineen saman tien kun se oli sen itselleen hankkinut. Konsonanttihirviö ei saanut Puolan maalilla lopulta yhtään torjuntaa, kun NIR hukkasi aivan lopussa huikean erikoistilannepaikan hutipotkun pallosta. Itse olin hieman Puola-vastaisempi tässä pelissä, mutta tasoeroa oli turha kiistää.

Ottelun asetelma on hyvin mielenkiintoinen, sillä molemmat ovat periaatteessa pakkovoiton edessä. NIR kohtaa viimeisellä kierroksella Saksan, josta on tasapelinkin saaminen sille melkein tekemätön paikka. Ukrainan tilanne ei myöskään tasapelillä mihinkään parane, sillä sen hävittyä Saksalle kahdella maalilla se voi joutua pakkovoittoon Puolaa vastaan joka tapauksessa. Käytäntö on tosin osoittanut sen, että "periaatteessa pakkovoitto" tarkoittaa sitä, että riskejä ei siitä huolimatta oteta. NIR ei voita tätä peliä millään jos pakka on levällään alusta asti, ja lähtee varmasti puolustamalla toivoen ihmettä erikoistilanteesta. En tällä hetkellä itse koske ko. peliin; jos jotain niin NIR +1, mutta ei nyt. Live tarjoaa varmasti parhaat saumat tähän peliin, ja pre:ssä ehkä HT under ja HT X kiinnostavat eniten. Kannattaa myös huomioida se, että Puola voitti P-Irlannin vain 1-0. Jos UKR on 1-0 johdossa ja NIR on levällään, UKR hakee varmasti kovasti 2-0 maalia, joka voi auttaa sitä tiebreak-tarkastelussa Puolaa vastaan. Tämä tarkoittaa herkullisia liveveto-mahdollisuuksia.

Saksa-Puola
Saksa oli tosiaan aika sekavan oloinen joukkue puolustussuuntaan avauspelin avausjakson. Ukraina sai todella monta vaarallista paikkaa, eikä pakkikalusto ollut aivan tehtäviensä tasalla. Saksan onneksi Neuer kuitenkin oli, ja Boateng pelasti yhden maalin huikealla maaliviiva-seivillään. Toisella jaksolla nähtiin sitten se normaali Saksa, joka dominoi peliä alusta loppuun eikä antanut Ukrainalle mitään saumaa päästä peliin mukaan. Puolan esitys oli myös kokonaisuutena hyvä, ja se pumppasi tilanteita ensimmäisen tunnin ajan hyvää tahtia. Joukkue sai muutamia ihan vaarallisiakin paikkoja, eikä P-Irlannin kaltaisen sumpun purkaminen ole tällaiselle keskitason jengille koskaan liian helppo tehtävä. Ei suurempia korjauksia edessä kummankaan joukkueen rankingiin avauspelin perusteella. Saksa tulee peliä hallitsemaan, mutta molemmilla on takana vapauttava avausvoitto, joten suurempaa paniikkia ei kummallakaan ole. Saksa kohtaa viimeisellä kierroksella P-Irlannin, jolta se saa kyllä voiton, jos se sitä tarvitsee. Puolan kannalta tilanne on hieman erilainen, sillä se kohtaa paljon vaarallisemman Ukrainan. Tässä on pari mielenkiintoista skenaariota:

1) Jos UKR häviää P-Irlannille, tasuri tulee GER-POL varmistaa käytännössä Puolan jatkopaikan ja on erittäin houkutteleva tulos hakea X:ää suoraan 1X2 muodossa (ja etenkin HT)
2) Jos UKR pelaa P-Irlannin kanssa tasan, niin Puolan kannattaa hakea riskillä voittoa. Koska tappio tai tasuri Saksalta jättää sen kuitenkin samaan asemaan UKR-pelissä. Tämä voi johtaa herkulliseen matsiin
3) Jos UKR voittaa P-Irlannin > 1 maalilla, niin Puolan kannattaa jälleen puolustaa tasuria Saksalta: muuten se joutuu pakkovoittoon viimeisen kierroksen ottelussa

Jätän itse pre-match vedot toistaiseksi. esim U2.5 2.15 tasoisilla + suora X voivat olle tosi maistuvia vetoja sopivan UKR-NIR tuloksen jälkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3580
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +73.36 yks.

Palautus%: 100.46%

Panosten ka: 3.79 yks.

Vetoja: 4241

Pisteitä: 2573

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Vedonlyöntivihje: - Englanti-Wales, enemmän kortteja - peliaika päättynyt

kohde
Englanti-Wales, enemmän kortteja
veto
Englanti+1
kerroin
2.000 (Bet365)
panos
10 yks.

60%

Push: +0.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Englanti-Wales, keltaisia kortteja - peliaika päättynyt

kohde
Englanti-Wales, keltaisia kortteja
veto
U4.5
kerroin
1.740 (Nordicbet)
panos
3.5 yks.

60%

Osuma! +2.59 yks.Kommentteja? Englantia vastaan ei kauheasti otettu karsinnoissa kortteja. Waleskaan ei ole mikään korttihirmu. Todennäköisesti Wales puolustaa erittäin tiiviisti ja Englanti hyökkää omalla tyylillään suhteellisen hitaasti, joten ei tässä kauhean korkeat korttiodotusarvot ole. Asia olisi eri, jos Wales olisi hävinnyt ekan ja tarvitsisi kipeästi voittoa. Nyt tasurilla jatkossa. Paineet tässä ottelussa täysin Englannilla, sillä tasurilla jää jatkopaikka viimeiseen matsiin. Toki kyseessä on kansainvälinen "derby", mutta mielestäni korttioa kovin alhainen.

EDIT: Keltaiset kortit toki Nordicbetille.

Vihjeet yhteensä: panokset 13.50, palautukset 16.09, tulos +2.59 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Tornado, 15.06.2016, 11:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit

15.06.2016 20:27 <Kerroinhaukka> nämä tosi hyviä, peukku


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3580
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +73.36 yks.

Palautus%: 100.46%

Panosten ka: 3.79 yks.

Vetoja: 4241

Pisteitä: 2573

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Vedonlyöntivihje: - Ukraina-Pohjois-Irlanti, enemmän kortteja - peliaika päättynyt

kohde
Ukraina-Pohjois-Irlanti, enemmän kortteja
veto
Ukraina +0.5
kerroin
1.920 (Bet365)
panos
4 yks.

55,5%

Huti: -4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3580
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +73.36 yks.

Palautus%: 100.46%

Panosten ka: 3.79 yks.

Vetoja: 4241

Pisteitä: 2573

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Vedonlyöntivihje: - Saksa-Puola, enemmän kortteja - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Puola, enemmän kortteja
veto
Puola -0,75
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.

OA 1.06

Huti: -3.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kerroinhaukka
Avatar
Jäsen
Viestit: 594
Liittynyt: 11.08.2006, 13:10
Pisteitä: 279
Paikkakunta: Turku

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Kerroinhaukka »

Englanti-Wales
Englanti +1.0c 2.00 bet365 60% (dafabet 1.92)

Ukraina-Pirlanti
Pirlanti -0.5c 2.06 Pinnacle 53%

Saksa-Puola
Saksa +1.0y 2.01 marathon 58%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Kuolema kuittaa univelat.
MM2010 & EM2012 & MM2014 Korttiseuranta
http://www.ylikerroin.com/forum/viewtop ... =8&t=37150

Minikommentit

15.06.2016 20:43 <Tornado> Nice, olit samaa mieltä Englannista. Muissa taas näkemyseroa


Jonkka
Jäsen
Viestit: 1000
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: +11.82 yks.

Palautus%: 100.19%

Panosten ka: 2.79 yks.

Vetoja: 2276

Pisteitä: 411

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Vedonlyöntivihje: - Ukraina - Pohjois-Irlanti - peliaika päättynyt

kohde
Ukraina - Pohjois-Irlanti
veto
2 +1
kerroin
1.751 (Pinnacle)
panos
6.5 yks.
raja
1.61

Osuma! +4.88 yks.

0-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitter: @OASavolainen

Minikommentit


TommiK
Avatar
Jäsen
Viestit: 1606
Liittynyt: 04.03.2014, 14:21

Tuotto: +182.56 yks.

Palautus%: 102.21%

Panosten ka: 3.78 yks.

Vetoja: 2179

Pisteitä: 2484
Paikkakunta: 97,73%

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja TommiK »

Vedonlyöntivihje: - EM2016 - Ukraina - Pohjois-Irlanti - peliaika päättynyt

kohde
Ukraina - Pohjois-Irlanti
veto
Ukraina -0.75
kerroin
1.892 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.78

Huti: -2.00 yks.

0-2


Vedonlyöntivihje: - EM2016 - Saksa - Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Puola
veto
Puola +1
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.97

Osuma! +1.04 yks.

0-0


Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 2.04, tulos -0.96 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Mites on Tommi, kestääkö sinun seuranta varianssin?
MM 2018 yksiköt 1-10, muuten 1-5

Minikommentit


juskaa
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.12.2008, 11:15

Tuotto: +96.95 yks.

Palautus%: 103.86%

Panosten ka: 5.50 yks.

Vetoja: 456

Pisteitä: 479
Paikkakunta: Helsinki

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja juskaa »

Vedonlyöntivihje: - Englanti - Wales corners - peliaika päättynyt

kohde
Englanti - Wales corners
veto
Over 9.5
kerroin
1.770 (Coolbet)
panos
5 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Push: +0.00 yks.


Huom! Vihjaajan vihjeseuranta ei täsmää tämän viestin osalta. Viestistä on poistettu 1 vihje, mutta sitä ei ole poistettu seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Serie A 1-5yks. Veikkausliiga 1-10yks.

Minikommentit


betsimies
Tuplanikkitrollaaja
Viestit: 117
Liittynyt: 26.01.2015, 16:30
Pisteitä: 215

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja betsimies »

Neo kirjoitti:Jos UKR on 1-0 johdossa ja NIR on levällään, UKR hakee varmasti kovasti 2-0 maalia, joka voi auttaa sitä tiebreak-tarkastelussa Puolaa vastaan.
Miksi ihmeessä hakisi kovasti toista maalia? Keskinäinen peli ratkaisee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.06.2016 11:20 <Dyny> Hmmm. jos pojot ja keskinäinen X, katsotaan maalisuhteita...

16.06.2016 12:47 <Neo> niinpä, 2-0 osumasta voi olla paljon iloa vielä 3.krs:lla

16.06.2016 12:47 <Neo> UKR ei toki tiedä GER-POL tulosta, mutta olisi hölmöä olla

16.06.2016 12:47 <Neo> hakematta 2-0 maalia jos NIR vielä siihen antaa tilaa

16.06.2016 12:48 <Neo> 2+ voitolla UKR:lle voi riittää POL vast. X lohkokakkoseksi


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

JussiQ kirjoitti:Otetaas vähän futista. Sen verran ylireagointia kertoimissa. Toisella jaksolla Ukraina aseeton. Lopulta aika odotetusti meni maalitilanteet.

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo - Ukraina - P-Irlanti - peliaika päättynyt

kohde
Ukraina - P-Irlanti
veto
P-Irlanti +0,5
kerroin
2.640 (Pinnacle)
panos
0.2 yks.
raja
2.5
Nyt kertoimet palautuneet järkevälle tasolle. Otetaan hieman riskiä pois.

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo - Ukraina - P-Irlanti - peliaika päättynyt

kohde
Ukraina - P-Irlanti
veto
Ukraina -0,5
kerroin
1.700 (Coolbet)
panos
0.2 yks.
raja
1.67

Huti: -0.20 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 752
Liittynyt: 21.12.2013, 12:56
Pisteitä: 1286

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3580
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +73.36 yks.

Palautus%: 100.46%

Panosten ka: 3.79 yks.

Vetoja: 4241

Pisteitä: 2573

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Luultavasti Englanti - Wales tulee olemaan hyvin samankaltainen kuin eilinen Ranska - Albania: Wales puolustaa syvältä ja iskee vastaiskuilla, Englanti hyökkää taas omalla tyylillään, sillä Hodgson ei vaikuta tekevän kovin nopeasti muutoksia peliinsä saati kokoonpanoihin. Englanti voi lähte samalla 4-3-3, mutta onet varmasti odottavat jo Vardya kokoonpanoon, jolloin Englanti voisi pelata 4-4-2. Mielestäni Vardyn sisääntuominen toisi Englannin hyökkäyspeliin huomattavasti lisää variaatioita, mutta reagoiko Hodgson? Vardya ei näkynyt edes Venäjää vastaan jostain kumman syystä. Lisäksi Kane oli antamassa kulmia.. Venäjää vastaan Englanti loi toki reilusti paikkoja, mutta viimeistely oli huonoa eikä penkiltä Vardyn lisäksi oikein viimeistelijöitä löydy

Wales puolusti hyvin n. 70min kunnes Slovakia sai maalin ja momentumin. Tuo 2-1 maali oli aika onnekas, mutta kokonaisuutena Wales oli hyvä ja puolustus uskottavaa. Karsintavaiheessa tosiaan Belgia nollaantui kaksi kertaa. Erikoistilanteissa Wales on mielestäni Balen mielestä edellä. Muut osa-alueet valmennusta lukuunottamatta menee tosin Englannille.

Hyvin mielenkiintoinen ottelu jota katsoo varmasti koko Englanti. Muutamia Englannin median ennakoita katselin ja niissä lähes poikkeuksetta veikataan Englannin murskavoittoa. Todennäköiesti Walesin kertoimet tulevat nousemaan vielä ennen ottelua, joten itse odottelen sinne asti Walesin tasoitusta. Wales +1 raja itselläni 1.81. Mikäli Hodgson ei tee muutoksia kokoonpanoihin, todennäköisesti myös underi nousee paremmin pelattavaksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.06.2016 14:54 <Jonkka> Hyvä pohdintaa, varsinkin kerroin liikkeistä


Wingbear
Avatar
Jäsen
Viestit: 127
Liittynyt: 23.01.2016, 13:36

Tuotto: -1.38 yks.

Palautus%: 99.88%

Panosten ka: 4.28 yks.

Vetoja: 271

Pisteitä: 29

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Wingbear »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallon EM-kisat - Englanti- Wales - peliaika päättynyt

kohde
Englanti- Wales
veto
BTTS
kerroin
2.100 (Coolbet)
panos
2 yks.

Englannin puolustus ei vakuuta ja pallonmenetyksien jälkeen britit tunnetusti säntäilevät minne sattuu. Bale & kumppanit eivät kangertele erikoistilanteissa.

Osuma! +2.20 yks.


Vedonlyöntivihje: - Jalkapallon EM-kisat - Ukraina - Pohjois-Irlanti - peliaika päättynyt

kohde
Ukraina - Pohjois-Irlanti
veto
Ukraina
kerroin
1.740 (Coolbet)
panos
2 yks.

Pirlannin pakka ei riitä pysäyttämään hyvin esiintynyttä Ukranailaisjengiä, jonka maalihanat repeävät tänään auki.

Huti: -2.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Jalkapallon EM-kisat - Saksa - Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Puola
veto
BTTS
kerroin
1.910 (Coolbet)
panos
2 yks.

Maiden väliset ottelut useimmiten tasaväkisiä ja vaikka molemmille riittääkin tasuri, halutaan maaleja tehdä (erit.mikäli toinen siirtyy johtoon)

Huti: -2.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 4.20, tulos -1.80 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ensimmäinen askel hölmöyteen on pitää itseään viisaana.
- Fernando de Rojas

1 yksikkö = 5€

Minikommentit


juskaa
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.12.2008, 11:15

Tuotto: +96.95 yks.

Palautus%: 103.86%

Panosten ka: 5.50 yks.

Vetoja: 456

Pisteitä: 479
Paikkakunta: Helsinki

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja juskaa »

Vedonlyöntivihje: - EM 2016 - Saksa - Puola Corners - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Puola Corners
veto
Over 10.5
kerroin
2.030 (Coolbet)
panos
5 yks.
raja
1.77

Huti: -5.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Serie A 1-5yks. Veikkausliiga 1-10yks.

Minikommentit


TeddyKGB
Jäsen
Viestit: 245
Liittynyt: 23.10.2004, 11:52

Tuotto: +3.15 yks.

Palautus%: 100.66%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 297

Pisteitä: 172

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja TeddyKGB »

Vedonlyöntivihje: - Englanti-Wales - peliaika päättynyt

kohde
Englanti-Wales
veto
Ramsey to score
kerroin
9.400 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TeddyKGB
Jäsen
Viestit: 245
Liittynyt: 23.10.2004, 11:52

Tuotto: +3.15 yks.

Palautus%: 100.66%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 297

Pisteitä: 172

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja TeddyKGB »

Pakko tää on ottaa vaikka pahaa tekee

Vedonlyöntivihje: - Saksa-Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Puola
veto
0-0
kerroin
15.500 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +14.50 yks.Vedonlyöntivihje: - Saksa-Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Puola
veto
Özil to score
kerroin
4.700 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Saksa-Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Puola
veto
Lewandowski to score
kerroin
3.650 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 15.50, tulos +12.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3580
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +73.36 yks.

Palautus%: 100.46%

Panosten ka: 3.79 yks.

Vetoja: 4241

Pisteitä: 2573

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Ukraina - Pirlanti on asetelmiltaan hyvin mielenkiintoinen ottelu. Molemmat tarvitsevat voiton tästä. Se ei toki tarkoita, että lähdetään järjettömästi hyökkämään, mutta pelin pitäisi olla avoimempaa kuin avauskierroksella. Ukrainan kannattaa nimittäin tehdä enemmän maaleja Pirlantia vastaan kuin Puola ja parantaa maalisuhdettaan. Silloin sillä olisi (Puolan tänään mahdollisesti hävitessä) päätöskierroksella etu Puolaa vastaan -> tasurillakin lohkon toiseksi. Pirlanti myös tarvitsee voiton, sillä en usko heidänkään luottavan siihen, että päätöskierroksella kaatuu Saksa, ei vaikka Saksa lepuuttaisi kaikki avausmiehet..

Vaikka Pirlanti lähteekin ottelun alussa bussittamaan, uskon Ukrainalla olevan juurikin laitamiestensä takia hyvät mahdollisuudet rikkoa Pirlannin bussi. Keskeltä on vaikea tulla kuten Puola-Pirlanti -matsissa ja myöskin eilisillan ottelussa.

Livessä mielenkiintoinen matsi, mutta otan itse jo prematch overia.

Vedonlyöntivihje: - Ukraina-Pirlanti - peliaika päättynyt

kohde
Ukraina-Pirlanti
veto
O2
kerroin
2.000 (PInnacle)
panos
10 yks.

OA 1.11

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jura16v
Jäsen
Viestit: 190
Liittynyt: 01.06.2016, 12:33

Tuotto: +93.86 yks.

Palautus%: 103.79%

Panosten ka: 7.32 yks.

Vetoja: 338

Pisteitä: 57

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Jura16v »

Vedonlyöntivihje: - Saksa-Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Puola
veto
Puola -0,5 (vaihdot)
kerroin
9.000 (Nordicbet)
panos
2 yks.

Osuma! +16.00 yks.

2-3


Vedonlyöntivihje: - Saksa-Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Puola
veto
Saksa 0-2 vaihtoa
kerroin
6.000 (Nordicbet)
panos
3 yks.

Osuma! +15.00 yks.

2-3


Vedonlyöntivihje: - Saksa-Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Puola
veto
Tasan 5 vaihtoa
kerroin
5.500 (Unibet)
panos
3 yks.

Osuma! +13.50 yks.

2-3Saksan vaihdot karsinnoissa 2/peli 50% ja 3/peli 50%. Puolalla 3/peli 80% ja 2peli 20%. Kisoissa Saksa käytti Ukrainaa vastaan vain kaksi vaihtoa ja Puola omassa pelissään kolme vaihtoa.

Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 52.50, tulos +44.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jonkka
Jäsen
Viestit: 1000
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: +11.82 yks.

Palautus%: 100.19%

Panosten ka: 2.79 yks.

Vetoja: 2276

Pisteitä: 411

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Vedonlyöntivihje: - Englanti-Wales - peliaika päättynyt

kohde
Englanti-Wales
veto
2 +1,25
kerroin
1.606 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.42

Puoliksi osuma! +2.12 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - Englanti-Wales - peliaika päättynyt

kohde
Englanti-Wales
veto
U 2,5
kerroin
1.704 (Pinnacle)
panos
5.5 yks.
raja
1.59

Huti: -5.50 yks.

2-1


Ei noussut Wales eikä Underi

Vihjeet yhteensä: panokset 12.50, palautukset 9.12, tulos -3.38 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitter: @OASavolainen

Minikommentit


Zoard 10
Jäsen
Viestit: 165
Liittynyt: 06.05.2016, 13:38

Tuotto: -80.96 yks.

Palautus%: 95.83%

Panosten ka: 4.49 yks.

Vetoja: 432

Pisteitä: 13

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Zoard 10 »

Vedonlyöntivihje: - Englanti - Wales - peliaika päättynyt

kohde
Englanti - Wales
veto
Wales +1
kerroin
1.819 (Pinnacle)
panos
6.5 yks.
raja
1.66

Push: +0.00 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - Englanti - Wales - peliaika päättynyt

kohde
Englanti - Wales
veto
Under 2.5
kerroin
1.704 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.64

Huti: -3.00 yks.

2-1


Vedonlyöntivihje: - Ukraina - Pohjois-Irlanti - peliaika päättynyt

kohde
Ukraina - Pohjois-Irlanti
veto
Pohjois-Irlanti +0.75
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.79

Osuma! +5.94 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - Ukraina - Pohjois-Irlanti - peliaika päättynyt

kohde
Ukraina - Pohjois-Irlanti
veto
Under 2
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.83

Push: +0.00 yks.

0-2


Vedonlyöntivihje: - Saksa - Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Puola
veto
Puola +1.25
kerroin
1.719 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.59

Osuma! +4.31 yks.

0-0

Vedonlyöntivihje: - Saksa - Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Puola
veto
Under 3
kerroin
1.636 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.51

Osuma! +4.45 yks.

0-0Altavastaajien ja undereiden kelkassa on kiva olla.

Vihjeet yhteensä: panokset 31.50, palautukset 43.20, tulos +11.70 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Chiapas
Jäsen
Viestit: 1186
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -20.02 yks.

Palautus%: 99.78%

Panosten ka: 4.44 yks.

Vetoja: 2063

Pisteitä: 554

Re: EM-kisat 16.6

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

Vedonlyöntivihje: - Saksa - Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Puola
veto
Puola +1.00
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Osuma! +1.96 yks.

0-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

twitterissä @mikaelchiapas

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Arvokisat”