Sivu 1/1

31.1.

Lähetetty:
Kirjoittaja S.Sukkela
Seattle Supersonics - San Antonio Spurs (195)
over 189.5 1.9 (Centrebet)

Lähetetty:
Kirjoittaja thorn
Centrebetille pelattu:

Los Angeles Clippers - New York Knicks 1 -5,5p (1,91) arvio 58%

Lähetetty:
Kirjoittaja Henkka
Onkohan toi Clippers nyt oikein pelaamisen arvoinen kun paras pistemies Maggette on sivussa, kuten myös Kittles. Toki myös Knicksiltä puuttuu T.Thomas ja Houston. Päin helvettiähän Knicks on pelannut mutta taidan silti jättää kohteen pelaamatta koska äijät Crawford ja Marbury tekevät parhaana päivänään mitä tahtovat. Supersonics sen sijaan kertoimella 3.00 kotonaan Spursia vastaan voisi kiinnostaa jos vain saisi tiedon siitä pelaako Ray Allen? Jos ei niin kohde on täysi susi, kuten myös Sukkelan over-petsi. Oliko sulla muuten Sukkela eilisessä total-arviossa mukana tieto siitä, että Webber ja Stojakovic eivät pelanneet?

Lähetetty:
Kirjoittaja thorn
Eihän tuo Maggette ole kunnolla pystynyt viime otteluissa muutenkaan pelaamaan, joten ei niin suurta merkitystä prosentteihin.

Tottahan Knicksillä on kovia pelimiehiä, mutta ovat vaan parhaat päivät jääneet tällä kaudella vähiin.

Lähetetty:
Kirjoittaja Henkka
Kyllähän Marbury ihan hyvin on pelannut ja myös Crawford ennen loukkaantumistaan. Eiköhän se siitä pikku hiljaa paranna. Pakko kyllä myöntää, että paljon olen hävinnyt Knicksiä pelaamalla ja tarkoin harkitsen sijoitanko heihin enää koskaan tällä kaudella. Ehkä silloin jos kertoimet nousevat "svääreihin".

Lähetetty:
Kirjoittaja S.Sukkela
Henkka kirjoitti:Oliko sulla muuten Sukkela eilisessä total-arviossa mukana tieto siitä, että Webber ja Stojakovic eivät pelanneet?
Stojakovicin poissaolo oli tiedossa koko päivän. Webberin poissaolo oli yllätys. Vaikutus tuolla totalsiin olisi ollut 2p eli oli se edelleenki hyvä kohde. Heittopeli ottelussa oli vaan odotettua heikompaa, pelin tempo oli kyllä odotetun mukaista. Noissa totalseissa toisin kuin moni luulee, jonkun tähtipelaajan poissaolo ei välttämättä vaikuta niin miten voisi nopeasti aatella. Täytyy pikemminkin tietää, miten poissaolo vaikuttaa pelin tempoon ja minkä tyyppinen pelaaja korvaa puuttuvan pelaajan. Eli pelkällä pelaajan pistekeskiarvolla ei totalseita laskiessa välttämättä tee mitään, vaan täytyy tietää enemmän pelaajan ominaisuuksista.

Lähetetty:
Kirjoittaja Lv
New_Orleans Memphis 6 55-45