Tänään on 18.06.2018, 21:25.

NHL 20.5. 2004

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

NHL 20.5. 2004

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Philadelphia - Tampa Bay 43-25-32 on maksimit Phillyn kannalta. Saatan lipaista vielä prossan pois Philadelphialta ja laittaa sen Tampalle kun kokoonpanot ovat mahdollisimman varmat. Tuollakin arviolla Tampan money linen raja on 2.34 eli markkinoilta löytyy ylikertoimista pelattavaa Tampalle myös money linessa. Tampa johtaa sarjaa 3-2, sillä on voittava maalivahti ( = voi varastaa yksin voiton joukkueelleen, jos muu joukkue ei siihen kykene) ja sillä on kaksi ottelupalloa. Tämä on ensimmäinen. Tällä kaudella seitsemänteen peliin on menty kolme kertaa, yhdeksän kertaa on riittänyt pienempikin määrä.

Flyersien puolutus ei edelleenkään vakuuta ja jos Philly tästä parista kuitenkin selviäisi seitsemänteen otteluun ja kykenisi sen vielä jolllain ihmeellä voittamaan, Calgary niittaa todennäköisesti Flyersit kuudessa pelissä. Tampa on sitten vaikeampi pala Calgaryllekin, sillä Khabi pystyy haastamaan Kipperin. Esche ei ikinä. Silti Philadelphia on parempi joukkue kuin Calgary ja samoin on Tampakin. Mutta maalivahtipeli on koko baletin avain ja kun mennään paineessa 0-0 pitkään, paremmassa iskussa oleva maalivahti ottaa usein sen maagisen torjunnan mihin virkaveli vastapäässä ei kykene.

Mitä pitemmälle ensi yönä mennään tasatahtia, sitä todennäköisemmin kellot soivat Philadelphialle. Avausmaali tosin ratkaisee tässäkin paljon ja jos se tulee vasta pelin loppuvaiheilla esimerkiksi kolmannessa erässä, sen merkitys on tietysti aivan valtava.

Edit: otan sen prossan pois Philadelphialta ja laitan Tampalle. Aina vaan paranee kohde.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”