Tänään on 22.05.2018, 21:00.

CFL Grey Cup 2004

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

CFL Grey Cup 2004

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Nyt kun CFL:än training campit ja harjoituspelit on pyörähtänyt käyntiin eikä sarjan alkuun ole enää kuin hieman yli viikko niin uskaltaa jo sanoa jotain mestaruuskertoimista. Toistaiseksi ainoa firma mistä olen Grey Cup oddsit löytänyt on bet356 mutta eiköhän noi samat kertoimet ilmesty ainakin Pinnaclelle tämän viikon aikana.
Bet356 kirjoitti: Montreal 4
Winnipeg 4
Toronto 4
Edmonton 5
B.C. 5.5
Saskatchewan 7.5
Ottawa 16
Calgary 31
Hamilton 41
Noista hyppää pari kerrointa silmille, Calgary ja Montreal on mielestäni kerrointa parempia.

Montrealia pitäisin koko sarjan ennakkosuosikkina, viimekaudella finaalin Edmontonille hävinnyt Montreal ei ole menettänyt tärkeistä pelaajista kuin WR Pat Woodcockin mutta Montrealilla on niin paljon syvyyttä WR ja SB osastossa että tuo menetys ei pitäisi näkyä kentällä ollenkaan. Sarjan paras QB Anthony Calvillo pyörittää peliä miten haluaa heikkoja Eastin joukkueita vastaan. Myös special joukkueista löytyy tarpeeksi voimaa.

Kuten sanottua niin muut East divarin joukkueet eivät tule pärjäämään Montrealille. Hamiltonia on turha edes mainita vaikka David Flickin siirto tuo joukkueelle varmaan 2-3 voittoa lisää viimekauden yhteen verrattuna.

Toronto nappasi John Averyn tuomaan tehoa juoksupeliin ja muutenkin Toroton hyökkäys uudistui paljon mutta ei välttämättä hyvään suuntaan. Kuitenkin keskinkertainen pelinrakentaja ja vastaanottajat heikentävät Torontoa niin paljon että vastusta Montrealille ei löydy.

Toronton kanssa eastin kakkospaikasta taisteleva Ottawa teki pari hyvää hankintaa hyökkäykseen mutta puolustus on yhä liian epävarma edes postseasonille pääsemiseen.

Tästä joukosta Montreal on selvä ykkönen ja pääsy postseasonille täysin varmaa, siellä vastaan asettuu sitten Westin tasaiset joukkueet. Viimekauden mestari Edmonton menetti pelinrakentajansa Ricky Rayn NFL:än puolelle joten nyt nuoret Jason Maas ja Bart Hendricks taistelevat aloittavan pelinrakentajan paikasta. Tuon siirron lisäksi myös muilla pelipaikoilla vaihtuvuus on ollut suurta eikä Edmontonia voi enää nostaa Westin selväksi ykkössuosikiksi vaan B.C. ja Saskatchewan tulevat melko lähellä perässä. Calgary on arvoitus ja hyvällä tuurilla pudotuspelipaikka saattaa jopa avautua.

Mutta mitkä tahansa kaksi westin joukkuetta Montreal joutuukin kohtaamaan postseasonilla niin se lähtee näihin otteluihin selvänä suosikkina. Vaikka pitkäaikaisvedot ovat aina epävarmoja ainakin tässä lajissa niin 4 kerroin on noin selvällä suosikille liikaa ja itse sanoisin Alouettesin mestaruusmahdollisuuksien olevan noin 1/3.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”