Tänään on 25.05.2018, 19:03.

Kysymys NFL-asiantuntijoille...

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Mariostars
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 29.01.2004, 16:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Kysymys NFL-asiantuntijoille...

Viesti Kirjoittaja Mariostars »

Olisiko mahdollista saada joltain hyvin NFL:ää tuntevalta palstalaiselta (MarkusM, Morphion?) pientä arviota pudotuspelijoukkueiden voimasuhteista ja ennustusta siitä mikä joukkue tulee juhlimaan 6. päivä helmikuuta..?
Vedonlyönti voittajasta on tietysti mielessä, joten vinkkejä kaivataan!
Pittsburgh vaikuttaisi olevan aika jäätävässä iskussa ainakin näin maallikon silmin katsottuna...

Iso kiitos jo etukäteen mahdollisista vastauksista!

:D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Asiantuntejuudesta en tiedä juuta enkä jaata, mutta heitänpä nyt omia arvioitani joukkueista keskustelun aikaansaamiseksi.

Pittsburgh on toki ollut vakuuttava, mutta iso kysymysmerkki on toki rookie-QB Roethlingsbergerin kokemattomuus. Big Benille ei kovin suurta painetta ole päässyt syntymään, kun joukkueen juoksupeli on ollut todella tehokasta. Riittääkö pelkkä juoksupeli viemään Steelersin loppuun asti onkin toinen asia. Ongelmia voi tulla siinä vaiheessa, jos Steelers jää tappiolle ja joukkueen on pakko turvautua heittopeliin. Onko Ben kykenevä johtamaan joukkuetta tällaisessa tilanteessa? Suuri etu Pittsburghille on kotietu läpi AFC:n pudotuspelien, koska uskon vahvasti mestaruuden menevän jälleen AFC:lle vaikka NFC:n ainoa mahdollinen haastaja Philadelphia saisikin Terrell Owensin terveeksi Super Bowliin mennessä.

Jos New Englandin puolustus olisi terve, pitäisin joukkuetta selkeänä suosikkina uusimaan mestaruutensa, koska Corey Dillonin myötä joukkueen hyökkäyspeli on viime vuotista monipuolisempaa. Heittopeli on ollut vahvaa jo ennestään ja Brady on todistanut jo kahdesti kykenevänsä johtamaan joukkueensa mestaruuteen saakka. Dillon on tuonut vahvistusta juoksupeliin ja sen myötä paremman balanssin hyökkäykseen. Suurimmat murheet NE:llä siis ovat puolustuksessa, jossa heiltä on ollut pitkään sivussa liigan dominoivin CB Ty Law, joka napsi kolme intteriä viimeksi konferenssifinaalissa Indyä vastaan. Law saattaa pelata viikonloppuna, mutta ei varmastikaan ole parhaimmillaan pitkän tauon jälkeen. Toinen iso puute on Richard Seymourin puuttuminen linjasta, joka tietää pahaa pass rushia ajatellen. Vielä kun seuraavaksi vastaan asettuu liigan murhaavin heittohyökkäys ennätyksiä murskanneen Peyton Manningin johdolla ei hyvältä näytä. NE:n on parasta toivoa surkeaa säätä ja sitä, että Manning ei edelleenkään olisi kykenevä voittamaan isoja pelejä.

Indyllä on siis liigan paras hyökkäys, mutta puolustus on surkea. Mestaruudet on yleensä voitettu puolustamalla, joten siinä suhteessa täytyy olla aika skeptinen Indyä kohtaan. Mutta kuten tuossa tuli mainittua myös AFC:n kahdella muulla kovalla on omat heikkoutensa, joten en sulkisi Indyä pois voittajakandidaattien joukosta. Hyökkäysvoima joukkueella on kuitenkin niin valtava, että puolustus saa jonkin verran vuotaakin. Isona haasteena Indyllä on toki myös se, että se joutuu pelaamaan kaksi seuraavaa peliä vieraissa (NE & PIT) luultavasti huonoissa olosuhteissa, mikä on kotimatsinsa hallissa pelaavalle joukkueelle iso miinus. Tämä siis sillä oletuksella, että Jets ei yllätä Steelersiä.

Tällä hetkellä surkeatasoisen NFC:n puolelta ainoa, jolla voisi laskea olevan jonkinlaiset saumat on siis Philadelphia sillä olettamuksella, että joukkueen ykkösrissu Terrell Owens toipuu nilkkavammastaan. Philadelphian hyvä saldo selittyy pitkälti juuri sillä, että muu NFC on niin surkea. Phillyn saldo AFC:n joukkueita vastaan ei mikään mahtava ollut. Joukkue voitti TO:n vielä mukana ollessa paskan Clevelandin tiukassa pelissä, sen jälkeen voitti kotonaan pleijareista rannalle jääneen Baltimoren ja hävisi rumasti Pittsburghille. Viimeisessä cincy-matsissa Eagles peluutti kakkosmiehitystä, joten sille ei painoarvoa kannata laskea. Eagleshan on hävinnyt kolmesti peräkkäin konferenssifinaalissa, joten tämä saattaa takoa jollain lailla jo joukkueen pääkopassa.

Muilla joukkueilla en usko olevan juuri mitään mahdollisuuksia kannuun asti tai sitten olen ainakin itse todella yllättynyt.

Täytyy vielä jonkin verran spekuloida otteluohjelmalla. Tulevana viikonloppuna Bostonin seudulla kohtaavat viime vuoden konferenssifinaalin uusinnassa NE ja Indy äärimmäisen mielenkiintoisessa matsissa. Pittsburgh hoidellee Jetsin omassa matsissaan helpohkosti. Näin ollen ohjelma suosii selkeästi Pittsburghia, koska se joutuu kohtaamaan "kovan" joukkueen (NE/IND) vain kertaalleen ennen SB:ia ja senkin kotonaan, joten nostan sen rankingissani niukasti ykköseksi. Mahdollisista match-upeista vielä sen verran, että mikäli NE selviää Indystä ja Paytonista noinkin rampana, pidän todennäköisenä että joukkue hoitelee myös Steelersin, koska puolustuksen poissaolot kohdistuvat ensisijaisesti juuri heittopuolustukseen, jolle olisi kovasti käyttöä Indyä vastaan. Juoksupuolustus on vähemmän rikki, joten Steelersin pysäyttäminen ei vaikuta mitenkään ylivoimaiselta.

Tässä oma tämänhetkinen ranking.

1. Pittsburgh
2. New England
3. Indy
---
4. Philadelphia
---
5. NY Jets
6. Minnesota
7. Atlanta
8. St.Louis

Katkoviivojen kohdalla hajurakoa.

Äärimmäisen mielenkiintoiset AFC:n pleijarit siis tiedossa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mario66
Jäsen
Viestit: 309
Liittynyt: 24.05.2004, 12:04
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja mario66 »

Isot kiitokset asiantuntevasta ennakosta! 8)
Toivottavasti myös muut kirjoittavat mielipiteitään!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Haluaisin vieläkin liputtaa ainakin osittain altavastaajien puolesta näissä postseason väännöissä.

Jets @ Pittsburgh pelistä saattaa tulla Pittsburghille yllättävän vaikea. Jetsilla on loistava juoksupuolustus ja Steelersin hyökkäyksen tärkeimmistä aseista RB Jerome Bettis ja RB Duce Staley eivät ole täydessä kunnossa. Vaikka Ben Roethlisberger on pelannut hyvin niin ei hän mitään Manning tai Culpepper ole joten heittopelillä Pittsburgh ei kovin pitkälle pääse. Jetsilla on Pennington johon en vieläkään luottaisi tiukassa paikassa.

Pittsburgh näyttää olevan ykkössuosikki välittäjille mutta kuten sanottu niin olisin tuosta hieman eri mieltä vaikkakin kotietu tekee hyvää. Jets on mielestäni heikoin vielä jäljelläolevista joukkueista.

Indianapolis @ New England pelistä löytyy minun ykkössuosikkini mestariksi, New Englandilla on valmennus, valmennus, kokemusta ja tarvittavat pelaajat mestaruuteen. Ty Law loukaantuminen on huono mutta New Englandissa systeemi on yhtä pelaaja merkittävämpi.

Indianapoliksella on hyökkäys ja kicker Vanderjagt mutta puolustusta ei ole näkynyt kaudella kuin parissa kolmessa pelissä eikä valmennus ole NE:n tasoa. Manning pystyy periaateessa voittamaan pelejä yksin mutta postseasonilla hyviä joukkueita vastaan tuo on hieman epätodennäköistä, silti jos Colts NE:n selvittää niin mahdollisuudet on superhyökkäysvoittoiseen Superbowliin Indianapolis vs. Minnesota jonka kaikki todennäköisesti haluaisivat nähdä(ainakin minä:) )

En oikein osaa arvioida Atlantan todellista tasoa, Vickilla on todellinen huippukausi takana ja muutkin osat juoksuhyökkäyksestä toimii hyvin mutta heittopelin puuttuminen aiheuttaa ongelmia jos Atlanta jää pelissä liikaa tappiolla enkä usko että puolustus kestäisi Philadelphia tai Minnesotan hyökkäyksen tykityksen.

Postseason rankingissa Stl on minulla vain hieman Jetsia parempana mutta Marc Bulger on sellainen QB joka saataisi yllättää ja vielä joukkueen superbowliin asti.

Minnesota @ Philadelphia onkin sitten divisional playoffsin toinen erityisen kiinoista ottelu Colts @ NE pelin lisäksi. Saatan hieman yliarvostaa Minnesotaa mutta jos RB Williams ja erityisesti WR Moss on pelikunnossa niin Philaldephian puolustus joutuu todella koville kun Culpepperilla on kentällä 4-5 tasaveroista targettia eikä paraskaan puolustus pysty pitämään kaikkia noista. Juoksupeli taitaa Minnesotalla vähentyä sitä enemmän mitä pitemälle kausi etenee, suurin kysymys on puolustuksen taso. Runkosarjassa Minnesotan puolustus oli käytänössä turha mutta Green Bayta vastaan merkkejä oli jo huomattavasti paremmasta ja kun Philadelphialta puuttuu WR Terrell Owens niin mahdollisuus on kyllä olemassa.

Philadelphia olisi minulla toinen suosikki NE:n kanssa JOS WR Terrell Owens olisi mukana pelissä mutta kun ei. McNabb kyllä ansaitsisi jo mestaruuden tai ainakin SB pelin. Jos Philadelphia selviää Minnesotan hyökkäyksestä niin tuleva NFC finaali Atlantaa tai St Lousia pitäisi olla melko helppo.

GWS mukainen postseason ranking:

1.New England
2.Pittsburgh(kotietu)
--
3.Philadelphia
4.Indianapolis
5.Minnesota
-
6.Atlanta
7.Stl
8.NY Jets

ja loppuu vielä mutu-arvaus kauden lopuista peleistä:

Divisional
NY Jets @ Pittsburgh --- Indianapolis @ New England
St Louis @ Atlanta ---- Minnesota @ Philadelphia

Conference
New England @ Pittsburgh
St Louis @ Minnesota

Super Bowl
New England vs. Minnesota


BTW: Nintendo perheelle sellaisia terveisiä moderaattoreilta että perinteisesti tällä on ollut yksi käyttäjätunnus per käyttäjä ;)

EDIT: Pelivalinnat viikonlopulle Pinnaclen kertoimilla: NY Jets +9, Minnesota +9 ja Indianapolis @ New England Under 51,5

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut MarkusM, 12.01.2005, 11:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 16:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Re: Kysymys NFL-asiantuntijoille...

Viesti Kirjoittaja Morphion »

Mariostars kirjoitti:Olisiko mahdollista saada joltain hyvin NFL:ää tuntevalta palstalaiselta (MarkusM, Morphion?) pientä arviota pudotuspelijoukkueiden voimasuhteista ja ennustusta siitä mikä joukkue tulee juhlimaan 6. päivä helmikuuta..?
Tässä ollaan asiantuntijasta aika kaukana, mutta tässä omia näkemyksiäni tulevista otteluista ja mestariehdokkaista:

ST.LOUIS RAMS (8-8, 2-6 vieraissa) @ ATLANTA FALCONS (11-5, 7-1 kotona)

St.Louis Rams kukisti viime viikonlopun wildcard ottelussa Seattle Seahawksit numeroin 27-20 ja nyt vastaan asettuu Atlanta Falcons. Tässä ottelussa ovat vastakkain regular seasonin tehokkainta juoksupeliä esittänyt Falcons (2.672 yards - 167 yards/game) ja yksi liigan huonoimpia juoksupelin pysäyttäjiä, Rams (136,2 yards/game). Atlanta on pelinrakentajansa Michael Vickin johdolla erittäin vaarallinen joukkue. St.Louis Rams yrittää saada heittopelinsä rullaamaan pelinrakentaja Marc Bulgerin johdolla, mutta Atlantan puolustus on Ramsin offensive linelle luultavasti ylivoimainen vastustaja. Falconsien Patrick Kerney (13 säkitystä - liigan 4. eniten ja 66 taklausta) ja Rod Coleman (11,5 sacks - 40 tackles) eivät varmasti tee Ramsin pelinrakentajan Marc Bulgerin illasta helppoa. St.Louisin wide receivers Isaac Bruce ja Terry Holt ovat kuitenkin vaikeita pidettäviä ja kun vastassa on Atlantan kovin keskinkertaiset safetyt niin tässä saattaa olla Ramsien ase Falconsien tehokasta juoksupeliä vastaan.

ARVIO: Atlantan puolustus tekee Bulgerin illasta vaikean. Atlanta juoksee Ramsien yli.


MINNESOTA VIKINGS (8-8, 3-5 vieraissa) @ PHILADELPHIA EAGLES (13-3, 7-1 kotona)

Vikings ja Eagles kohtasivat regular seasonin peliviikolla kaksi Philadelphiassa, peli päättyi Eaglesin voittoon lukemin 27-16, mutta peli oli tasainen ja olisi voinut kääntyä miten päin tahansa. Philadelphia Eaglesin Terrell Owens (1.200 yards - 14 TD) on loukkaantuneena ja pelinrakentaja Donovan McNabb ei juurikaan ole pelannut kahdessa viimeisessä regular season ottelussa. Minnesotan kaksikko QB Daunte Cullpepper ja WR Randy Moss on liekeissä. Minnesota pelaa hyvää heittopeliä (282,2 yards/game - liigan toiseksi eniten), mutta Vikingsien pelityyli pitää sisällään tietyn riskin.
Philadelphian puolustus tulee luultavasti agressiivisesti luomaan painetta Minnesotan pelirakentajaa
Daunte Cullpepperia vastaan.

Philadelphia Eaglesin arvioidaan olevan NFC puolelta oikeastaan ainoa joukkue mikä voisi todella varastaa AFC joukkueilta SuperBowlin. Tämä Minnesotan ja Philadelphian joukkueen välinen kohtaaminen on kuitenkin ennakkoon arvioituna erittäin tasainen. Paljon kysymysmerkkejä leijuu ilmassa ennen ottelua; onnistuuko Eagles tekemään Vikingseja vastaan 27 pistettä nyt kun TO on loukkaantunut? Onko McNabb parhaassa terässä kun hän on käynyt kentällä heittämässä yhteensä kolme(?) heittoa viimeisten kolmen viikon aikana? Pystyykö Eaglesien puolustus pistämään Cullpepperin kuriin? jne. jne.

ARVIO: Tasainen tiukka peli tulossa, peli voi mielestäni kääntyä kuinka päin tahansa. Siitä huolimatta että Philadelphia Eaglesia pidetään ennakkoon suosikkina, niin minä veikkaisin Minnesota Vikingsien voittavan tämän kohtaamisen.

NEW YORK JETS (10-6, 4-4 vieraissa) @ PITTSBURGH STEELERS (15-1, 8-0 kotona)

New York matkustaa Pittsburghiin Steelersin vieraaksi joka ei ole tällä kaudella kotikentällään hävinnyt vielä kertaakaan, itseasiassa Steelers ei ole koko kaudella hävinnyt kuin kerran, syyskuussa Ravensille Baltimoressa. Joukkueet kohtasivat kuukausi sitten Pittsburghissa, tuolloin ottelu päättyi 17-6 Steelersin hyväksi. Mielestäni Steelersien tulokas pelinrakentaja Ben "Big Ben" Roethlisberger on sekä joukkueen vahvuus että heikkous. Big Ben on pelannut erinomaisesti, mutta on vaikea arvioida miten playoff pelien tuomat paineet vaikuttavat tämän tulokkaan suorituksiin. Molemmat joukkueet puolustavat hyvin ja pelistä tuskin tulee kovin suuri lukemaista, Pittsburghia vastaan tehtiin liigan vähiten pisteitä ( 15,7 pts/game) ja New York Jets oli samassa tilastossa neljäs (16,3 pts/game).

ARVIO: Mielestäni tässä ottelussa on selkeämpi voittaja suosikki kuin muissa otteluissa; Pittsburgh Steelers. Vähä pisteinen ottelu.


INDIANAPOLIS COLTS (12-4, 5-3 vieraissa) @ NEW ENGLAND PATRIOTS (14-2, 8-0)

Uuuh... ehdottomasti kierroksen mielenkiintoisin ottelu. Vastakkain hallitseva mestari Patriots ja tällä kaudella touchdown ennätyksen rikkoneen QB Peyton Manningin Colts. Patriotseilla on vahva puolustus (16,2 pts/game - 310,8 yards/game - liigan 9.) ja hyvä hyökkäys (liigan 7.). Patriotseilta puuttuu cornerbackit Ty Law sekä Tyrone Poole. Indianapolis Coltsien pelinrakentaja Peyton Manning on ilmiömäinen, 4.557 yards - 49 TD!!! Peytonin johdolla Coltsien hyökkäys oli liigan toiseksi paras (404,7 yards/game - 32,6 pts/game), valitettavasti Coltsien puolustus ei ole samaa tasoa (370,6 yards/g - 21,9 pts/g - liigan 29.). Viime viikonloppuna Colts kohtasi Denver Broncosin. Peytonin pelaaminen oli kaunista katsottavaa ja ottelu oli jo puoliajalla 35-3. Denver sai vähän enemmän otetta pelistä toisella puoliskolla, mutta ottelu päättyi Coltsien 49-24 hyväksi. Colts ja Patriots kohtasivat viime kaudella AFC championship ottelussa josta Patriots selviytyi voittajana lukemin 24-14... ehkä tällä kertaa Colts poistuu kentältä voittajana. Pystyykö Patriots pysäyttämään Coltsin hyökkäyspelin?

ARVIO: Kaksi erittäin taitavaa joukkuetta vastakkain. Coltsin hyökkäyspeli on tehokasta, mutta puolustus on heikohkoa. Patriots on hyvä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Jos Peyton pääsee heittämään 3+ touchdownia uskoisin Coltsien selviävän voittajana. Tämän ottelun voittajan uskoisin myös voittavan SuperBowlin.


1. Indianapolis Colts
2. New England Patriots
3. Pittsburgh Steelers
-----------------------------------
4. Minnesota Vikings
5. Philadelphia Eagles
6. Atlanta Falcons
-----------------------------------
7. St.Louis Rams
8. New York Jets


Tässä vaiheessa ei enää varsinaisia heittopusseja mukana ole (hmph... Jets?) jotenka pelit voi mennä periaatteessa miten päin tahansa. Colts, Patriots, Steelers ja Eagles saa kyllä aika heikkoja kertoimia mestarivedoissa. Itse lähdin kokeilemaan St.Louis Ramsia ennen Wild Card viikonloppua annetulla 55.00 kertoimella :wink:

EDIT: PELIVALINNAT (Unibet)
Minnesota Vikings +9.0 1,85
Pittsburgh Steelers-New York Jets U34.5 1,90

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Morphion, 13.01.2005, 22:21. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Heitetäänpä nyt ajatuksia viikonlopun matseista tähän samaan ketjuun.

NY Jets @ Pittsburgh.

Itse en pidä Jetsiä ihan yhtä heikkona kuin muut ketjuun kirjoittaneet. Joukkueella on kelpo juoksupuolustus, joka on erittäin tärkeä ominaisuus Steelersiä vastaan. Joukkueet kohtasivat muutama kierros ennen runkosarjan loppua puolustusvoittoisessa matsissa, jonka Pittsburgh väänsi edukseen 17-6 RB Jerome Bettisin heitettyä (!) ratkaisevan TD:n viimeisellä neljänneksellä. Jets kuitenkin roikkui pelillisesti ihan mukavasti Steelersin kyydissä ja pidän Jetsille tarjottavia 8.5 pisteen tasoituksia liioitteluna. Pisteitä tuskin paljoa tehdään, kun molempien vahvuudet lepäävät juoksussa ja luvassa on sääennusteiden mukaan nollakeliä tai pikkupakkasta. Totaaliraja on kuitenkin niin alhaalla (35), että under ei ainakaan toistaiseksi maistu. Mainittakoon, että tuossa runkosarjakohtaamisessa tasoitukset pyörivät neljän ja viiden pisteen kieppeillä. En näe voimasuhteiden muuttuneen tuosta mitenkään merkittävästi, joten peliin Jets +8.5.

St. Louis @ Atlanta

Bookereilla Atlanta seitsemän pisteen suosikkina. Tuo linja tuntuisi olevan koko lailla kohdallaan. Tässä matsissa tutkailen lähinnä overia. St. Louisin juoksupuolustus oli runkosarjassa liigan neljänneksi huonoin. Näin ollen Vick ja Dunn tulevat ravaamaan puolustuksesta läpi aikamoisella rytinällä. Toisella puolella palloa Bulger pääsee paiskomaan palloa Brucelle ja Holtille tutuissa olosuhteissa, koska Atlantassa pelataan sisällä kuten St.Louisissakin. Atlantan heittopuolustus on korkeintaan keskinkertainen, joten pallo liikkunee vahvasti myös tähän suuntaan. Sääkään ei pääse häiritsemään, kun sisällä pelataan. Totaaliraja on tällä hetkellä 48, mikä on playoff-matsissa aikamoisen korkea, joten vielä en overia tähän pelaa, mutta jos linja tuosta hieman tippuu, niin täytynee tarttua.

Minnesota @ Philadelphia

Tästä samaa mieltä Markuksen ja Morphionin kanssa, eli Philadelphia on bookereilla aivan liian suurena suosikkina. Owensin loukkaantumisen jälkeen Phillyn hyökkäys ei suuremmin ole juhlinut. Lisäksi joukkueen hyökkäyksen muut avainpelaajat (mm. McNabb & Westbrook) eivät pelanneet viimeisissä runkosarjamatseissa juuri lainkaan, joten heidän pelivireensä on hyvinkin kyseenalainen. Myös under (raja 47,5) kiinnostaa tähän kovasti. Minnesotan ja muidenkin sisällä kotimatsinsa pelaavien joukkueiden hyökkäyksen tehot ulkoilmassa ovat yleisesti huomattavasti kotiolosuhteita heikommat. (Viime viikonlopun Green Bay matsi oli se säännön vahvistava poikkeus :) ) Tähänkin matsiin luvassa nollakeliä mikä tuskin ainakaan edesauttaa Minnesotan heittohyökkäystä.

Indianapolis @ New England

Kaikkein odotetuin matsi viikonlopun kohtaamisista. Oletin NE:n olevan kolmen pisteen suosikkina. Nyt raja näyttäisi pyörivän kahden kieppeillä. NE:n puolustuksen loukkaantumiset ovat kuitenkin niin pahat, etten tuohon vielä ainakaan uskalla tarttua. Yleisesti puhutaan lähinnä cornerien Ty Law ja Tyrone Poole loukkaantumisista, jotka ovat toki iso menetys, mutta itse nostan esiin myös Richard Seymourin puuttumisen. Seymour ja Willie McGinest ovat NE:n puolustuksessa ne joiden tehtävänä on tehdä vastustajan QB:n homma ikäväksi. Nyt tuosta kaksikosta puolet puuttuu, joten jos Peyton saa katsella rauhassa mihin heittää, hän kyllä targetinsa myös löytää. Viime kauteen verrattuna Indylle etuna myös sääntötulkinta, joka rajoittaa selkeästi takakentän puolustajien kontaktia WR:iä vastaan. Viime vuoden konferenssifinaalin nähneet varmaankin muistavat, kuinka paljon NE:n puolustajat repivät ja tönivät Indyn rissuja. Jos tuomarit ottavat nuo yhtä tarkasti kuin runkosarjassa on tästä Indylle iso etu. En ole viime viikonlopun matseja nähnyt, joten en osaa sanoa millainen tuomareiden linja näissä matseissa oli. Jos jollakulla on tästä tarkempaa tietoa, niin otetaan kiitollisuudella vastaan. Mielenkiintoinen matsi joka tapauksessa tiedossa, mutta pelattavaa ei ainakaan toistaiseksi löydy.

Noita säätietoja olen muuten tutkaillut tällaisesta paikasta:

http://www.weather.com/activities/events/sports/
ja sieltä linkki NFL.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Nopeille vielä lisäys, New Englandin kertoimet ovat kohonneet sille tasolle, että pakko pelata sitäkin. Kyllähän Pats tässä kuitenkin suosikki on.

Eli peliksi NE pk 1.97 Pinnaclella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”