Sivu 1/1

NBA ti

Lähetetty:
Kirjoittaja Berrie
Aloitetaanpa playoffit minunkin osaltani. Molempiin matseihin suosikkia elikkä:

Bucks@Nets (-6.0) *
Lakers (-2.5)@T-wolves **

Milwaukeelle oli varmasti kauden suurin paukku päästä playoffeihin. Nets on rutinoitunut joukkue Kiddin johdolla ja on varma suorittaja. Ei tosin mitenkään ylivoimainen peleissään, mutta ottaa varmoja voittoja. Milwaukee voittanee pelin tai kaksi kotonaan, mutta vieraissa en mahdollisuuksiin usko.

Lakers näyttää jo lähes siltä samalta joukkueelta joka on vienyt pyttyjä viime kausina. Voimakaksikko voittaa Lakerseille pelejä, mutta taustaltakin löytyy mahdollisia ratkaisijoita kuten kauden aikana on ajoittain nähty. KG:ltä vaaditaan suorastaan hirmusuoritusta jos Timberwolves aikoo jatkoon. Sääli joukkuetta ettei onni suosinut tänäkään vuonna helpompaa joukkuetta vastaan, tosin kun vaihtoehdot tietää niin helppoja pelejä tuskin lännestä löytyykään (ehkä Utah/Phoenix, mutta niihin olisi taas vaadittu julmettua runkosarjaa).

Noilla kokeillaan ja seuranta päivitetään huomenna. Toi on lupaus. :wink:

Lähetetty:
Kirjoittaja S.Sukkela
Oma valintani tuohon Lakers matsiin on Expektin tarjoama:

Garnett Kevin - O`Neal Shaquille eniten levypalloja ottelussa Minnesota vs Los Angeles Lakers 2 2.8

Edellisen kohtaamisen lukemat oli Garnett 14 ja Shaq 10.
runkosarjan keskiarvot 13.4 ja 11.1
keskinäisissä kauden matseissa 13.3 ja 12.8

Eli erot ovat olleet kovin pieniä, molemmat ovat napsineet tasaisesti reilut 10 levypalloa/ottelu. Eli tämä peli vai kääntyä helposti aivan kumminpäin tahansa ja varmasti Shaqin mahkut ovat enemmän kuin 36%. Toivottavasti Shaqin peliin ei vaikuta äsköttäinen isoisän kuolema.

Lähetetty:
Kirjoittaja Berrie
Melkeinpä voin lukea Jenkkilän lehtien uutisotsikot...

Berrie tasoitti sarjat

Tuntematon suuruus Suomesta vihjasi varsin onnistuneesti playoffeja ja kuten tunnettua pelit menivät päälaelleen ja sarjat tasoittuivat...

Että semmosta. :wink: