Tänään on 27.05.2018, 23:47.

MLB pe

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

MLB pe

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Eiliset pelit meni sitten kaikki väärin, Fla @ Phi ratkesi Cormierin huonouteen ja Los @ Sdg peli siihen kun San Diego sai neljännessä jonkun kummallisen turbon päälle ja myös Ishii mokasi tuon syöttövuoron.

Tänään tulee toivottavasti parempi tulos seuraavilla peleilla:
Nyt on hieman kiire joten toistaiseksi vain prosentit, perustelut tulee myöhemmin. EDIT : lisätty

Seattle(Franklin) @ Texas(Valdes)
52% - 48%
CBet : 2,02 - 1,82
Pinnacle : 2.120 - 1.833

Siis siitähän lähdetään että Seattle on Texasia parempi joukkue, A-Rodia ja Urbinaa lukuunottamatta ei oikein tule mieleen mitään osaaluetta jossa Texas pärjäisi Marinersille.

Seattle sai heti kauden avaussarjassa vastaansa pahimman mahdollisen eli Oaklandin josta tuli sentään yksi voitto. Myös Texas sai pahan avausvastustajan Anaheimista josta myös tuloksena oli yksi voitto heti avausottelusta juuri Valdesin kohtalaisella pelillä.

A-Rod on osunut toistaiseksi vähän heikosti, tosin kolmesta osumasta kaksi on johtanut homeruniin joten A-Rod on yhä todella vaarallinen.
Seattlen kärki Suzukin johdolla on toiminut aika hyvin vielä kun Martinez ja Boone löisi Suzukin vähän tehokkaammin kotiin niin Seattlen peli alkaisi kulkea.

Franklin teki viimekauden loppupuolella jokseenkin onnistuneen siirtymän relieveristä aloittavaksi syöttäjäksi, Valdes on Texasin paras aloittaja mutta se kertoo enemmän Texasin rotaation laadusta kuin Valdes hyvyydestä. Kumpikaan syöttäjistä ei vakuuttanut harjoitusotteluissa joten silläkään alueella ei suuria eroja löydy.

Anaheim(Appier) @ Oakland(Lilly)
49% - 51%
CBet : 2,25 - 1,67
Pinnacle : 2.320 - 1.714

Nykyinen mestari vastaan tuleva mestari?
Tässä on tullut vihjattua jo Angelsia vastaan ja sen puolesta, sitten ensimmäisen ottelun nykimisen Anaheim on saanut pelinsä kulkemaan.
Oakland on minun ja monen muun suosikki mestariksi ja sen kauden aloitus on ollut hyvä sisältäen kaksi voittoa ja yhden häviön Seattlesta.
Mutta vaikka Oakland on mestarisuosikki niin silti sen ja Anaheimin materiaaliero ei ole kovin suuri.

Toistaiseksi Oaklandin tehot on toistaiseksi jakautunut aika tasaiseksi, Anaheimilla Fullmer ja erityisesti Molina ovat olleet yllättävän hyviä.

Appierin loppukausi oli vähän heikohko mutta perustasoltaan Appier on mielestäni vähän Lillya parempi. Anaheimilta löytyy kyllä laadukkaita relieveraita jos ja kun Appier ei syötä kuin 5-6 syöttövuoroa. Lilly on lievästi Appieria parempi harjoitusotteluissa mutta ei niin paljon että se vaikuttaisi merkittävästi.


Arizona(Kim) @ Colorado(Chacon)
59% - 41%
CBet : 1,80 - 2,05
Pinnacle : 1,80 - 2,170

Colorado yllätti eilen Houstonin voittamalle sen 10 - 5, erityisesti Cruz oli tosi hyvä.
Arizona on kyllä hävinnyt kaksi ottelua Dodgersille murskalukemin 5-0 ja 8-0 mutta ei kannata luulla että Arizonan taso olisi mitenkään erityisen huono.

Arizonan lyöjät eivät varsinaisesti ole vielä päässeet vauhtiin mutta tämä olisi hyvä ottelu siihen, Coloradon puolelta hyvin on pelannut ainakin Helton ja Belliard, Walkerilta voi odottaa parempaa osumistarkkuuttaa mutta kahden tai kolmen ottelun jälkeiset lyöntitilastot eivät varsinaisesti ole vielä kovin luotettavia pelaajan laajempaa tasoa ajatellen.

Kim oli viimekaudella Arizonan huippu closeri ja yrittää nyt siirtymistä aloittavaksi syöttäjäksi jonka uskon onnistuvan melko hyvin. Chaconin ei voi sanoa olevan mitänkään huippusyöttäjä tosin hän oli harjoitusotteluissa todella hyvä. Kyllä Kiminkin harjoitusottelut menivät hyvin mutta ei sentään ihan niin hyvin kuin Chaconilla.


Montreal(Ohka) @ NY Mets(Cone)
52% - 48%
CBet : 2,02 - 1,82
Pinnacle : 2.110 - 1,840

Montreal aloitti kauden ottamalla voitot jokaisesta Atlanta sarjan ottelusta, tuon Atlanta sarjan juoksut menivät Montrealille 18 -2.
Mets hävisi kaksi kolmesta ottelustaan Cubsia vastaan ailahtelevalla pelillä.

V. Guerrero palasi edelliseen otteluun pelikiellosta ja aloittikin kautensa hyvin : 2 of 3 H: 2 RBI: 1 voisi myös olettaa että Guerrerolla on paljon pelihaluja myös tänään. Metsin lyöjistä ainakin Floyd ja Cedeno ovat olleen huonoja.

Ohka pelasi hyvin viimekaudella, tosin harjoitusottelut menivät melko huonosti mutta ei Conekaa ollut harjoitusotteluissa erityisen hyvä.
Cone ei ole aloittanut pääsarjatason ottelua pitkään aikaan enkä usko tämäkään ottelun sujuvan kovin hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut MarkusM, 04.04.2003, 12:50. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


Noose
Jäsen
Viestit: 111
Liittynyt: 28.02.2003, 14:32
Pisteitä: 102

Viesti Kirjoittaja Noose »

Rangers (Valdes) - Mariners (Franklin) 2 @ 2.12 Pinnacle
Reds (Graves) - Cubs (Estes) 2 @ 2.13 Pinnacle
Padres (Condray) - Dodgers (Dreifort) 1 @ 2.40 Pinnacle
Rockies (Chacon) - Diamondbacks (Kim) over 11.5 @ 1.952

Markuksen kanssa samoilla linjoilla M'sista. Katselin jo etukäteen hieman kieroon tuota M'sin saamaa kerrointa, ja paremmin tutkittuani selvisi, että 4+ERAsta huolimatta Valdesilla on heikko 1-7 record Rangersia vastaan. Myös Rangersin isoin ase Alex Rodriguez on pysynyt varsin hyvin Franklinin hyppysissä, eikä A-Rod ole lyönyt kuin 3-for-18 Franklinia vastaan.

Tuohon Coloradon ja Arizonan peliin mietin pitkään D'backsia, mutta lopulta kuppi kääntyi todennäköisen overin puoleen. Coorsilla pelataan, eli todellinen hitters park, joka jo sinällään nostaa juoksulukemia. En usko Coorsilla Kimin pystyvän pitämään aisoissa Rockiesin avainlyöjiä Todd Heltonia, Larry Walkeria ja Preston Wilsonia. Myös D'backsilta löytyy lyöntivoimaa, vaikkakakaan kärki ei ole aivan Rockiesin tasoa. Rockies antaa kuitenkin Chaconissa tasoitusta, joten eiköhän tässä puolin ja toisin tulla juoksuja mättämään.

Chicago Cubsia kokeillaan Cincinnati Redsin vieraana. Redsin alkukausi uudella Great American ballparkilla jäi torsoksi, kun Pirates kävi vetämässä Redsiltä maton alta ja veivät kaikki kolme ottelua nimiinsä. Nyt ei ainakaan vastus helpotu. Näkisin ainakin vielä tässä vaiheessa kautta Estesin olevan suurin piirtein samalla viivalla Gravesin kanssa, jonka lisäksi näen Cubsilla olevan paremmat valmiudet tuottaa juoksuja juuri tällä hetkellä. Tämä hetki voi muuttua kovinkin nopeasti, mikäli Redsin OF Dunn / Kearns / Griffey Jr. löytää asiallisen vireen. En usko tällä Redsin "kotiedulla" olevan paljoakaan merkitystä, vaan lähinnä tuo kääntyy joukkuetta vastaan, kun mikään ei tunnu onnistuvan uudessa kämpässä. Cubs niukka suosikki tässä.

Neljäntenä San Diego Padres, joka kohtaa LA Dodgersin ja piiiitkältä tauolta takaisin palaavan Darren Dreifortin. Dreifort on ollut jo pari kautta sivussa ja nyt näyttäisi, että hän olisi jälleen kunnossa. Eka startti on kuitenkin aina arvoituksellinen, enkä tässä tapauksessa usko Dreifortin menestykseen. Dreifortilla on lifetime 0-7 record Padresia vastaan, joten tässä ei liene yhtä suurta syöttäjäetua mitä toimistot antaa ymmärtää. Padresin Clay Condrayta ei tosin myöskään voi pitää oikein minään ennen kuin tulokset alkavat puhua puolestaan, jonka takia tähän heitin minimipanokset.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Soittakaa THE DARK LIEGE OF CHAOS IS UNLEASHED AT THE ENSORCELLED SHRINE OF A'ZURA-KAI (The Splendour of a Thousand Swords Gleaming Beneath the Blazon of the Hyperborean Empire Part II)!

Minikommentit


Arrows
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 17.01.2003, 22:55

Tuotto: +5.08 yks.

Palautus%: 106.91%

Panosten ka: 1.88 yks.

Vetoja: 39

Pisteitä: 75

Viesti Kirjoittaja Arrows »

Philadelphia (Roa) - Pittsburgh (Suppan) 58% - 42%
Milwaukee (Ritchie) - San Francisco (Ainsworth) 40% - 60%
Texas (Valdes) - Seattle (Franklin) 54% - 46%
Chicago Sox (Loaiza) - Detroit (Cornejo) 65% - 35%
Colorado (Chacon) - Arizona (Kim) 45% - 55%
Baltimore (Ponson) - Boston (Burkett) 48% - 52%
Cincinnati (Graves) - Chicago Cubs (Estes) 56% - 44%
NY Mets (Cone) - Montreal (Ohka) 50% - 50%
Tampa Bay (Parris) - NY Yankees (Wells) 32% - 68%
Atlanta (Marquis) - Florida (Tejera) 65% - 35%
Kansas City (George) - Cleveland (Davis) 51% - 49%
Minnesota (Reed) - Toronto (Sturtze) 65% - 35%
St. Louis (Tomko) - Houston (Moehler) 56% - 44%
Oakland (Lilly) - Anaheim (Appier) 54% - 46%
San Diego (Condrey) - Los Angeles (Dreifort) 37% - 63%

Eilen 2/3 ja selvästi voitolle kun isoin peli osui.

Tämän päivän pickit:
Montreal @ Pinnacle 2,09 (2/5)
- Montreal aloitti kauden loistavasti lyömällä ensimmäisessä sarjassa Atlantan puhtaasti voitoin 3-0. Mets puolestaan kompuroi vähän Cubsia vastaan, eikä veteraanisyöttäjä Cone ainakaan minua pysty vakuuttamaan ennen paria hyvää starttia.
Atlanta @ Pinnacle 1,649 (2/5)
- Ei tehtyjä juoksuja kahteen otteluun, mutta silti tasoero näiden joukkueiden välillä on selkeä. Myös syöttäjissä etu Bravesilla, joten sarjan ensimmäisestä matsista pitäisi tulla kotivoitto.
Los Angeles @ Pinnacle 1,685 (2/5)
- Dreifort heitti hyvän spring trainingin ja on palaamassa loukkaantuneiden kirjoista.
Anaheim @ Canbet 2,33 (2/5)
- Ei tasoeron nyt sentään ihan noin iso pitäisi olla. Syöttäjät ovat varsin tasaväkiset, bullpenissä etu menee Angelsille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


bigee
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 06.02.2003, 23:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja bigee »

Noose kirjoitti: Padresin Clay Condrayta ei tosin myöskään voi pitää oikein minään ennen kuin tulokset alkavat puhua puolestaan, jonka takia tähän heitin minimipanokset.

Padresilla on liigan paras joukko nuoria syöttäjiä.Eilen Peavy,tänään
Condrey.Hän syötti viime kaudella 2 peliä,molemmissa 8 vuoroa,
saldona 0.50 ERA :shock: 27 vuorossa kaikkiaan 27 lyöntiä ja 16
poltettua lyöjää..vai ei voi pitää oikein minään :evil:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"eilinen on historiaa,huominen on mysteeri,vain tämä päivä lasketaan"

Minikommentit


bigee
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 06.02.2003, 23:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja bigee »

Arrows kirjoitti: Los Angeles @ Pinnacle 1,685 (2/5)
- Dreifort heitti hyvän spring trainingin ja on palaamassa loukkaantuneiden kirjoista.
Anteeksi vaan,mutta minun mielestä on naurettavaa luottaa vieraissa
syöttäjään,joka ei ole ollut tositoimissa 2 vuoteen..ja vielä isona
suosikkina :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"eilinen on historiaa,huominen on mysteeri,vain tämä päivä lasketaan"

Minikommentit


Noose
Jäsen
Viestit: 111
Liittynyt: 28.02.2003, 14:32
Pisteitä: 102

Viesti Kirjoittaja Noose »

bigee kirjoitti: Padresilla on liigan paras joukko nuoria syöttäjiä.Eilen Peavy,tänään
Condrey.Hän syötti viime kaudella 2 peliä,molemmissa 8 vuoroa,
saldona 0.50 ERA 27 vuorossa kaikkiaan 27 lyöntiä ja 16
poltettua lyöjää..vai ei voi pitää oikein minään
Vedät johtopäätöksiä viime vuoden 27:sta vuorosta, kahdesta ottelusta?
bigee kirjoitti:Anteeksi vaan,mutta minun mielestä on naurettavaa luottaa vieraissa
syöttäjään,joka ei ole ollut tositoimissa 2 vuoteen..ja vielä isona
suosikkina
Mutta sen sijaan viime vuonna kaksi ottelua syöttäneeseen rookie-syöttäjästä voi vetää suuretkin johtopäätökset?

Jos on jotakin sanottavaa, niin arvostaisin varmaankin muiden muassa, että ne esitettäisiin rakentavassa muodossa eikä näin... öhh, kulmikkaasti. Mielellään hyvällä argumentoinnillakin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Soittakaa THE DARK LIEGE OF CHAOS IS UNLEASHED AT THE ENSORCELLED SHRINE OF A'ZURA-KAI (The Splendour of a Thousand Swords Gleaming Beneath the Blazon of the Hyperborean Empire Part II)!

Minikommentit


bigee
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 06.02.2003, 23:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja bigee »

Noose kirjoitti:
bigee kirjoitti: Padresilla on liigan paras joukko nuoria syöttäjiä.Eilen Peavy,tänään
Condrey.Hän syötti viime kaudella 2 peliä,molemmissa 8 vuoroa,
saldona 0.50 ERA 27 vuorossa kaikkiaan 27 lyöntiä ja 16
poltettua lyöjää..vai ei voi pitää oikein minään
Vedät johtopäätöksiä viime vuoden 27:sta vuorosta, kahdesta ottelusta?
bigee kirjoitti:Anteeksi vaan,mutta minun mielestä on naurettavaa luottaa vieraissa
syöttäjään,joka ei ole ollut tositoimissa 2 vuoteen..ja vielä isona
suosikkina
Mutta sen sijaan viime vuonna kaksi ottelua syöttäneeseen rookie-syöttäjästä voi vetää suuretkin johtopäätökset?

Jos on jotakin sanottavaa, niin arvostaisin varmaankin muiden muassa, että ne esitettäisiin rakentavassa muodossa eikä näin... öhh, kulmikkaasti. Mielellään hyvällä argumentoinnillakin.
Jaahas,herra Noose..aikani on rajattua täällä keskustelemaan,tai siis
argumentoimaan :wink: rookie on rookie..enkä tarkoita Condreya.
Tosi rakentavasti sanottu että Condrey ei ole juuri mitään,neuvon ja
kehoitan syvempään MLB:n analysointiin muutenkin kuin game prewievien
suomentamiseen..OVER AND OUT!

PS.eikö olekin kamalaa huomata,että joku uskaltaa ja pystyy olemaan
eri mieltä,ja on vielä oikeassa 8) toistuvasti..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"eilinen on historiaa,huominen on mysteeri,vain tämä päivä lasketaan"

Minikommentit


Noose
Jäsen
Viestit: 111
Liittynyt: 28.02.2003, 14:32
Pisteitä: 102

Viesti Kirjoittaja Noose »

bigee kirjoitti:
Jaahas,herra Noose..aikani on rajattua täällä keskustelemaan,tai siis
argumentoimaan :wink: rookie on rookie..enkä tarkoita Condreya.
Tosi rakentavasti sanottu että Condrey ei ole juuri mitään,neuvon ja
kehoitan syvempään MLB:n analysointiin muutenkin kuin game prewievien
suomentamiseen..OVER AND OUT!
Ei tartte herrotella, ihan Noose vaan.

Kuten myös, aikani on rajattua eikä minua välttämättä kiinnosta/en ehdi tekemään syväluotaavaa pelianalyysiä jokaisesta ottelusta (jos nyt välttämättä haluat niin voin vaikka huomiseksi yhden täysimittaisen analyysin valmistaa, mikäli jokin erityinen herkku on tarjolla). Tämän vuoksi tyydyin tuossakin tapauksessa tuollaiseen, "Condrey ei ole juuri mitään" heittoon.
bigee kirjoitti:PS.eikö olekin kamalaa huomata,että joku uskaltaa ja pystyy olemaan
eri mieltä,ja on vielä oikeassa 8) toistuvasti..
Saa olla eri mieltä, saa olla myös samalla oikeassa. Käsittääkseni olen erilaiset mielipiteet omistani sulattanut oikein asiallisesti, kunhan ne myös on esitetty asiallisesti.

Oma tapasi toimia näkyy olevan muiden yläpuolelle asettuminen, joka ei todellakaan vakuuta. Varsinkaan, kun mitään näyttöjä ei ole vielä nähty. Lähinnä inttämistä ja epäkypsää kritiikkiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Soittakaa THE DARK LIEGE OF CHAOS IS UNLEASHED AT THE ENSORCELLED SHRINE OF A'ZURA-KAI (The Splendour of a Thousand Swords Gleaming Beneath the Blazon of the Hyperborean Empire Part II)!

Minikommentit


dapple
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 14.01.2003, 01:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: nousu. vesi,

Viesti Kirjoittaja dapple »

... pisti jotenkin silmään... jos kaveri on syöttänyt 2 peliä(gs= game started) ja molemmissa 8 vuoroa(ip= innings pitched)... niin miten ihmeessä kaikkiaan 27 vuorossa(ip= innings pitched) 27 lyöntiä(h= hits)....
....,tänään Condrey.Hän syötti viime kaudella 2 peliä,molemmissa 8 vuoroa, saldona 0.50 ERA :shock: 27 vuorossa kaikkiaan 27 lyöntiä ja 16 poltettua lyöjää..vai ei voi pitää oikein minään :evil:
... ihan näin vaan kiertokoulua ja hieman kansakoulua... rippikoulun lisäksi... käyneenä... muistelisin että 2*8... tai 8+8... kun tuo kertotaulu tuppaa takeltelemaan toisinaan... olisi 16... eikä suinkaan 27... siitäpä juolahti mieleen tarkistaa hieman tilastoja... ei ilmeisesti olisi pahitteeksi... eikä noista Condreyn numeroista pidä paikkaansa kuin poltetut(so= striked out) lyöjät... lisäksihän kaveri esiintyi kuusi kertaa viime kaudella relieverinä(ERA 0.00) ja Triple A:ssa (Portland) 10-4(ERA 3.50) 23:ssa startissa... , ihan vaan ajatuksena jos aikoo briljeerata numeroilla kannattaa tarkistaa taustat... eikä... *...sandy koufax... my a__*.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Kuva

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”