Tänään on 25.06.2018, 10:22.

nba pe -viimeisen pudotuspelipaikan kohtalo

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3848
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.94 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1591

Pisteitä: 14752
Paikkakunta: Tampere

nba pe -viimeisen pudotuspelipaikan kohtalo

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Toronto Raptors - Milwaukee Bucks 2 1.25
Miami Heat - Washington Wizards 1 2.55

yht.3.19, panos 5/5

Kello 2 yöllä suomen aikaa alkaa ottelu siipirikon Toronton ja Milwaukeen välilä, jossa Milwaukee tulee hallitsemaan ottelua ilman intoa ja Carteria pelaavaa Torontoa vastaan jolla on alla 4 peräkkäistä tappiota.

Tämän ottelun mentäessä puoliajalle alkaa Miamissa Heatin ja Wizardsien välillä ottelu. Kentälle saapuessa Washingtonin miehien silmissä siintää viellä kaukana horisontissa toivo ettei kausi viellä päättyisikään runkosarjan loppuun. MJ ja kumppanit aloittavat taistelun haaveestansa.

Samaan aikaan Torontossa ottelu jatkuu ja Bucks jatkaa pelin hallintaa Toronton varamiehistöä vastaan ja ottelu kääntyykin helposti Bucksille. Siinä samassa Miamiin kantautuu tieto Milwaukeen voitosta Wizards pelaajien korviin, heidän viimeinen oljenkorsi on poissa, pelaajien katseet kääntyvät lattiaan, se oli tässä nyt. M.J.:n mieleen tulevat ajatukset eläkevuosista, hänenkään taistelunsa ei auttanut viemään Wizardseja pudotuspeleihin. Into Washingtonin pelistä katoaa ja Miami tulee rinnalle ja ohitse ja nappaa kotiyleisönsä edessä voiton jo seuraavaan kauteen katseensä kääntäneestä Wizardsistä, ajankauteen jälkeen kuningas Jordanin. :cry:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”