Tänään on 21.05.2018, 19:10.

NBA ma

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

NBA ma

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Motivaatio on taas pohjalla, mutta yritystä riittää. Tappioita tulee toisensa jälkeen, joten meikäläisen vinkkejä varmaan kannattaa jo peilata. Itse siirryn maltilliseen panokseen siihen asti kun saan tän saatanan putken poikki.

Magic (-3.0)@Bulls *
Hornets (-4.0)@Clippers *

Clippersillä on pakka sekaisin kuin dementikko-mummoni ajatukset. Joukkue ei pysty voittoihin, kohtalaisen tiukkoja matseja on takana, mutta viidessä viimeisessä on tullut nuppiin. Hornetsit pelaavat hyvää jaksoa tällä hetkellä ja kauden pisin voittoputki (6 voittoa) on tosiasia. Nyt on vierasrundin viimeinen matsi, enkä usko että joukkue vähässä kummassa tyytyy tappioon. Phoenix voitto oli mulle yllätys, tämä ei sitä ole. Vielä hieman Clipperseistä, joukkue on vaarassa levitä ensi kaudelle täysin. Elton Brand, Corey Maggette, Aaron Miller ja Lamar Odom kuuluvat joukkueen ytimeen ja kaikilla heillä loppuu sopimus kauden päätteeksi, haluaako joukkue pitää heidät kun esitykset ovat tällaisia? Odomin lähtöä pidetään kohtalaisen varmana, muista ei ole tietoa. Olowokandi poissa ja Brand questionablena. Maggettekaan ei taida olla ihan täydessä iskussa. Pelaan tässä kuumaa vierasjoukkuetta.

Orlando on pyrkinyt vahvistamaan joukkuettaan edelleen ja onkin noussut kohtalaisen vahvaksi. Bullsit pelaavat edelleen vain kunniansa puolesta, kotona ollaan hyviä, vieraissa ei tosiaankaan. Orlandolla pukkaa ruuhkaa pelien suhteen, joten loppuviikosta kannattaa miettiä jo ohipelejä. Cleveland jäi jyrän alle todenteolla ja saman kokee luultavasti Chicagokin, mutta maltilla mennään tykkipanostukset eivät ole pitäneet. Vielä tuosta Clevelandista, joukkue luovutti toisella jaksolla totaalisesti, joten Orlando pääsi helpolla.

Sukkela, joukkueet ovat kohdanneet kolmesti, kahdesti Orlandossa ja kerran windy-cityssä, ja totta, kotijoukkueet voittaneet kaikki. Denveristä potkittu Chirs Whitneykin varmaan pelaa tässä pelissä.

Tuohon toiseen tulee vielä juttua. Sixers on mietinnässä reilun tasoituksensa vuoksi (+9.0).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Berrie, 03.03.2003, 14:12. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3841
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.65 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1585

Pisteitä: 14644
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Chicago Bulls - Orlando Magic 1 2.3, panos 3/5

Eli peilataan nyt sitten Berrien peli :wink: Kaikki tietevät jo varmaan Magicin tilanteen, että joukkue teki hyvän vaihdon jolla vahvistui reilusti ja ollaahan täällä palstallakin kivasti Orlandolla tienattu sen jälkeen :D
Viimeksihän Magic meni valitettavasti parin jatkoajan jälkeen häviämään heikosti viime ajan pelanneille Knickseille. Tänään vastaan tulevaa Bullsseja tunnutaan aliarvioitavan. Bulls on kyllä todella heikko vieraissa, mutta kotona sen pelissä ei ole ollut mitään valittamista, paitsi edellisessä Atlanta pelissä. Jos laskettaisiin pelkät kotipelit niin Chigaco olisi saldolla 18-10 tällä hetkellä pudotuspelijoukkue. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti ja molemmat ovat pitäneet voitot kotihallissaan.

Sacramento Kings - Philadelphia 76ers, over 204,5 panos 5/5

Totalsin rajat on olleet lähiaikoina huomattavan korkeita, esim edellisen Dallas matsin huikea 211,5:n raja. Tässä nyt on sellanen peli jossa tuo Dallas matsin raja tuntuisi oikeemmalta kuin tämä nykynen 204,5.
Philadelphiassa on vastuuta korinteosta ruvettu jakaan, eikä enään Iverson vastaa niin suuresta osasta koreista, kun alkukaudesta. Viimeisessä 10:ssa Sixersien pelissä pisteitä on tehty keskimäärin 202,4 ja Kingsin peleissä 200 pistettä tällä kaudella ei todellakaan ole ollu mikään ihmetyksen aihe. Aina kun Kingsejä vastaan aikoo vähänkin pärjätä täytyy sitä korisukkaa tiuhaan tahtiin heiluttaa sillä niin kova on Sacramenton materiaali, että se kyllä heittää terveenä olllessaan 100 pistettä melkein pelissä kuin pelissä. Philadelphian pysyessä edes jotenkuten matsissa mukana tuo raja tulee ylittymään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hitter
Jäsen
Viestit: 58
Liittynyt: 27.01.2003, 23:08
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

HEISPA

Viesti Kirjoittaja hitter »

Morke!
Taidan olla sukkelan linjoilla osittain tänäään...
Chicagon krt nousee jo nyt tähän aikaan kun häkä+HC rajat joten minäpäs poika oottelen vielä :roll: , mutta pikku peli on jo
CHICAGO +4.0 1.91 **
Täytyy kaivaa ne muutamat vihjeet(viim.viik) ja laittaa seuranta,eihän tässä muuten kai paljon tolkkua muita ihmisiä ajatellen ole.
chicagon ML sai jo hetken 2.5 mut se meni alas enenkuin ehdin koskeen,ihmetyttää vain,että ??Eurooppalaiset saa krt ja rajat HC muuttumaan jo päivällä noin rajusti,ettei olis jotain mitä PIKKURAHA täällä ei tiedä :-)
Hornetsien kerroin toki pieni mutta eilinen UTAH voitto oli niin makea, että vaik oli tikkarirahat vain pelissä eilen ,tuntuu,että on palattu NORM tilanteeseen.TARKOITAN tätä päätä joka alkoi paukkumaan 1800 vetoa joulukuun puolivälin jälkeen ja suunta kokoajan väärä......Nyt pari voittoyötä ja tuntuu,että miljoonan tonnin paino niskasta pois ja se taas aiheuttaa tod.näk.
NEW ORLEANS ML 1.57 **** Mutta ei vielä seurantaan ja kuten huomaatte peleistä en o puhunu mitään,nyt haen vaimokkeen ja palaan HUIPPUANALYYSIEN kera heheeh :oops:
Pidä poika suus kiinni :wink:
S.S ja Berrie mitä olette hornetsien iskukyvystä mieltä today,mulla se vielä niin paljon mutu että että...JA Sacramento maistuis -9.0 mutta nyt on mentävä.
Voi STAN mitä hölynpölyä taas tulee=Kiire ja Analyysit ei valmiit sorry

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Kun kerran kysytään, niin vastataan.

Hornetsit ovat pelanneet aivan erinomaisesti olosuhteisiin nähden. Jamal Mashburn on ollut erinomaisessa kunnossa. Joukkue ja myös minä pelkäsin pientä romahdusta kun Baron Davisin loukkaantuminen tuli eteen, mutta muu joukkue on nostanut tasoa erittäin hyvin. Suurena etuna pidän joukkueen hyvää korinaluspeliä eli levyreitä saadaan molemmissa päissä hyvin. Nyt vastaan tulee Clippers, joilla ei todella rautaista sentteriä löydy. Rooksihan se siellä yrittää punnertaa, mutta ei ole hyvä levyrimies ja vastuu levyreistä on vallan muilla miehillä. Clippersit vastaavasti ovat (ikuisia?) alisuorittajia, noiden miehien pitäisi olla parempia pelimiehiä mitä tulokset osoittavat. Mutta se sentterin puute tekee tuosta joukkueesta heikon. Eli tässä pelissä kuuma ja kylmä jengi kohtaa ja kuuma todennäköisesti pelin vie. Davisia odotetaan noin viikon päästä kehiin, eikä hetkeäkään liian aikaisin, koska silloin alkaa Hornetsien playoffit kun ratkotaan idän viimeisiä jatkopaikkoja ja joukkueella on reilusti kuormaa.

Ettei nyt menisi ihan omiksi mielipiteiksi niin laitetaan faktaa kehiin:

Levypallot (10 viimeistä peliä):
<pre> Hornets Opponents<br>Offensive 144 91<br>Defensive 318 270
Clippers Opponents<br>Offensive 117 125<br>Defensive 284 281</pre>
Tuota mieltä minä olen, eri mieltä saa olla, joten kommentoikaa vaan. Kuten tuloksista näkyy, muut tietää enemmän kuin minä.

Perkule näitä vehkeitä kun yrittävät muotoilla tuota tekstiä vielä lisää...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

NBA:han sain hirveän väännön jälkeen seuraavat pelikohteet:
Mieli teki pelata Bullsia, mutta mutta, jätetään se kuitenkin pelaamatta.
Päivän ainoa peli NBA:sta on Berrien osittain mainitsema Sixers. SprEdi nousi +11 mutta tyydytään +10.5:een(2/5). Jotenkin tämä tuntuu vain liian suurelta ja uskon että Kings voittaa korkeintaan 8 pisteellä. No aamullahan se nähdään kuinka väärässä olin :roll:
Hornets ja Grizzlies olisivat olleet muut valinnat mutta erinäiset epävarmat(joopa joo) tekijät eivät houkutelleet peliin.

Ja sitten Päivän Spesiaali(tämä menee sitten seurantaan): :lol:
Wichita State(+14)@Creighton 3/5 GB, jotakin mätää tämän takana(tai sitten ei). Joukkueet ovat aika peräkkäin "lohkossaan", edellinen peli päättyi Wichitan voittoon, Creightonilla oli raporttien mukaan raskas peli vkl:na. Parempiakin sprEdeja on tarjolla mutta rajallisten resurssien vuoksi joudun laittamaan GB:n pelin. Tykki!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

1-1... eli ei vieläkään mitään ihmeellistä, Orlando osui komeasti, mutta Hornetsit jäivät harmittamaan. 6 sekuntia ennen loppua astui puukädet kehiin:

(0:06) [NOH 111-108] Anderson Free Throw 1 of 2 (11 PTS)
(0:06) [NOH] Anderson Free Throw 2 of 2 missed
(0:05) [NOH] Alexander Rebound (Off:2 Def:0)
(0:03) [NOH] Alexander Layup Shot: Missed

Jos jompikumpi olisi saanut kuulan sisään niin olisi huonommassakin tapauksessa tullut push. Mutta ei niin ei. Niin ja se vielä harmittaa melkein enemmän kun jäi tuo Sixers laittamatta tänne vaikka linja nousi yli 10:een ja jo yhdeksässä pohdin laittamista. Mutta tämmöistä se touhu parhaimmillaan on. Jatketaan. Lvi, hiano haku NCAA:han. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”