Tänään on 21.06.2018, 17:42.

NBA 30.11.2015

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
BetsaavaTakamies
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 30.11.2015, 17:54
Pisteitä: 3
Viesti:

NBA 30.11.2015

Viesti Kirjoittaja BetsaavaTakamies »

NBA:n pelivalinnat:

San Antonio Spurs -3.5 (kerroin 1.925) (Pinnacle)
Golden State Warriors -7.5 (1.90) (bet365)
Chigaco Bulls- San Antonio Spurs under 191 (2.00) (Pinnacle)

Ensi yön herkkupala pelataan Chigacossa, jossa kohtaavat Chicago Bulls (9-5) ja San Antonio Spurs (14-3). San Antonion puolustus on tällä hetkellä koko liigan parasta. Se on päästänyt ottelua kohden ainoastaan 89 pistettä. 12 edellisestä ottelusta on alla 11 voittoa, ainoa tappio Golden Statetille.

Spurs oli viime kesän vapaiden markkinoiden voittajia, kun se teki suurimman yksittäisen siirtonsa tällä vuosituhannella ja hankki isolla rahalla entisen Portland-tähden LaMarcus Aldridgen. LA on tuonut veteraani-Spursiin uutta intoa ja verta. Aldridge ja uusi supertähti Kawhi Leonard ovat uuden ajan Spursin kasvot. Kun samaan aikaan valmentajavelho Popovichilla on heittää kentälle Tim Duncan tai tony Parker, on Spurs laajempi kuin vuosiin.

Chigacosta juttelinkin pari päivää sitten, eikä tilanne ole muuttunut. Puolustaa joukkue osaa, mutta pisteiden tekeminen on tällä hetkellä liikaa 20 pistettä illassa tekevän Jimmy Butlerin varassa. Pau Gasol pelasi huikeat EM-kisat Espanjan paidassa viime kesänä, mutta Bulls-paidassa Gasol ei ole onnistunut hyökkäysuuntaan. Pelitilanneheitot ovat uponneet ainoastaan 32% tarkkuudella, joka on aivan liian pieni määrä.

Derrick Rose ei edelleenkään ole täydessä pelikunnossa ja joukkueen sairastupa etenkin takamiesosastolla on karua luettavaa. Kirk Hinrichin, Mike Dunleavyn, Aaron Brooksin ja Doug McDermottin puuttuminen näkyy varmasti joukkueen pelissä. Spurs tasoituksella sekä koko ottelun under lapulle.

Golden Staten alkukauden ylivoimaisuuden tiivisti Iltasanomien toimittajan Janne Oivion twiitti muutama päivä sitten: Golden Staten +/- tilasto on tältä kaudelta +288, 18:ssa pelissä. Vertailun vuoksi toinen viime kauden konferenssifinalisti Houstonin lukema oli +282.

Koko viime kaudelta, 82:sta pelistä.

Luke Walton tulee kaiken järjen mukaan lepuuttamaan Steph Currya viimeisen neljänneksen (kuten se on tehnyt neljässä edellisessäkin pelissä), jos siihen vain on tilaisuus. Curry on kuitenkin niin tulikuuma tällä hetkellä, että tuohon mennessä saattaa olla Chef-Curry naulannut jo 40 pistettä tauluun.

Jazz on ollut erinomainen puolustusuuntaan tällä kaudella, se on antanut vastustajalle ainoastaan 75 pelitilanneheittoa ottelua kohden. Golden State ei tule kuitenkaan muuttamaan pelityyliään ja se tulee pitämään vauhtia. En usko Utahin millään pystyvän pitämään Warriorsia alle 80 pelitilanneheitossa. Vaikka Utah on hyvä puolustamaan, tulee aivan uudenlainen haaste tänään eteen. Ja vaikka Golden State tunnetaan loistavasta hyökkäyksestä, on syytä muistaa, että se on pitänyt vastustajansa tällä kaudella keskimäärin alle 100 pisteessä. Se on hieno saavutus ottaen huomioon, että heidän pelinsä ovat yleensä todella kovatempoisia, jossa nähdään paljon pallonhallintoja.

Golden State tasoituksella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.11.2015 18:46 <Afinogenov> Pelivalinnat ilman kertoimia / buukkeria ? :D


bettingadvice
Jäsen
Viestit: 344
Liittynyt: 27.01.2015, 00:56
Pisteitä: 848
Paikkakunta: clubgowi.com
Viesti:

Re: NBA 30.11.2015

Viesti Kirjoittaja bettingadvice »

NBA Milwaukee Bucks - Denver Nuggets

Recommendation: Bucks - 3

Odds: 1.80

Bookmaker: Pinnaclesports / SportmarketThis would be a battle between two struggling teams. Denver are nasty with a single win in their last 8 games, 6 straight losses. Bucks are not much better frankly speaking, 2 wins out of their last 8. Their performance has been a bit better in the last games though, especially yesterday against Charlotte. Only the weak long distance shooting percentage prevented them from keeping the game much closer, and it was still a match in the last 2 minutes.

The reason behind the improved performance was Jason Kidd decision to shake up the starting line-up a bit. He replaced Jabari Parker and Michael Carter-Williams with Mayo and Bayless respectively. This move boosted the defense which was vital for Bucks. No doubt that MCW and Parker are better players than their back-ups and will return to the starting line-up sooner rather than later but at least for now they should provide good ball distribution and attacking options in the second unit minutes.

Denver will likely have Kenneth Faried back tonight but I doubt he can do something to turn their season around. They just lack enough talent. Gallinari is a good sharp-shooter but too inconsistent in the other parts of the game. Nuggets management is just waiting a few seasons for rookie PG Mudiay to grow up so they can start the rebuilding process around him.

Teams exchanged home wins last season. Denver already recorded a win against Bucks on their home floor earlier this month but it was very close one, 103-102. Milwaukee’s turn now and I strongly favor the chance of history repeating this season.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”