Tänään on 25.05.2018, 14:54.

MLB ma

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

MLB ma

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Aika taas palata MLB vihjeiden pariin tälläkertaa kokonaisen kierroksen kanssa. Ensimmäiseltä varsinaiselta pelipäivältä löytyy varsin mukavasti pelattavaa eli kolme kohdetta nousee ylitse muiden:

Cleveland(Sabathia) @ Baltimore(Lopez)
50% - 50%
CBET : 2.09 - 1.77
Pinnacle : 2.19 - 1.787
Tasainen peli odotettavissa sillä joukkueiden perustaso on hyvin samaa luokkaa mutta Cleveland oli näistä joukkueista huomattavasti terävämpi harjoitusotteluissa ja se päättikin ne ottamalla seitsemän voittoa kahdeksasta viimeisestä ottelusta kun taas Baltimore ei oikein vakuuttanut tasaisuudellaan.

Syöttäjistä Sabathia ja R. Lopez painivat samassa sarjassa vaikkakin Lopez on ainakin kevään perusteella hieman edellä. Kuitenkin odotettavissa on tasainen ottelu jossa Cleveland on ihan yhtä todennäköinen voittaja kuin Baltimorekin.

Pittsburgh(Benson) @ Cincinnati(Haynes)
50% - 50%
CBET : 2.18 - 1.71
Pinnacle : 2.30 - 1.725
Pittsburgh oli hyvä kevään harjoitusotteluissa tai oikeammin Pittsburgh oli todella hyvä viimeisessä 15 pelissä kun taas Cincinnati loisti harjoituskauden alussa mutta loppu oli erittäin huono. Cincinnatin lyöntipeli on todella huonoa sillä viimeisessä yhdeksässä pelissä Cincinnati teki keskimäärin vähän yli kaksi juoksua per peli ja tuossa lukemassa ei tulla montaa ottelua voittamaan.

Syöttäjistä Haynes on taas hieman Bensonia parempi mutta ero ei pitäisi olla merkittävä, tosin Bensonin kevät ei ollut kovin hyvä. Silti tähän otteluun sopii saman sanat kuin edelliseen eli tasaista tulee olemaan ja molemilla on yhtäsuuri todennäköisyys voittaa ottelu.

Los Angeles(Nomo) @ Arizona(Johnson)
39% - 61%
CBET : 2.97 - 1.42
Pinnacle : 3.13 - 1.429

Olkoot vaikka mikä Big Unit tai tienatkoot vaikka kuinka paljon per syöttö mutta R. Johnson ja Arizona ei ole noin paljon Nomoa ja Los Angelesia parempia.

Johnson voittaa suuren osan peleistää, ei siinä mitään mutta niin voittaa myös Nomo. Molemmat joukkueet ovat olleet varsin hyviä kevään harjoituspeleissä tosin Arizona vähän hiipui lopussa kun taas Los Angeles sai aikaiseksi viiden ottelun voittoputken. Myös molemmat syöttäjät ovat olleen harjoituspeleissä samaa tasoa.

Vedonvälittäjät ovat tässä mielestäni arvioineet Johnsonin ja Nomon välisen tasoeron liian suureksi ja näin Los Angeles on noilla kertoimilla varsin mukava pelattava.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut MarkusM, 31.03.2003, 20:36. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Arrows
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 17.01.2003, 22:55

Tuotto: +5.08 yks.

Palautus%: 106.91%

Panosten ka: 1.88 yks.

Vetoja: 39

Pisteitä: 75

Viesti Kirjoittaja Arrows »

Detroit (Maroth) - Minnesota (Radke) 40% - 60%
Atlanta (Maddux) - Montreal (Armas Jr.) 64% - 36%
NY Mets (Glavine) - Chicago Cubs (Wood) 54% - 46%
Baltimore (R. Lopez) - Cleveland (Sabathia) 55% - 45%
Kansas City (R. Hernandez) - Chicago Sox (Buehrle) 38% - 62%
Florida (Beckett) - Philadelphia (Millwood) 47% - 53%
Cincinnati (Haynes) - Pittsburgh (Benson) 58% - 42%
St. Louis (Morris) - Milwaukee (Sheets) 66% - 34%
Arizona (Johnson) - Los Angeles (Nomo) 63% - 37%
Tampa Bay (Kennedy) - Boston (Martinez) 31% - 69%
San Diego (Lawrence) - San Francisco (Rueter) 45% - 55%
Toronto (Halladay) - NY Yankees (Clemens) 48% - 52%

Ja tässä pickejä:
Toronto @ Pinnacle 2,11 (2/5)
- Nooselta alla hyvät perustelut.
Los Angeles @ Pinnacle 3,20 (3/5)
- Kansa painaa Big Unitin kertoimen alas. Nomo ei todellakaan ole näin paljoa heikompi.
Cincinnati @ Pinnacle 1,763 (2/5)
- Nooselta taas hyvät perustelut alla.

Mukana ei varmaankaan kaikkia ylikertoimia, mutta kun kiire painaa päälle niin tämä saa luvan riittää :-)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Arrows, 31.03.2003, 20:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Noose
Jäsen
Viestit: 111
Liittynyt: 28.02.2003, 14:32
Pisteitä: 102

Reds - Pirates

Viesti Kirjoittaja Noose »

Cincinnati Reds (Haynes) - Pittsburgh Pirates (Benson) 1 @ 1.76 Pinnacle

Tässä eri linjoilla, ainakin näin perstuntumalla.

Reds perustasoltaan selkeästi Piratesia selkeähkösti laadukkaampi ryhmä. Griffey Jr:n paluuta odotellaan ja ulkokentältä löytyy arsenaalia aivan eri malliin kuin Piratesilta, vaikka Brian Giles aika paljon pelastaakin. Redsin lyöntipelin perustaso vie Piratesin vastaavaa kohtuullisen rankasti, jossa suurin ero on OF Adam Dunn / Griffey Jr. / Austin Kearns. Viime kaudesta odotan koko kolmikon parantavan otteitaan, Griffeyn lähinnä selvittyään loukkaantumisistaan ja Dunnin sekä Kearnsin vuoden vanhempina majoreissa. Tosin Piratesilla on parempi kärkietenijä Jason Kendallissa (jos peluutetaan kärjessä), eikä Redsillä löydy oikein ketään kuka pääsee pesälle korkealla prosentilla.

Syöttäjissä näkisin pienen edun Haynesille, joskaan ero ei suuren suuri ole. Benson palattuaan kehiin viime vuonna syötti alussa täysin päin persettä, mutta sittemmin paransi loppua kohti. Harjoituskaudella kuitenkin Benson oli täysi susi, eikä juuri näyttänyt merkkejä niistä otteista joita hänellä nähtiin viime kauden lopulla. Tosin harjoituskauteen en itse paljoa painota, vaan lähinnä syöttäjien nykyistä perustasoa, joka lienee Haynesilla korkeampi kuin Bensonilla. Myös noteeraisin sen verran, että Benson tulee todennäköisesti kestämään vähemmän aikaa kuin Haynes moundilla, joten Piratesin bullpen joutuu töihin noin vuorollisen enemmän kuin Redsin vastaava.

Toronto Blue Jays (Halladay) - New York Yankees (Clemens) 1 @ 2.14 Pinnacle

Yankeesin hyökkäystykistön kausi alkaa varsin murheellisesti, kun se joutuu all-star pitcher Roy Halladayn käsittelyyn.

Halladayn rankkaan korkeammalle kuin Clemensin ja hyökkäyskompensaation jälkeen pieni etu Yankeesille. Yankeesin "New York kokematonta" bullpenia kun katsoo, niin syöttäjäosasto ei ainakaan puhu Bronx Bombersin puolesta.

Suurin piirtein tasabuukki, ehkä 51% tai 52% kanukkiporukalle.

Niin, todettakoot vielä että nämä eivät perustu minkään sorttiseen syvälliseen analyysiin vaan siihen mikä näytti hyvältä tuossa kerroinlistassa.

PS. MarkusM, viitsitkö laittaa vastaisuudessa kotijoukkueet oikein päin tuohon ettei mene kentissä sekaisin? Tai jos laitat noin amerikkalaisesti, niin laita sitten esim. Cleveland @ Baltimore, eikä Cleveland - Baltimore kun puhutaan O'sin kotimatsista. Kiittää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Soittakaa THE DARK LIEGE OF CHAOS IS UNLEASHED AT THE ENSORCELLED SHRINE OF A'ZURA-KAI (The Splendour of a Thousand Swords Gleaming Beneath the Blazon of the Hyperborean Empire Part II)!

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Ihan hyviä pointtejä Noose mutta pari kommentia alla:
Redsin lyöntipelin perustaso vie Piratesin vastaavaa kohtuullisen rankasti suurin ero on OF Adam Dunn / Griffey Jr. / Austin Kearns
Papereilla kyllä ja miksei myös kentällä kauden edetessä. Myös minä uskon Griffey Jr. pelaavan hyvän kauden mikäli loukkaantumisia ei tule mutta Kearnsin ja Dunnin kohdalla olen hieman skeptinen sillä harjoitusotteluissa kumpainenkin pelasi ailahtelevasti, Dunnin suoritusta heikkosta AVG:tä(.224) huolimatta parantaa 5 homerunia ja 16 RBI:tä.
Tosin sekä Kearns ja Dunn ovat niitä pelaajia joilla peli saattaa alkaa yhtäkkiä kulkea todella hyvin ja jälki olla tuhoisaa.

Tähän samaan tekstiin voisi vielä heittää veikkauksen että Jason LaRue saattaa yllättää mailanvarressa tällä kaudella, pelipaikka pitäisi olla ainakin varma ja siitä johtuen LaRuelle tulee paljon lyöntivuoroja ja tehoja.
Yankeesin hyökkäystykistön kausi alkaa varsin murheellisesti, kun se joutuu all-star pitcher Roy Halladayn käsittelyyn.
Halladay on hyvä mutta edes Roy ei voi syöttää koko ottelua ja kun Yankeesillä riittää kovia lyöjiä myös viimeisiin vuoropareihin niin uskoisin Yankeesien voittoon ja onhan Yankeesillä ehkä liigan paras relieveri Chris Hammond :) joka tosin oli harjoitusotteluissa surkea.
PS. MarkusM, viitsitkö laittaa vastaisuudessa kotijoukkueet oikein päin tuohon ettei mene kentissä sekaisin? Tai jos laitat noin amerikkalaisesti, niin laita sitten esim. Cleveland @ Baltimore, eikä Cleveland - Baltimore kun puhutaan O'sin kotimatsista. Kiittää.
Onnistuu


Mutta nyt katsomaan Montreal @ Atlanta peliä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Noose
Jäsen
Viestit: 111
Liittynyt: 28.02.2003, 14:32
Pisteitä: 102

Viesti Kirjoittaja Noose »

MarkusM kirjoitti:Halladay on hyvä mutta edes Roy ei voi syöttää koko ottelua ja kun Yankeesillä riittää kovia lyöjiä myös viimeisiin vuoropareihin niin uskoisin Yankeesien voittoon ja onhan Yankeesillä ehkä liigan paras relieveri Chris Hammond :) joka tosin oli harjoitusotteluissa surkea..
Tottakai Roy voi syöttää koko ottelun, eri asia sitten kuinka todennäköistä se on.

Hammondillahan oli ja taitaa vaivata vieläkin olkapää, jonka takia kaveri ei ole kyennyt täysissä voimissaan syöttämään. Hammondiin - joka ei tule samanlaista kautta syöttämään kuin viime kauden Atlantassa - pätee tuo "New York kokemattomuus" kuitenkin, oli kaveri kunnossa sitten tai ei. Alkukaudesta vetoan bullpenissa tähän seikkaan, ja uusista miehistä ehdottomasti heikoin lenkki on Mo Riveran loukkaantumisen takia closerina toimiva Juan Acevedo.

Juu, ja LaRuesta samaa mieltä. Kaverihan löi oikein mallikkaasti jo tuossa viime kauden lopulla ja nyt varmasti näyttöpaikkoja heruu kauden mittaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Soittakaa THE DARK LIEGE OF CHAOS IS UNLEASHED AT THE ENSORCELLED SHRINE OF A'ZURA-KAI (The Splendour of a Thousand Swords Gleaming Beneath the Blazon of the Hyperborean Empire Part II)!

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”