Tänään on 24.05.2018, 03:19.

NFL week 14

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
siivooja
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 25.11.2004, 14:53
Pisteitä: 0

NFL week 14

Viesti Kirjoittaja siivooja »

Tervehdys kaikki soikhiopäät!

Alustavaa juttua kierrokselle 14, josta löytyy jo nyt muutama pikku pelimahku.
(lukuohje: oletettu ATS-voittaja mainittu ensin, suluissa (oma pwr/markkina) vs (markkinan O/U), kotijoukkueen edessä tahtönen)

Indianapolis Colts (-17/-10) vs (57) *Houston Texans
Juupa juu, taas täällä.
Jälleen on Coltsien pistetehtailukykyä hieman aliarvioitu. Oma arvioni liikkuu pikemminkin tuolla -16/-17 tienoilla, markkinoiden tämänhetkisen -10 sijaan.

Indyn hyökkäyksen vyöryä maassa JA ilmassa on tällä hetkellä vaikea pysäyttää. Varsinkin nyt, kun on vastassa joukkue, jonka heittopuolustuksen kuvaamiseen riittää yksi sana: surkea.
Eipä voi Coltsinkaan pojat tällä osa-alueella kehuskella, meno tuntuu olevan aivan samaa tasoa. Kentällä ero tulee siinä, että Manningin hyökkäysporukka kykenee antamaan omalle puolustukselleen kaivattua lepoaikaa.

Tähän peliä IND -10:llä.
Jos O/U olisi luokkaa 30-40, niin kiinni vaan, nyt näemmä markkina hilaa lukua kohti taivaita (57), mutta riittäneekö tuokaan?


Philadelpia Eagles (-12/-9) vs (37.5) *Washington Redskins
Kovasti löytyy pelimahdollisuuksia nykyään suosikeista.
Tässäkin on hieman liikkumavaraa: oma arvio -11/-13, markkinan -9.

Washingtonin otteet ovat hiukan parantuneet, juosten kulkee, mutta heittohyökkäys hakee uomiaan. Puolustus kykenee laittamaan juoksuille kampoihin, päivittäinen harjoitusvastustajahan löytyy oman joukkueen pukukopista. Luokkaero + suoritusero viimeaikaisissa otteluissa, on kuitenkin selkeästi Philadelphian puolella. Heittopelit todennäköisesti puraisevat punanahkoja ja kipeästi, aiheuttaen ilmavaivoja.

Pikku peli jo nyt, underia voi loppuviikosta sitten varovaisesti kuikuilla.

Nyt moppi kännyyn, tarkempi syyni alkakoon.

*** siivooja ***

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut siivooja, 10.12.2004, 20:31. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


siivooja
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 25.11.2004, 14:53
Pisteitä: 0

Pikku päivitystä

Viesti Kirjoittaja siivooja »

Indianapolis vs Houston

Ei muutoksia linjassa. QB Payton Manning & WR Marvin Harrison sekä RB Edgerrin James tulevat dominoimaan tätäkin ottelua. Texansien puolustuksen on vaikea kohdistaa voimiaan tai käyttää tuplaa, kun ei koskaan tiedä mistä milloinkin tullaan. Colts pöllytti Houstonia aikaisemmin kotonaan 49-12, säkittäen QB Carrin viidesti, joten aikaisempi arvio pitää edelleen kutinsa.

Manning ja Harrison ovat uusineet sopimuksensa Coltsin kanssa, Harrison kuulemma loppu-urakseen asti, joten näiden herrojen varaan on jatkossakin tarkoitus rakentaa.

Loukkaantuneena viime pelissä ollut C Jeff Saturday lähti kesken pois torstain harjoituksista, tarkempaa tietoa odotellaan lauantaiksi perjantain treenien jälkeen. Coltshan on pelannut ainakin neljä ottelua siten, että joku hyökkäyksen linjan aloittajista on ollut loukkaantunut, joten suurempaa huolta mahdollinen poissaolo ei aiheuta.

Houston lähtee varmasti hyökkäämään maata pitkin, kuluttamaan aikaa kellosta pitääkseen Manningin pois kentältä, ja hakemaan muutamaa isoa peliä. Joukkue on kunnossa eikä tärkeitä pelaajia tarvitse makuuttaa lasaretissa. Puolustuksessa veteraani CB Aaron Glennin ja CB Dunta Robinsonin on pakko onnistua.

EDIT la 11.12. Saturdaytä lepuutettiin perjantaina eikä hän osallistunut harjoituksiin.

Philadelphia vs Washington

Hieman huolia aiheuttaa tieto, että viime viikonlopun voitto arkkivihollisesta Green Baystä olisi syönyt pattereita. Tarkkaillaanpa tilannetta, sillä jos latautuminen jää vajaaksi voi ottelusta tulla odotettua tasaisempi. Ei muutoksia linjassa.

Eagelsien hyökkäyksen linjan RG Jermaine Mayberryn ja LG Artis Hicksin tilanne auki perjantain treenien jälkeen. Siitä ja puolustuksen mahdollisista peliryhmitysmuutoksista - aloittaja DE Derrick Burgess, LB Nate Wayne out, DE Jerome McDougle epävarma - kuullaan tarkemmin lauantaina.

Washingtonissa harjoitukset muistuttivat enemmän vesipalloa kuin jenkkifudista. Heittokuvioiden juoksu jäi vähiin. Positiivisella puolella on Pro Bowl LB LaVar Arringtonin mahdollinen paluu avauskokoonpanoon. Puolustuksen linjaan tarvitaankin vahvistusta, sillä DE Demetric Evans liittyi sairasjoukkoihin Phillip Danielsin seuraksi alkuviikosta. DT Jermaine Haley ja DT Joe Salavea ovat molemmat listattu todennäköisiksi, ja kumpikin veti täyden harjoituksen sekä keskiviikkona että torstaina. Lisääkin erilaisia vammoja löytyy, joten kovasti koetellaan molempien joukkueiden puolustuksia.

EDIT: la 11.12. Mayberry ja Hicks molemmat mukana. Hicksin kohdalta en ole aivan varma onko tuo joukkueelle positiivinen asia, mies on ollut poissa jo kolmatta viikkoa. Puolustuksen linjan ongelmat vain lisääntyvät, DT Sam Reyburnin ja DE Hugh Douglasin kirjottauduttua sairaslistalle. Molemmat kuitenkin pelannevat. McDougle ei harjoitellut perjantaina.

Epävarmuus siis vain lisääntyy, joten seurataan tilannetta loppuun asti ennen lisäpanostuksia.

*** siivooja ***

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”