Tänään on 19.06.2018, 06:05.

NBA ti

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

NBA ti

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Hyvässä putkessa ollaan, joten uutta samaan putkeen.

Magic (+1.5)@Wizards *
Grizzlies@Knicks (-4.5) **
Blazers@Sonics (+1.5) *
Suns (+4.0)@Warriors *
Heat@Cavaliers (+0.0) **
Spurs@Bucks Under 196.5 *
Heat@Cavaliers Under 186 **

Bucksit ovat paukutelleet viimeisessä neljässä kotipelissä vähintään 112 pistettä, myös oma sukka on suhissut aika reippaasti. Nyt vastaan tulee San Antonio, joka on hyvä puolustamaan, vaikkakin heiltä on Amiraali Robinson poissa. San Antonio on tällä kaudella vieraissa pelannut seitsemän ottelua, jossa vastustaja on saanut yli 100 pistettä ja kaksi näistä peleistä meni jatkoajalle. Alkukaudesta sillä oli selkeitä ongelmia hyökkäyspäässä, etenkin vieraspeleissä, mutta nyt on alkanut tulla pisteitä. Odottelen itse tässä pelissä noin 190 pistettä, joten pelivaraa on jonkin verran.

Miamin ja Clevelandin häntäpään kohtaamisessa ei koreilla todennäköisesti juhlita. Heat on tehnyt tämän kauden vieraspeleissä keskimäärin 83 pistettä ja vastustaja 90.3 pojoa. Nyt on vielä peli alla edelliseltä yöltä, joten tuo 83 pistettäkin on tiukassa, vaikka vastassa ei olekaan mikään loistojoukkue. Edellisessä pelissä Clevelandissa saatiin lopputulos 74-72 kotijoukkueen hyväksi joten vähiin jää tänäänkin pisteet. Vaikka linja (+0.0) on sitä mitä odotinkin, laitan silti pienellä kotijoukkuetta, huilia on niin takana kuin edessäkin, joten täysillä lähdetään näyttämään vielä kotiyleisölle. Miamille tämä on yksittäinen matkapeli, joten ei varmaan motivaatiokaan ole katossa.

Washingtonin pelissä odottelin kyllä päinvastaista linjaa, mutta eipä se minua haittaa. Viimeaikaisten tulosten perusteella Orlando olisi ainoa vaihtoehto tässä, mutta mikä pienentää mun panosta on se tosiasia, että Wizardseilla on pari takamiestä, jotka pitäisi pitää kiinni (Jordan ja Stackhouse). Saa nähdä miten joukkue lähtee heitä pitämään ja voihan se olla ettei Stackhousea enempiä tarvitse pitää, hieman yössä on kaveri ollut. His Airness hieman antoi palautetta pojille edellisen pelin jälkeen, joten kotikentällä nähdään sisuuntunut Wizards. Mutta odotan kuitenkin, että T-Macin johdolla ja laajemmalla materiaalilla vieraat vie pelin. Lisäksi ottelu on Magicin b2b:n eka ottelu, joten ei tykkiä missään nimessä.

Phoenixia uskallan lähteä vihjaamaan hyvin pitkälti motivaatio/esitys pohjalta. Voittoja pitää ottaa juuri näistä peleistä, että pysytään viivan päällä. Joukkue on esittänyt hyviä otteita juuri näissä peleissä, Portland kaatui kotona ja San Antonio vieraissa, Minnesota näyttää olevan joukkueelle ylivoimainen vastustaja eikä seuraava eli Sacramentokaan helppo ole. Edellisessä pelissä Oaklandissa Warriorsit olivat vahvempia luvuin 100-90, Phoenixissa osat vaihtuivat luvuin 116-107. Golden State palasi juuri tuuliselta kolmen pelin itäkiertueelta (0-3) ja unelma 50 % voittoprosentista taisi hävitä kyseisellä matkalla. Tässä kohteessa kyllä löytää perustelut GS:n voitollekin jos niin haluaa, mutta toisaalta näin on varmaan joka kohteessa. No kyllähän line salliikin pienen GS voiton, joten pienellä mennään.

Knicksit ovat olleet hyvässä vireessä kotonaan viime aikoina. Hyvin alkanut länsirannikon kiertue helmikuussa päättyi surkeasti ja vei voittoprosenttia huonompaan suuntaan ja vaikeutti entisestään joukkueen playoff-haaveita. Allan Houston on pelannut erittäin hyvin, varsinkin kun huomioi pienet vaivat ranteessa ja nilkassa. Myös Latrell Sprewell on väläytellyt hyviä otteita, siirtospekulaatioiden päättyminen varmasti vaikuttaa positiivisesti miehen otteisiin. Memphisillä on alla kolme voittoa, tosin luokkaa heikommista joukkueista. Orlandosta tullut Mike Miller kärsii selkävaivoista eikä ole ainakaan täydessä iskussa jos pelaa ollenkaan, Lorenzen Wright on poissa henkilökohtaisista syistä. Tämä on Memphisin viimeinen peli idänkiertueella ja seuraava peli on jo seuraavana päivänä Chicagoa vastaan kotona. Omissa aatoksissa -6.5 odottelin Knickseille joten pientä panostusta.

Tuohon Seattle peliin laitan jotain läppää jos ennätän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3848
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.94 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1591

Pisteitä: 14752
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Milwaukee Bucks - San Antonio Spurs 1 2.51 (Expekt), panos 5/5

Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime ajat hyvin. Milwaukeella on viimeseen viiteen otteluun 4 voittoa ja näyttääkin siltä, että Paytonkin rupeaa sopeutumaan joukkueeseen. San Antoniolla taas on lähiaikojen vieraspelit sujuneet uskomattoman hyvin 10:stä vieraspelistä 9 voittoa!!
Milwaukeella olisi nyt tärkeätä napsia nyt voittoja sillä se on tällä hetkellä kahdeksantena Itäisessä-konferenssissa ja jotta yhdeksäntenä oleva Wizards ei pääsisi tuntumaan olisi voittoja hyvä tulla.
San Antonion David Robinson on joutunut jälleen selkävaivojensa vuoksi sairaslistalle ja tämä asia on huono varsinkin San Antonion puolustuspelille.
San Antonio on ollut kärkijoukkueita NBA:ssa viime vuosina, mutta mielenkiintoinen seikka on se, että Milwaukee on ollut ylitsepääsemätön vastustaja sitten 97-98 kauden.Tänään toivotaan, että Bucksit kasvattaa peräkkäisten voittojen putken Spurseja vastaan seitsemään :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

Suns@Warriors under 214, €ooh. Joo-o, kyllähän sen tietty ymmärtää koska GS on nakutellut pisteita viime peleissä aika haipakkaa. Phoenix on 9-1 u/o jos käyttää rajana 214:sta, Warriors 6-4. Keskinäiset matsit 5-1(kauemmas ei löytänyt :) )Ja jos oikein MuTulla mietin niin yhden neljänneksen losahdus vie helposti mahdollisuuden overille jos muilla ei taota pisteitä hillitöntä tahtia, ja tätä on kai sattunut viime aikoina(edelleenkin, MuTu) :)
Iiskotti ja jenkkiforumit tukevat myöskin tämän pelaamista joten lasautetaan Lv:n Tykki(tm). 5/5

muita pelejä en oo ehtinyt tarkistelemaan lähemmin, ne myöhemmin.
lisätyt:

Pacers(-3.5), no tämä sikisi aivan omasta päästä. Indianan pelit ei oo menneet niin kovin hyvin mutta vastustajat ovat olleet melkein pahimpia mahdollisia( blaa blaa :) ). Viimeisestä 10 pelistä he ovat pelanneet vieraissa 8, tässä kuussa he sitten pelaavat kotona monta monituista peliä, niin monta etten jaksa edes tarkistaa. Hornets saa takaisin Baron Davisin mutta tullee peliin mukaan penkiltä. Indianan kotisaldo on kuitenkin huikea 25-4. Ja onhan niitä perhanan voittoja joskus tultava. NO hävisi viime pelinsä Netsille joten onko se alku jonkun hirveän? Heh, hävitä nyt Netsille ja vielä kotona :lol: Tämä lause saa kuitenkin hieman mietteliääksi: "O'Neal and Miller are both probable for Tuesday's game."
Mutta uhrataan 2/5. Aamulla saa sitten hieroa silmiään kun Indiana on ottanut nekkuunsa 78-120 Mashburnin tehdessä 46 pistettä :roll:

Muut pelit:
Orlando, Knicks, Cavaliers, Bucks. Mutta noita EI siis peleihin. Knicksejä ei varsinkaan sunnuntain jälkeen :twisted:
NCAA:han fileerasin seuraavat:
Wisconsin Milwaukee(-2) 2/5, jos puoliksi ummessa olleet silmäni oikein näkivät niin linja on nousussa joten puskii, WM:aa lapuille..
Eastern Washington(-6) 2/5
Pennsylvania(-3.5) 2/5 Joo, Princetonilla ilmeisesti ykköspistenikkari sivussa ja muuta turhaa pikkufaktaa. Eli Pennsylvaniaan peliä.

Tässähän nuo oli, vaarallisen paljon pelejä joten laskusuunta jatkunee(käänteistä käänteistä ;) )

ps. dapplen mielipidettä ottelusta Princeton-Pennsylvania?(on jo vastattu)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Lv, 12.03.2003, 00:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


dapple
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 14.01.2003, 01:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: nousu. vesi,

Viesti Kirjoittaja dapple »

penn... voittamaton konferenssissaan(13-0)+ alla 14:sta voiton putki+ 23 peräkkäistä voittoa konferenssissaan... ja voitolla tänään varmistaa voitollisen kauden(seisemännen kautta aikojen)... siis tappiottoman, on jo varmistanut paikan ncaa turnamentissa... matka ei ole ongelma - ovat melkein naapureita, ... vasta kolmantena joukkueena tällä kaudella ncaabb:ssa... pennillä on liian vahva hyökkäys ettäkö princeton sen pystyisi pysäyttämään... muutkin lienevät huomanneet samansuuntaisia asioita koska numero laskee koko ajan... jos olisi pelattava niin sitten pennsylvania.
ja pakollinen lainaus: That is not only likely, but almost guaranteed, as Princeton just lacks the offensive wherewithal to hang with Penn as the game wears down.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Kuva

Minikommentit


helge
Jäsen
Viestit: 26
Liittynyt: 27.02.2003, 12:03
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Loimaa

Viesti Kirjoittaja helge »

Washington Wizards - Orlando Magic Over 191.5 Expekt

Milwaukee Bucks - San Antonio Spurs Over 195.5 Unibet

Denver Nuggets+3 Unibet

Seattle SuperSonics - Portland Trail Blazers Over 183 Unibet

Golden State Warriors - Phoenix Suns Under 213.5 Unibet

NY Knicks - Memphis Grizzlies Under 204.5 Unibet

Cleveland Cavaliers - Miami Heat Under 183.5 Unibet

Pelit nopeasti kiireen vuoksi, palailen asiaan myöhemmin.


Pelionnea kaikille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Helgelle lähes täydellinen suoritus, onnea. GS - Pho meni aika tiukille, onni oli että peli ratkesi aikaisin ja koutsit pisti penkkimiehet kentälle, ai että sitä munimista. :)

Palataan asiaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”