Tänään on 24.06.2018, 18:10.

Oteelusarja vielä Detroitille 2.35

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3848
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.94 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1591

Pisteitä: 14752
Paikkakunta: Tampere

Oteelusarja vielä Detroitille 2.35

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Detroit Pistons - Orlando Magic:Paras 7 (Orlando leads series 1-0):sta
Detroit 2.35 (Expekt)

Detroitin lätkäjoukkue putosi ekalla kiekalla, putooko koristiimi myös?
Orlando sitten puristi ensimmäisestä pelistä voiton Detroitista, mutta onko Orlando nytten sitten tämän sarjan suosikki? Omasta mielestäni ei todellakaan ole.

Tämän iltaseen pelin ratkaisuun johtivat kaksi tekijää: 1) Tracy McGrady, kiistämättä tämän hetken paras koripalloilija 43:lla pisteellään (muutamia uskomattomia suorituksia tässäkin pelissä) 2) Detroitin surkea heittotyöskentely. Pelitilanneheittoprosentti surkeat 31.6%

Kun katsotaan, kumpi joukkue näistä kahdesta on todellakin parempi. Orlando on käytännössä McGrady lisättynä parilla hyvällä nuorella pelaajalla (Gooden,Giricek),mutta ilman T-Maciä joukkue ei ole mitään.
Detroit joka on tunnettu NBA:n parhaiten puolustavana joukkueena on huomattavasti laadukkaampi ryhmä kuin Magic. Detroit on nimenomaan joukkue joka pelaa hyvin joukkueena, eikä ole Supertähti+muu joukkue vaikka kyllä Detroitilta hyviä yksilöitäkin löytyy (Wallace,Billups,Hamilton)
eli materiaalitaakin Detroit päihittää Orlandon.

Kaudella joukkueet kohtasivat kolmesti joista Detroit voitti 2 ottelua selvästi ja koki yhdessä niukan tappion. Orlando sai kokea tappion karvaan kalkin myös kotihallissaan.

Eli omasta mielestäni Detroit on edelleen sarjan suosikki. Detroit voittaa normaalilla pelillään Orlandon, jos saadaan vaan T-Macin pistemäärä pysymään siinä 30 pisteen pinnassa, enkä kyllä millään voisi uskoa, että kukaan pelaaja pystyisi pelaamaan playoffeissa 40 pisteen ottelukeskiarvolla. Eli nyt Detroitissa puolustus kuntoon, T-Mac jonkinlaiseen kuriin, Wallace repii levypallot ja tasaisella rintamalla korisukka heiluun niin sarja kääntyy vielä Detroitille.

Arvio sarjasta 56% Detroitille ja 4-2 voitoin jatkoon :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”