Tänään on 20.06.2018, 22:12.

Jääkiekon U18 MM-Kisat

Keskustelua arvokilpailuista.
Vastaa Viestiin
Azeboy
Jäsen
Viestit: 180
Liittynyt: 11.11.2012, 01:05

Tuotto: -72.52 yks.

Palautus%: 96.52%

Panosten ka: 3.99 yks.

Vetoja: 523

Pisteitä: 50

Jääkiekon U18 MM-Kisat

Viesti Kirjoittaja Azeboy »

Venäjä-USA 23-20-57

USA:lle ei tunnu A-lohkossa löytyvän vastusta. Muutaman viime vuosikymmenen aikana huimasti parantunut jenkkien juniorituotanto tuottaa tasaisesti uusia patrickkaneja. Tämän vuoden joukkue on taas vertaansa vailla. Vaikka ehkei Jack Eichelin tasoista pelimannia ei ryhmästä löydy, ei esimerkiksi Auston Matthews kauas jää vertailussa. Matthews (2016 draft eligible) on 97 syntynyt, mutta loppuvuodesta syntyneenä varataan vasta 2016 draftissa. Kovia tehoja USHL:ssä nakuttanut Matthews on joukkueen kirkkain tähti ja häneältä odotetaan tehoja. Taustatukea antavat mm. Matthew "Keithin poika" Tkachuk, Jack Roslovic ja 98-syntynyt Clayton Keller joka jossain määrin muistuttaa muuan Chicagossa pelaavaa 88:a. Puolustuksessa USA:lta täytyy nostaa jo viime kisoissa pelannut Noah Hanifin sekä vuotta nuorempi Chad Krys.

Venäjällä on usein ikäluokassa kuin ikäluokassa heittää kova nippu U18 MM-Kisoihin. KHLssä piipahtaneet Denis Gurianov ja Kirill Kaprizov ovat hyökkäyksen kantavia voimia. Puolustus on tasapaksu ja maalivahti peli täysin arvaamatonta. USA:n rumputulessa on itänaapurimme heilumassa.

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekon U18 MM - Venäjä-USA - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä-USA
veto
USA -0,5
kerroin
1.900 (Betsafe)
panos
3 yks.
raja
1.75
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Huti: -3.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.04.2015 19:47 <Azeboy> Anteeksi viivähtänyt julkaisu aika


Azeboy
Jäsen
Viestit: 180
Liittynyt: 11.11.2012, 01:05

Tuotto: -72.52 yks.

Palautus%: 96.52%

Panosten ka: 3.99 yks.

Vetoja: 523

Pisteitä: 50

Re: Jääkiekon U18 MM-Kisat

Viesti Kirjoittaja Azeboy »

Suomi-Tsekki 35-22-43

Peleihin ei aivan riitä, mutta ei tasabookki missään nimessä.

Tsekki on luokkaa kovempi joukkue ja se on fakta. Hlinka Memorialissa Tsekki hävisi finaalissa Kanadalle, Suomi oli 5:s. Toki kotiturnaus Tsekeille, mutta peli myös paremmalla tasolla Suomeen nähden ainakin silloin. Tuosta turnauksesta Tsekit ovat vahvistuneet (mm. Spacek, Zacha) kun taas Suomi heikentynyt (mm. Juolevi, Aho, Parikka)

Tsekillä on täysin realistinen mahdollisuus mahdollisuus aina finaaliin asti. Se taistelee lohkovoitosta Kanadan kanssa, Suomen yrittäessä hämmentää soppaa. Tsekeillä on tasainen nippu koossa, mutta myös tarvittavan terävä kärki ratkaistakseen pelejä. Kirkkaimpana tähden alkuna joukkueesta tuikkinee Pavel Zacha (Sarnia Sting, OHL) joka pelaa jo kolmannet alle 18-vuotiaiden kisansa. Isokokoinen tsekkihyökkääjä on kovalla laukauksellaan ja hyvillä kiekollisilla taidoillaan uhka hyökkäyspäässä aina siellä ollessaan. Myös fyysinen peli onnistuu isoilla raameilla ja P-Amerikan opeilla hyvin. Hyökkäysarsenaalia täydentävät mm. tällä kaudella U20-kisat pelanneet Michael Spacek sekä David Kase. Puolustuksesta löytyy Jakub Zboril (veli Adam pelaa Suomessa) joka on erinomainen puolustaja. On kokoa, pelisilmää ja hyvin liikkuvaa jalkaa. Kokonaisvaltainen pakkaus, joka on puolustuksen tukipilari. Maalivahtipeli on Tsekillä myös kunnossa Daniel Vladarin todennäköisesti alottaen maalinsuulla.

Suomella on koossa varsin nuori joukkue, kun 5 alaikäistä pelaajaa (Niemeläinen, Välimäki, Salo, Laine, Puljujärvi) on kokoonpanossa. Myös loukkaantuneet Juolevi ja Reunanen (loukkaantunut?) olisivat todennäköisesti olleet kisakoneessa mukana kunnossa ollessaan.

Suomen maalivahti osasto on suht tasainen ja heistä kuka tahansa voi pelata itselleen ykkösmaalivahdin paikan. Puolustuksesta löytyy paljon kiekollista osaamista, mutta omassa päässä pyörittäessä etenkin isoja pelaajia vastaan saattavat he olla vaikeuksissa. Kiekko pitää liikuttaa nopeasti ylöspäin ja etenkin oman pään paineen alta lähdöt ovat elintärkeä osa Suomen kannalta. Hyökkäys on mielenkiintoinen. Ahon jääminen Liigan pudotuspeleihin on iso lovi joskaan ei paikkaamaton. Jos Puljujärvi osuu tolppien väliin voi hän olla pitelemätön näissä kisoissa. Raameja ja jalkaa löytyy kyllä, itseluottamuksen osuessa kohdalleen muutaman onnistumisen myötä voi hän jo pelkästään kantaa Suomea pitkälle. Sentteri osastolla Nättinen ja Saarela valtaavat kärkiketjujen paikat. OHL:ssä pelannut pienikokoinen Petrus Palmu sekä KalPan Jonne Tammela ovat potentiaalisia pistenikkareita joten tulivoima mahdollisuuksia Suomella on. Suurin kysymysmerkki ehkä kuitenkin leijailee Tapparan juniorilupauksen Patrik Laineen päällä. Hlinka Memorialissa hölmöilleen lupauksen potentiaalia ja maalintekotaitoja ei käy kiistäminen, mutta kestääkö pää? Jos saa onnistumisia alle voi olla vaarallinen, mutta jos oma peli tökkii voi vaarallisuus koitua oman joukkueen nilkkaan. Liike se tekijä josta Laineen pärjääminen voi kisoissa olla kiinni.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Arvokisat”