Tänään on 22.05.2018, 10:06.

NBA 2.2.

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
robitale
Jäsen
Viestit: 87
Liittynyt: 03.12.2003, 16:50
Pisteitä: 0

NBA 2.2.

Viesti Kirjoittaja robitale »

Minnesota -4

Minnesota is stronger than it was at the beginning of the season. Sam Cassell is back on the squad and Kevin Garnett has re-established his shooting accuracy. However the biggest positive change has been the play of Wally Szczerbiak. He has taken over the responsibility in the offensive end, as Latrell Sprewell has been "too busy feeding his children". The result, though, has been decent - Minny have won 7 out of last 10 games.

The Bucks have lost 3 games in a row without having chances to win any of them. The injuries have chipped away the effectiveness of the front line leaving the team too dependent on one scorer. Redd, as usual, is playing OK but that`s pretty much it. Everything else in that franchise must be much better to gain high targets.

The Bucks, ranked as one of the league's worst in rebounding will have their problems in defending and rebounding today against Minnesota. Milwaukee is a bit better shooting team, but expect Minnesota to rely on their defense and rebounding by spoiling their opponent`s shooting rhythm down. At the low post Gadzuric cant match KG`s energy and will be over-rebounded and over-scored. Szczerbiak and Cassell are good enough to match Redd`s scoring desire, so handicap -4 for Minnesota is really a good choice. Medium stakes.

read other analyses from www.nbatip.com

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3841
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.65 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1585

Pisteitä: 14644
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Portland Blazers – Denver Nuggets 43-57
ml Nuggets 2.2 (Ladbrokes)

Denver on ruvennut pelaamaan valmentaja vaihdoksen jälkeen sellaista peliä mitä joukkueelta tuolla materiaalilla voikin odottaa. Ennen kauden alkua, jotku veikkailivat Denveriä jopa mestariehdokkaaksi joka kyllä oli hieman ylioptimistista, mutta kyllä Denverin selkeästi kuuluisi Play-offeihin päästä. Tämän hetkinen saldo Denverillä on 20-25, millä ollaan kaukana playoff paikasta joten jotta toiveet playoff paikasta toteutuisi tulisi runkosarjan lopun sujua erinomaisesti. Nyt olisi hyvä aika kiriä rakoa kiinni sillä ainakin Lakersien asemat tulevat heikkenemään Koben ollessa sivussa peleistä ainakin vielä jonkun aikaa ja nyt Denverillä ei ole varaa hävitä selkeästi voitettavissa olevia otteluita.

Kauden ensimmäisellä puoliskolla myös loukkaantumiset vaivasivat joukkuetta ja lähes jokainen pelaaja oli vuorollaan sivussa. Tämän hetkinen tilanne näyttää kuitenkin valoisammalta ja ainoa sivussa loukkaantumisen takia on Voshun Lenard. Valmentaja vaihdos on selkeästi piristänyt joukkueensa tähtiä Carmelo Anthonya sekä Kenyon Martinia jotka ovat tyytyväisiä uuteen valmentajaansa ja tämä näkyy myös miesten peleissä ja saldo uudella valmentajalla onkin 3-0.

Portlandin tilanne on jälleen tälläkin kaudella sekainen. Vaihto huhut ovat koko kauden kierrelleet joukkueen ympärillä ja nyt myös joukkueen sisälläkään tunnelma ei ole paras mahdollinen, kun Darius Miles hyllytettiin, kun hän rupesi kritisoimaan valmentaja Maurice Cheeksiä, eli taitaa Milesin pelit olla joukkueessa pelatut ja mahdollisten vaihtokauppojen etsiminen Portlandin puolelta aloitettu.

Joukkueen ykköstähti on ollut palattuaan loukkaantumisen jäljiltä kentille hieman kohmeessa ja myös hän itsekin myöntää, että pelaamattomuus näkyy otteissa. Viime yön saldo Lakersia vastaan 30min aikana oli 0pistettä, heitot 0-12 ja 3 levypalloa. Tämän soppaan, kun lisätään vielä, että tärkeä pistemies Shareef Abdur-Rahim (15.7 / 8.0) on edelleenkin sivussa niin ei voida joukkueen tilannetta juuri kadehtia ja voidaan vain ihmetellä miksi Portlandista tuli taas kriisijoukkue jossa joukkuehenki ei ole kunnossa.

Tammikuun saldo joukkueella oli 4-11 ja helmikuun joukkue aloitti selvällä tappiolla Lakersin vieraana. Tämä ottelu on vielä divisioon sisäinen ottelu joten Denver lähtee vierasjoukkueena otteluun myös täysin motivoituneena eikä ajoittain joukkueilla esiintyvää vieras löysäilyä tule varmastikaan esiintymään.

EDIT: Keskenäisistä peleistä löytyi vielä sellainen mielenkiintoinen seikka, että viime kaudella itse runkosarjassa joukkueet kohtasivat 4 kertaa ja pre-seasonilla kerran ja jokaisen ottelun voitti Denver eli luulisi löytyvän hyviä muistoja Portlandia vastaan pelaamisesta. Tällä kaudella ei vielä aikaisempia kohtaamisia ole ollut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

Philadelphia-Houston -1 54-46

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”